dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

bitterfitta

Kategori: En del av mig

känner just nu att jag har åsikter om typ allt!! känner att jag inte orkar ha åsikter om typ allt!! de e inte okej.. sur o arg o aggressiv, men de e man väl van me.. inte direkt så man e trevlig lr snäll någonsin typ.. dryg o jävlig o en liten fitta brukar de väl vara.. måste säga att jag somnade oxå innan middagen igår såå man har ju inte sovit i natt!! som vanligt har jag varit vaken mellan 1-4 och stirrat in i väggen.. härliga skumma drömmar på köpet.. och på köpet så jobbar jag me en liten fitta oxå!!! jovisst älskar att jobba på gustava o va leons fröken men jag skulle kunna klara mig utan emma!!! pilar o ewa tycker jag iaf om men jobbar ju för ewa och pilar me sitt blodtryck mår inte så bra just nu =/ och imorgon blir de ekebyhov, sen så de helg :) men idag skulle jag faktiskt vilja ta mig till harrys och kolla på bandet som spelar idag =/ meen de kommer jag ju aldrig komma iväg att göra, hade tänkt o flirta me linda men hon låg tydligen i feber igår, jag e sjuk, sen micke o nu linda =/ såå de e bara vänta på nästa person som e sjuk lixom.. annars e jag gryyyymt sugen på ankaret på onsdag!!! de e ju röddag på torsdag!! hum hum.. ska få ihop detta här hade jag tänk oxå..empii fyller år på torsdag och på fredag ska jag göra nya naglar..
nej men jag ser ju att klockan e mera än jag hade räknat me :O sååå jag måste nog fixa mig så jag kommer iväg tilll bitterfittan!!
"jag vill skrika, jag vill slåss, jag vill skada dig.. men tydligen får man inte göra sådan för det är fel!!!"
juste insåg oxå att jag har ju stavat fel!!! de e "fina flickor fiser inte, dem vågar inte släppa loss"

e de de här du kallar kärlek?! då vill jag inte va me längre!!

Kategori: En del av mig

idag e en sådan dag som jag blir trött på mig själv, gått igenom samma sak fööör många gånger för att jag ens tydligen ska komma ihåg de :P
igår va jag så fruktansvärt bakis att t.o.m vevve skulle undrat vafan jag gjorde dagen innan, har inte varit så här bakis på typ år!!! asså de va inte okej.. fick fan inte behålla något jag stoppade i mig för ens typ 11 på kvällen :P + att jag sov fram till typ 15-16 på dagen såå jag har ju inte sovit i natt kan jag jui säga hahah
sååå om ni inte fattar de rätt så va de en underbar äckligt trevlig kväll på båten!! men de va lite fel!! de va fel båt, ångbåten va på lagning så de betyde oxå att de körde bara fram och tillbaka stenhamra - drottningholm =/ de va ju inte de som vi betalade för men de gick väl lika bra de, vi hittade ett bord ute, fast inplastat där man kunde röka och alla kom till oss, exakt bredvid bandet och bandet påpekade hur party vi va hahaha och jag betalde inte en krona under hela resan och hade hela tiden en öl o handen!! :D sen så skulle vi till nästet och dricka öl o kolla live band när båten va slut men micke hade inge leg och kom inte in så vi gick hem och spelade ett parti jazz och vänd 8 me pappa och harold :P sen droppade folk av och jag kom i säng sist och onyktrast och mådde skit dagen efter, men de har vi gått igenom redan.. jag bråkar väl me calle, jippi, han har väl gått på semster nu så får se va som händer..
ska iväg o jobba idag, har noll ork och seg och trött meeen man måste väl!! juste lelle och jag snacka i lördags såå om jag har tur börjar jag där i augusti för de va stängt under sommaren, skulle prova jobba lite nu innan tror jag.. han skulle ringa i veckan han fick mitt nr :) så de e nice.. kanske kan börja där hel tiden och kanske få tag i lägenhet :O skulle va nice.. meen varför skulle jag lyckas me saker för?! nej måste fixa mig dagis väntar

dumma mej

Kategori: En del av mig

hum, känner att allt på senaste tiden bara har varit negativt.. de kändes ju lite dumt men väldigt rätt av någon anledning.. men idag e de lördag och de betyder att jag ska åka båt :) me min familj, lr pappa ska ju va hemma me sina pojkar som man spelar V75 me :P lr pojkar o pojkar, de e väl snarare gubbar, alla e ju i pappas ålder.. första kan komma om typ 30 min.. jippi.. så har faktiskt redan duschat och satt på mig kläder, de som saknas e sminket och sen så ser jag väl hyggligt fin ut att kunna visas fram för pappas vänner.. även om jag ser ut på alla sätt som pappa inte vill ha mig!!! förlåt, jag gör inte min pappa glad lr stolt över mig, attans..
annars så åt jag middag me jossan, jossan o mari igår :) skulle till T.G.I Friday's men va ju fan typ 1 timma o 50 min lr va de 15 min? iaf vänte tid för att kunna få ett bord o de pallade vi fan inte... så jag sa att jossa att vi går upp till harrys o äter, maten där e ju fan för god ibland!! den e nice!! sen blidde de hemgång o kom väl iaf inte i säng för ens typ 1 men men de e okej.. snackade lite me nicke igår, han flyttar från sin tant :O men in till en egen två inne i stan, han sa aldrig vart men för mig typ han har sagt odenplanhållet lr någe sådant förut.. lr har jag helt fel??! =/ aja, d emärker vi nog :P lär väl titta förbi hans lägenhet någon gång :)
juuuuuste, igår när jag handlade på shock ♥ så handlade jag för över 300 riksdaler, och då så fick jag en WCR biljett på köpet :O sååå försöker bli av me den nu asså... men ingen har än så länge nappat på de på fb :P
och äntligen har jag bytt bakgrund på min dator :P
ska fixa lite me mobilen nu meeeen annars så längtar jag efter att få njuta av ångbåten :) juste lelle hade sagt igår till mamma att han tyckte de va bra att jag följde me så han o jag kunde snacka jobb.. såå jippi :)

fina flickor fryser inte, dem vågar inte släppa loss

Kategori: den andra delen av mig

jag vägrar att va en fin flicka mera.. jag vet inte hur man gör längre.. nu får de va slut.. har tröttnat på att alla undrar hur fan jag kan lyssna på punk och se så välvårdad ut. gör de någon jävla skillnad hur jag ser ut??! min musik finns i mitt hjärta och inte utsidan!! trött på att ingen förstår mig förutom just calle, trött på att han vet exakt allt om mig, allt som ingen annan vet! trött på att vi sårar o bråkar.. så nu e d ehelg och jag går all in tonight.. smink, håret, kläder och pumps nu jävlar ska jag visa att jag kan ha roligt utan att behöva tänka mera.. imorgon blir de mera supa och jag kommer nog va fullast som vanligast för jag pallar inte mera, de e sommar o man får supa utan ursäkter.. skiter i mkt just nu men mest av allt skiter jag i att jag vill ha honom o att en annan person beter sig som den gör, så som den personen alltid gör.. o att jossan ska va borta i två fucking månader, de spelar ingen roll för de e sommar o de betyder supa, festa och musik!!! om man har tur kan de betyda lita bada o sola oxå!

de bultar o slår, snart går jag sönder

Kategori: den andra delen av mig

sitter o väntar på svaret!! hur kan man må så fruktansvärt dåligt av att vänta?? varför kan jag aldrig hålla käften!!!? varför kan jag inte nöja mig me ett förlåt o sen gå vidare?! iof hjälper de inte att jag varit ledsen över detta i en vecka men de e så fjolligt att jag inte orkat berätta de för någon för ens nu..
försöker va modig o stark men du tar allt de ifrån mig när de e så här, låt mig va modig och stark och ha dig hos mig för då e jag starkast!

min gud sjunger om the king..

Kategori: En del av mig

snor, host och dräggel

Kategori: En del av mig

de e ungefär så jag känner mig!! hostar typ hela tiden, drägglar typ slem och snoret e ju fast så länge jag har nässpray :P och jaa de använder jag flitigt!!! :) som en duktig flicka man e så har man alltid sådant hemma :P annars så pallade jag mig till empii idag o kolla på när vevve gjorde naglar, och fick min WCR och METALTOWN biljett/er!!!!!! så nu jävlar saknas de bara tält och hur vi tar oss ner men sen jävlar e allt fixat!! omg, jag e helt lyrisk och helt till mig!!! har betalat biljetterna oxå såå och jag är inte pankare för det :P lr joo men nej, fick ju pengar i present som jag använt till detta!! så nu jävlar, full kommer jag vara från jag komer ner till typ dagen efter när man kommit hem och sovit av sig all alkohol :P alltså ungefär som varje festival :P
och jag måste påpeka att i denna här ställningen som jag sitter i vid min dator, och har spegeln bredvid mig och som vanligt kollar på mig själv :P så ser jag väldigt, väldigt gravid ut!!! alltså min största mardröm typ, fy fan o födda mina barn o uppfostra dem, o speciellt till denna här världen!!
annars så ligger jag hemma ännu från dagis, för har inte mkt till röst asså, hoppas på att den funkar lite mera imorgon, för då tänkte jag ta mig in till stan o möta upp jossan efter hennes uppkörning :) önskar henne all lycka till detta!!! hon måste fan ta detta jävla körkost nu asså!! annars så har hon inte när åker till kanada =/ o vet att de förstör hennes planer lite ju =/ smått avis o man kanske borde följt me henne dit istället för att va hemma en hel sommar?? meeen neej!! för då skulle jag missat festivaler jag vill på!! men missar ju P&L =/ såg nu att de finsn på blocket men vette fan asså.. ska ta tag i detta oxå.. snart..
har här om dagen insett att jag kan ha en fläta i mitt hår, lr kan göra en :P så nu kommer de väl bli de ett tag för jag tröttnat på alla andra frisyer jag har hela tiden.. jag tror hela tiden att de e torsdag =/ men de e de ju inte.. blir lite smått trött på min hjärna asså..
juste fick lite kläder idag som jag beställt, byxorna va inte en höjdare!!! gillade strumpbyxorna iof!!! meen kepsen ägde typ allt! så nu jävlar e sommaren räddade ;) ska åka o köpa pins o skit imorgon o sätta på den så allt fixat o metaltown räddat!! tröttnat på solglasögonhela jävla tiden!!! nej nu ska jag spela :P

sängen lockar

Kategori: En del av mig

fortfarande sjuk o har egentligen inte så mkt att tillägga!!! jobbar troligen inge denna vecka bara för de o de suger o jag har svårt o andas o rösten e som den e.. lever lite på tabletter men idag har jag iaf ätit frukost!!
annars så drömde jag om gigantiska jätte smurfar i natt!! som försökte ta över världen genom att döda oss lr göra oss till slavar!! jaa.. va ska man säga.. ska nog sluta ha skumma samtal me calle på kvällen för de brukar sluta me att jag drömmer skumma saker..
nyss fått reda på att en gammal vän till linda, lr jo jag kände ju henne oxå o umgicks me henne mkt oxå.. e gravid.. ska man gratta?? ska man göra något?? jag käner iaf att så pass mkt umgicks jag me henne för ca. ett år sedan att man borde gröa någe.. men ändå valde jag ju lindas sida i de hela såå vette fan asså.. vänder jag mig mot linda om jag inte säger någe!? lr kan man sänga iväg ett sms o gratta??! jag skulle nog bli glad om hon hade hört av sig om jag va gravid.. men till sådan behövs en pojke o de finns de ju inte direk mkt av!!
nej nu ska jag faktiskt ta o röka!!!! de ni!! pappa åkte iväg till systemet för "hedemora" kommer ju i helgen, alltså pappas V75 vänner.. alla utan stickan för han dog ju i vintras..

lyckad helg me olika aktiviteter!!

Kategori: En del av mig

va ska man säga, måndag morgon.. jag mår typ skit!! snorig, halsont, lock för öronen känns som huvudet är 7 gånger större än va de borde vara så jag har exakt bestämt mig för att sjukanmäla mig faktiskt!! fan jag som verkligen behöver jobba o få pengarna!! hoppas pappa snackar me lelle snart så man kanske kan börja jobba där o få ihop pengar =/
nej så jag sitter o väntar på att jag ska ringa till dagis sen så blir de sängen igen.. har lyckas duscha o typ börja fixa mig innan jag inser att jag inte klarar av at åka till jobbet.. ibland e man ju duktig asså!! fan jag skulle ju fått jobba me empii idag o jag hade sett fram emot de för vi får aldrig jobba ihop o hinner fan aldrig träffas o detta suger!! jag suger, hatar o va sjuk!!
annars så har jag haft en bra helg! :) fredags mys hemma me familjen, micke o linda va hemma för en gångs skull på en helg! bråkade som fan me calle på natten, han kom inte ihåg de igår.. han bråkade o va så jääävla förbannad o sa att han inte orkade mera.. jag förstörd o grät o sen så minns han inget o säger förlåt när jag påpekar de.. hej o välkommen till vårat liv lixom..
o sen lördag så vaknar man upp me typ noll röst jag pallar inte me stenhamra mera o lyckas luska ut att moa ska ut me en tjejkompis o jag följer me o de blir en jääävla trevlig kväll!!! middag hemma, åker till moa dricker vin, spelar spel, sanning o konsekvens, skriver massa dumma sms hahahahaha.. moa sa att jag ej fick skriva några till ela lr vevve för de skulle inte va roligt.. såå andra fick dumheter, moa tog nr till pingvinmannen o smuts av mig o skrev dumheter.. pigvinmannen flippa o e huuuur tråkigt som helst o jag har nyss blockat honom på fb o tagit bort hans nr!!  sååå han kan knulla en pingvin o försöka förtsätta me sitt deprimerade liv! dumma dumma stefan!!! dra åt helvete!!! sen så drog vi oss ut för att dansa!!! slutade me att vi hamnade på ambassadeur, yes jag har nu gjort mitt för i år tycker jag iaf!!! fjollat runt på sådana ställen o betalat massa pengar för musik som spelas på vilken krog som helst meeen sällskapet va roligt iaf!! :) sen av någon jääääävla anledning så lyckades jag hamna på en soffa i en 1a i hässelby strand!!! detta va väldigt oplanerat kan jag ju påpeka.. meeen de va nice :) trevligt sällskap igen!! spelade tv-spel tills halv 6 på morgonen och lyssnade på pojkar som snarkade hela natten :P o jag kunde varken andas lr sova såå något sliten på söndagen tog jag mig hem o duschade o sen så åkte vi iväg till jaken och kollade på bio :)
härligt slut på denna helg förutom att jag mått skit hela tiden o de visar sig idag när jag inte orkar jobba =/
nu e kl iaf snart över 7 på morgonen så snart kanm an ringa till dagis o sjukanmäla sig!! vette fan men på ekebyhov svarar dem fan inte innan 7 de gör dem iaf på gustava :P



sen så va de att denna helg som kommer e oxå helt fullbokad!!! så överleva en vecka o sen e de helg igen!!! fredag så fira jossan :) mys mys!!! blir väl krogen på de oxå!!! :) o sen så har jag o micke o linda snackat om att ta oss in till stan o handla lite kläder :) o sen lördag e de jazzbåten!!! såå de ska bli nice asså!!! helgen efter de ska jag till empii o fira henne tror jag de va!! de va mkt nu asså.. ska få in calle oxå, han jobbar ju denna vecka o sen så går han på semester.. såå då ska vi väl försöka hinna ses.. meeen jaa.. nej dagis va de nu jaa.. sen nässpray o sen sova!! tror febern börjar släppa lite nu efter treon :P

idag e de en sådär dag

Kategori: den andra delen av mig

den kommer närmare o närmare.. jag vette fan hur detta ska gå!!! så jag har handlat kläder idag!! nästa vecka när jag fått lön lr ska man säger löner kanske så ska de handlas saker.. behöver skor, kläder o smink o allt möjligt skit bara för att hålla skiten nere.. mitt sätt att inte ta ut min ilska på någon som faktiskt förtjänar de men jag orkar inte mera.. så då blir de kläder istället.. jag e så nyttig ibland o jag undrar hur de blir den dagen jag faktiskt kommer att leva me någon hur de kommer att gå!!! vill bara här ifrån.. så förbannat trött på stenhamra men denna vecka har jag inte ens orkat att jobba.. mobilen ligger där o jag svara knappt på samtal o jag ringer däremot aldrig upp några.. meen idag e de helg så de betyder att nu får man dricka.. kl. e snart halv 4 så de tycke rjag betyder att man borde minst fått i sig några öl!! men så långt har jag ej kommit ska flört lite me linda nu när jag skrivit klart tänkte jag!!!
vi har funderingar på att gå på bio ikväll men micke komemr väl va en bitterfitta o va jobbig o dum!! då tänker jag palla mig till rissne o mysa me folket där borta!! :) behövs lite moa mys nu! hon behöver skälla lite på mig o säga åt mig va som e rätt o va som e fel.. förvånasvärt att jag ens lyssnar men de gör jag..
hej negativa delen av mig.. varför kan inte ens liv va som på en film?! lycklig o happy o ja jag vet inte.. om man ska be någon dra åt helvete borde den människan göra de o om man inte vill de borde den personen faktiskt höra av sig! o sakna en som den personen gör men e för fucking jävla skit feg för att våga säga de!!! blir så trött!!!
nej nu vill jag ha öl o sen ska jag väl duscha o sen kanske skaffa sig ett liv.. dumma fula liv.. dra åt helvete

lika vackert idag som för 6 år sedan..

Kategori: En del av mig

I hurt myself today
To see if I still feel
I focus on the pain
The only thing that's real
The needle tears a hole
The old familiar sting
I try to kill it all away
But I remember everything

What have I become
My sweetest friend?
Everyone I know
Goes away in the end

You could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt

I wear this crown of shit
Upon my liar's chair
Full of broken thoughts
I connot repair
Beneath the stairs of time
The feelings disappear
You are someone else
I am still right here

What have I become
My sweetest friend?
Everyone I know
Goes away in the end
You could have it all
My empire of dirt
i will let you down
I will make you hurt
If i could start again
A million miles away
I would keep myself
I would find a way
bästa just nu ; luktar cirton!!
sämsta just nu; de e inte helg!!

så här går de när jag e uttråkad!!

Kategori: En del av mig

Numerologi - nummer fem - Kommunikatören

Inriktning: Att lära sig söka frihet.
Möjligheter: Att kommunicera och skapa förändring.
Nyckelord: Kommunikatör. Frihetssökare. Mångsidig. Anpasslig. Sexuell. Kvicktänkt. Analytisk. Progressiv. Skjuter upp saker och ting. Nöjeslysten. Alltför ombytlig.

Positivt:
Femmor behöver frihet och reagerar genast om de känner sig manipulerade. Typiskt för femman är förtjusningen i förändring, framåtskridande och allt som är nytt. Femmor finner sig omedelbart till rätta i nya förhållanden. De har många talanger och behöver utnyttja sin mångsidighet. Fem är sinnenas tal och dessa människor utstrålar en omedveten sexuell dragningskraft. De har en livfull och ungdomlig attityd till livet. Fem är ett fysiskt tal och femmor tycker om konkurrens. De arbetar bra under stress. Någon egentlig "laganda" har de inte, men det döljer de för omvärlden. Femmor är populära hos båda könen och kan kommunicera med alla sorters människor. De är strålande försäljare, snabbtänkta och vältaliga. De söker alltid ett snabbare sätt att uträtta saker och ting på. Eftersom de älskar att resa har de inga problem med att bo i kappsäck. Nyfikna på andra som de är, är det inte mycket som undgår dem. De är klipska och analytiska och gör sig en klar uppfattning om andra människor, men de har inga problem med att acceptera andra som de är. De vill lyckas, och tycker illa om misslyckanden, men de har svårt för att ta emot hjälp. Deras osvikligt goda humör kan motivera andra.

Negativt
: Femmor är njutningslystna och saknar tålamod. Om de råkar ur balans kan de fastna i en livsstil med sex, sprit och droger och de tar för många risker. Vad arbetet angår är de ofta "hoppjerkor" om de inte blir så engagerade i en karriär eller ett projekt, känslomässigt eller intellektuellt, att de finner det omöjligt att släppa taget och ändra åsikt.

Väduren - Aries (21 mars - 19 april) Eld

Vädurens tecken ses som det första i Zodiaken. Han har en stor självkänsla och stolthet. Väduren uttrycker vilja till igångsättning, att skapa energi, vilket ofta sker genom en snabb, impulsiv och direkt handling.

Positiva egenskaper:
Energisk, utåtriktad, ivrig, entusiastisk, frispråkig

Negativa egenskaper:
Självisk, sätter alltid sig själv i första rummet, okänslig, dominerande , stridslysten

Karaktär:

Väduren är verkligen iverns och aktivitetens tecken. Allt som gäller eld gäller särskilt tydligt för Väduren, som kan sägas vara det mest typiska eldtecknet. Med Väduren går allt fort och entusiastiskt, gärna improviserat. Hastigt påkommet och lika hastigt överstökat.Väduren är rastlös, ständigt igång och förivrar sig ofta. Utmaningar, tävling, stordåd är i Vädurens smak. Att kämpa och segra, chansa och våga. Väduren spränger genom alla hinder och vänder sällan på huvudet, för att se vad han lämnat bakom sig. Ett typiskt Väduruttryck är: "Än sen då!"

Kärleken är viktig för dig. Du värdesätter trohet högt och förväntar dig att även din partner gör det. Du är stark, fantasifull, passionerad och har inga hämningar, men du är också öm och mjuk när du verkligen älskar. Vädurar brukar vara självupptagna, självsäkra, viljestarka och ofta djärva. Väduren styr huvudet, och helt konsekvent är detta tecken känt för sitt envisa sätt. Men Vädurar kan vara mycket sårbara, och är de inte medvetna medvetna om sina stora kvaliteter, blir de ofta sårade.

Väduren gillar att hålla hov och vara auktoritativ i alla sammanhang. Han är aggressiv och envis och går alltid rakt på sak. Vädurars önskan att styra och bestämma gör dem inte sällan till svartsjuka älskare. Om de inte får din odelade uppmärksamhet, känner de sig åsidosatta Vädurens symbol är bagghornen. Vissa ser dem som en ungdomens källa, andra som tecken på det idealiska ledarskapet. Hemma kan Väduren göra allt för den han älskar. Han har lätt att uppoffra sig, men har gör inte om det om han inte får erkännande för det.

Färg: Rött • Växt: Kaprifol - Tistel

 

sa ju att de går så här när jag e utråkad!! meen va ska man säga.. passar detta in på mig lr? jovisst vissa saker passar väl bra men inte allt.. lr e jag så dum som dem får mig att framstå.. haha då vill jag veta vem fan som e bättre än mig om jag e så här ego som de står!!! :P

I think he took my soul but I didn’t know

Kategori: En del av mig

Godmorgon Godmorgon..
känns som jag helt missat o skriva massa saker här nu ju!! varit lite dålig!! så nu kommer en uppdatering om mkt o inget hahaha.. lr haha från i fredags iaf :P o så mkt har väl inte hänt egentligen!! aja, i fredags så insåg jag me tanke på att jag vaknade av ett fucking geting stick i handen att de va verkligen fredag den 13!! så jag vägrade typ att röra mig hemifrån, insåg att jag vägrade bli sams me calle oxå för de va ingen ide för jag skulle bara ha förstört den dagen liiite mera kände jag.. såå jag vägrade typ allt.. o tror att de va bra att jag gjorde de :P efter den mardrömsveckan jag hade haft så förtjänade jag de kände jag!!
men dagen efter så kom vevve ut till mig o myste me mig o mina föräldrar :) blidde lite sent o jag mådde inte så bra dagen efter =/ hur lyckas jag alltid me sådant nät jag inte borde lyckas me sådant!! de e som att jag mår dåligt dagen efter när jag har ätit men när jag inte äter så mår jag faktiskt okej!! de e fan inte okej detta känner jag för allt går åt helvete då ju oftast!! men men sådant skulle vi kanske inte gå in på riktigt kände jag här nu!
men på söndagen så pallade jag o vevve oss hem till hennes mamma o kristian o firade att hon blidde 21 år :)
de va mysigt o nice o träffa hennes familj oxå :) hon e väl den personen som jag känner som e lika mammagalen som jag :P så man va väl hemme runt 11.30 lr någe, kommer inte riktigt ihåg men däckade inte för ens runt 1 o sen så skrev jag ju om dagis o så igår.. o jag pallade mig till högdalen :) men missade ju skriva att jag skulle träffa calle oxå :P haha så jag lyckades va i högdalen i 20 min sen så får man sms av calle, att han va i sthlm om 20 min så de va bara o palla sig in o han mötte mig i gullmars o där åt han o sen så pallade vi oss hem till honom o mötte upp cribba o vi satt o drack lite öl ihop o snackade o kollade på svensktv :P haha de va otroligt spännande!!! men skulle calle vidare men han bjöd me mig på äventyr så vi hamnade i tanto drack lite öl me calle, emilio o sen kron som skulle jobba om två timmar så han drack inte.. såå två st calle.. smått jobbigt.. men sen så skulle vi hälsa på någon jocke men han hade stängt baren, alltså en bartender men vi fick en grattis shot iaf :) o drack lite mera öl o myste lite me calle.. o sen skulle calle o calle på skiva o jag drog hem så hemma runt 12.30 :) sovit typ jätte, jätte skumt!! fram tills typ 4.30 så har de varit helt okej, vaknat som vanligt en gång i timmen typ men vafan, har varit glad o lycklig då iaf :P efter så gick de bara utför!!! otroligt skumma drömmar iaf!! inte okej riktigt.. men e iaf uppe, o hyggligt pigg!! ska ju jobba 3,5 timmar idag :P jippi de e fan helt otroligt va mkt de e ju :P men men de e iaf lite pengar :) men bussen går om 1 timma ungefär.. vette fan va jag gör uppe så här tidigt!! lr just!! missar ju lunchen på dagis så jag va nog ute efter att få i mig lite mat innan jag kom dit men de lär ju inte hända!!
juste om calle inte e så jobbig som han brukar vara o blyg o feg o jag får mig skratta otroligt mkt!!! han e så söt ibland!! igår oxå.. ska brottas o petas o va lite barnslig för man vågar inte pussas lr så :P inte för ens jag gjort de iaf :P haha har gått tillbaka typ fyra år :D men jag får skratta o då skrattar han o sen e vi som vi e oxå.. men de jag tänkte säga va att om han lyckas va duktig pojke idag så slutar kvällen iaf i vårberg :) meeen de lär väl aldrig hända :P



I think she took my soul but I didn't know
That Gypsy Woman's got me under control
She fed me lies, yeah she cast her spells
That Gypsy Woman's really ringing me bells
And to hell, I will go
Knocking right om Satan's door
Heavens no, this ain't it
Honey I won't beg, I'll just take it quick
She took me to my knees and now she's got me praying

såå måndag igen!!

Kategori: En del av mig

hejhopp.. nu va de måndag igen!!! o idag så funderar jag på o palla mig bort mot högdalen/rågsved! o hjälpa mina käraste o flytta lite!! känns som jag borde iaf va lite duktig o palla mig iväg o göra de men de e om vevve svarar såklart!! hon e lite seger.. haha när jag byte sida o läste den sisa raden lite snabbt så blev de att hon e lite neger.. nej usch!! märks de att jag har sovit lr?? :P lr asså hyggligt bra iaf!! bakis o för lite sömn ett bra tag hjälpte ju haha
såå fucking dagis ringde halv 9 för att fråga om jag kunde komma in 13-16.30 imorgon eftermiddag, fattar inte varför dem ringer så tidigt om dem iaf inte vill ha mig samma dag!!?? o sen ringde dem igen o frågade om den 1 juni så lite mera bokad e man ju!! :)
såå de e nice :) nej nu blir de högdalen!!!
juste vevve blidde 21 igår

you and me, baby?

Kategori: En del av mig

känns som just när är allt som ett kort hus.. allt faller man jag envisas me att försöka bygga upp de hela jävla tiden!!
börjar seriöst att undra varför.. vafan har han o jag ihop nu för tiden?! inte ett skit.. jag orkar inte.. funderar på o gå sova några timmar till för jag orkar seriöst inte.. men vill typ supa sönder mig ikväll.. men vette fan om jag orkar lämna stenhamra..
detta e inte min vecka.. allt den här veckan har gått fel så varför ska helgen bli lyckad?!
har iaf nyss duschat, så nu luktar man citron... sitter o äter knäckebröd me prickigkorv på o ett glas oboy.. börjar känna ångesten över all mat jag trycker i mig.. vet att ingen vill höra de men seriöst.. man går ju upp i vikt :O har inte hittat min kropp ännu o borde va lite dumt o bli fet igen då innan man ens hittat bara för man e lat.
de e min största ångest i livet!!! att se ut som jag gjorde förut!!! asså aldrig.. fy fan.. mår illa bara av tanken.. försöker seriöst att va perfekt o se ut som jag vill!! perfekt för mig! men de går ju inte när man inte vet hur man vill se ut.. usch nu låter jag som en dum jävla bimbo ju!!!!! de va ju inte meningen alls!!
• • •
för att lämna dett ämne så vaknade jag imorse runt 7.20 kanske av att jag fick ont i handen, asså har ett litet svagt minne av att jag rörde på armen innan så jag va kanske halvvaken, aja, jag rörde iaf upp handen upp över huvudet på kudden när jag låg på magen, som fan inte händer ofta, får ont i revbenen då ju :P o då gjorde de såå förbannat ont!!! började pulsera i hela handen o de gjorde ont som fan så jag satte mig upp o började kolla på handen, o dåå va de en prick som började svullna upp där.. o sen ser jag nerve vid fötterna att de e en fucking geting!!!! så en fucking geting stack mig i min egna säng!!!! o då sprang jag typ upp o som tur va så va ju mamma uppe o vaken o hon hjälpte mig o va inte lite chockad lixom =/ nej så sen gick jag ner o renasde rummet lite o den va borta o jag somnade om o när jag vaknade igen såå har man en uppsvullen hand o ett liten, liten jävla ful prick som man knappt ser!!! vafan hade den för jävla rätt att störa min sömn!!! inte okej... smått sur iaf.. inte okej!!! de värsta e nog att man känenr sig smått handikappad asså!! att man har ont i en del av handen o de e lite svullet!! känns t.o.m när jag skriver på tangentbordet =/ men asså jag de e inte värsta grejen de e de ju inte!! men den va i min säng!!!

But if you wanna find hell with me

Kategori: En del av mig

ännu e morgon e man uppe o önskar att man låg kvar i sängen o faktiskt fick lite sömn meeen de e okej föör jag ska åka o jobba på gustava idag :) har typ inte varit där på en månad så de ska bli lite roligt o träffa dem barnen juuu!!! o fan leon har jag inte sett på typ en vecka så måste ju se honom :) iof ska jag ju jobba me honom på hans avdelning idag så de ska bli nice :) lillkillen!!! som inte e liten han e fan stor nu o jag vill inte de!!! man märker på barnen att livet går framåt, fan inte på mig lixom =/ hur långt har man lixom kommit sedan leon föddes?!
joo jag har fått jobb, meen e fortfarande kvar på de ju.. försökte plugga men de gick åt helvete.. försökte plugga igen o de ville jag inte o försökte plugga igen o komvux e dumma i huvudet!! gjorde slut me killen som man fortfaraden typ umgås me o har sex me.. försökt me andra killar som de gått åt helvete me... huum.. fan va lyckat lixom :P men jag fått nya vänner o levt livet! så man ska väl inte klaga lixom :)
igår på dagis gick jag emot mig själv så mkt att d einte va sant :O jag kom typ osminkad!!! asså, typ mascara på mig bara så jag kunde få lite färg i ansiktet, alla frågade om jag mådde bra för jag va tydligen så blek o såg så trött ut =/ jag kom dit me en vit tjocktröja, som jag iof inte använde något alls!!! och jag sprang runt i linne, gör fan aldrig de ju!! och jag hade inte me mig en jacka :O jag som alltid har för mkt saker me mig juuuu...
juste.. empii vill att jag e barnvakt åt leon idag, men vette fan om jag kan faktiskt.. tror mamma komme rhem idag.. kanske borde stötta henne typ.. micke e typ jätte rädd berättade han igår.. varför e inte jag de?! varför orkar jag inte känna sådant för?! de slutar me att jag e sur o calle får skiten troligen..

Religion mot religion, mental prostitution

Kategori: den andra delen av mig

har kommit fram till att allt, exakt allt handlar om min vilja.. och den tror jag att jag glömde någonstans borta i rågsved i helgen så om någon där ute hittar en vilja, kan ni typ maila över den då lr någe?!
har lovat mig själv att gå till dagis idag oavsett vad typ, för om jag ligger hemma o gör inget så kommer de inte bli så bra känner jag just nu meen jag har verkligen ingen vilja kvar till att jobba.. jag orkar just nu inte va ensam me mina tankar, dem e fan bättre när jag sover för då drömmer jag bara cp men i vaket tillstånd blir jag bara rädd för mina egna tankar..
funderar på o åka o göra två percingar när jag fått min lön, lr om jag ska beställa tatueringstid.. har inte bestämt mig riktigt ännu.. e iaf säker på 5-6 percingar jag vill göra så de e väl lika bra o börja redan nu!? o 5 tatueringar jag vill göra.. såå de komemr bli smått tufft i år känner jag.. för jag vill ha allt nu!! men sen va de pengar oxå.. men men.. de löser sig nog hoppas jag!!
annars så har mamma legat inlagt på sjukhus över natten, blir så trött på henne!!!! hon kan skälla o skrika på oss när vi gör saker som hon tycker e fel men när samma sak händer henne så skiter hon i de!! blir så trött.. blir ännu tröttare på hur jag reagerade när hon berättade de.. orka att jag e känslokall..


Men jag vill inte vara med
Blire helvetet för de
Ärligt talat skiter jag i det

För en dag går solen ner för att aldrig komma mer
då blir de jävligt mörkt och kallt men de blir likadant överallt

hipp hipp hurra

Kategori: En del av mig

måndag morgon, och jag e uppe o typ vaken.. dagis ringde för typ 40min sedan o frågad om jag kunde jobba imorgon o sen hörde hon att jag sov när hon ringde sååå hon ringde upp mig sen igen o frågade om jag kunde jobba idag.. jippi, känns som man knappt hade somnat innan dem ringer o väcker en.. men men jag har inte tid o inte jobba.. måste jobba för jobba ger pengar o pengar gör en fri o lycklig o jag slipper tänka..
calle ringde igår, äntligen.. hur kan allt va så fucking svårt för oss??! hur kan vi få de o bli skit jobbigt o cp hela tiden.. lr bara hela tiden som vi inte umgås.. när vi umgås e allt lungt ju..
nej iaf så träffade ju jag honom i tanto o sen va hans jobbakompis skiiit full o han skulel droppa henne o sen skulle han komma tillbaka lr iaf ringa mig så vi kunde träffas upp någon annanstans o snacka ut.. meeen då så blev de tydligen så att när dem va på väg tillbaka så åkte hans kompis på spö o de blidde karolinska hela natten me honom, o på dagen blev de polishuset.. aja, han ringde o vi snackade o han tänkte på mig o sa förlåt.. så de e väl ett steg framåt..
nu e han på jobbet iaf o de betyder att nu komemr vi ha dagligkontakt igen, och kommer ännu en gång va huuur bra som helst!! får man hatar sjömän?!
jag hade iaf en otroligt nice o trevlig kväll i lördags.. förutom att just en idiotisk pojke va där som man blev tvingad o träffa.. jag tänker aldrig be om ursäkt förens hans inser sina fel oxå!! jag vet om mina fel.. jag ser dem.. men jag klarar inte av personer som tror dem e någe när dem fan inte ens kan hantera ett skit.. nej usch.. nej då inte arg idag.. bara väldigt, väldigt trött.. vill inte alls jobba o vill bara lägga mig i sängen igen o sova men har inte ju tid me de.. önskar jag fick sova o fick va nöjd o lycklig iaf två dygn innan något komemr o fuckar upp allt totalt..
nej men som sagt, lördags va nice.. trevligt me lite folk o nytt folk o oldies o sen så e de alltid mysigt o träffa nicke :) blev av någon jävla anledning så extremt glad i hans närhet!! de e något han gör som gör mig så glad.. han charmar en tror jag!! inte okej.. tur fan att han e söt!!!



juste idag säger vi hipp, hipp hurra för min bästa ela!!!! som blir 22 idag!!!!

önskar att de fanns två av mig

Kategori: den andra delen av mig

jag orkar seriöst inte.. de e helg o jag ska träffa tre av dem bästa idag!! ♥ får träffa annat folk man inte sett på skit länge oxå!! så jag borde va glad o pigg o utvilad men istället sitter man här o har ingen ork till något och känner att psyket e på väg mot de hållet som jag hatar! just nu går de inte framåt längre.. vette fan hur detta kom sig men de har kommit gradvis fan.. o nu idag känner jag hur de e upp o ner igen.. de brukar aldrig sluta bra.. jag borde mest av allt stanna hemma idag bara för att slippa allt.. men då blir jag ensam me min hjärna istället.. om jag åker dit så kanske någon bråkar o då kanske lite av allt släpper.. vette fan va de e me mig o bråka när psyket e cp.. jag som hatar våld bråkar alltid då..
måste säg till er alla att jag har neon orange trosor på mig idag :) o neon rosa bh :P jag e het.. lr inte.. förvånad att jag fått på mig någonting alls.. typ skakar o mår skit.. hej o välkommen till en del av saras äckliga liv!
jag orkar inte förklara mera om min hjärna o hur jag mår just nu.. man ser de i mina ögon när man träffar mig.. man märker på hur jag beter mig, jag e bara förvånad att ingen märkt de.. jag har märkt de men inte orkat bry mig.. funderar på gå o kolla om jag har någon jävla bokstav som fattas lr någe =/ för nu har jag tröttnat på att må dåligt!!!
därför önskar jag att de fanns två av mig, en me allt de bra o en me allt de dåliga!!

jag + min hjärna

Kategori: En del av mig

jag har en dröm.. lr jag har många drömmar.. men inte många kommer inträffa känns de som och då tar vi den som kanske ligger närmast till hands och jag varnar mina kära läsare detta är säkert inget som ni ens vill veta av men jag pallar inte tänka mera och måste bli av me lite tankar typ nu!!
en av mina drömmar e du.. men de vet väl alla redan, han e den ända jag vill o kan tänka mig att vilja ha! han gör mig galen, lycklig och alldeles dum i huvudet! finns ingen annan som gör mig så cp som du men ändå finns det ingen som får mig att må så bra som när jag e me dig! du sätter alltid mig främst och jag betyder allt för dig, vi funkar inte ihop, vi e för skadade för varandra och de e för det mesta bråk o kaos men häldre bråk o kaos me dig än att du försvinner ur mitt liv, de skulle seriöst va självmord utan dig kvar! jag hotar med det lite för ofta för att de ska bli så men en dag så kommer vi säga hej då till varandra för att vi båda inser hur mkt vi skadar varandra av att forstätta så här, men ändå så mår jag så äckligt bra just nu att jag typ vill hoppa o flippa runt i luften för jag vet att just du vill ha mig!! att du o ingen annan tänker på mig på de sättet som du gör ..
så kan alla nu sluta ogilla denna här människan hur han än behandlar mig, hur jag behandlar honom, va vi gör mot varandra för jag vill seriöst inte va här utan honom kvar! så ni alla får överleva med honom i mitt liv!! så e de bara!! sen e frågan att jag ska överleva bara..
nu får alla kalla mig helt jävla dum i huvudet men jag orkade bara inte mera.. jag va för trött på exakt allt för att orka bry mig om människor känner jag här nu!
ska vi gå igenom lite andra drömmar då när vi ändå håller på lr?! =/


jag vill;
försvarsmakten - jag vill seriöst ta denna utbildningen, 3 månader är ju inget!! jag har velat detta sedan jag skulle skickat in papprena för lumpen.. men det är han som fått mig att stanna kvar hela jävla tiden..
bok - en dröm jag har är att ge ut en bok, lr ge ut behöver jag fan inte göra men skriva en iaf!! men genom att jag suger på svenska o fan inte kan stava någonstans så kommer detta aldrig bli av..
studera - jag vill studera!!! jag har så mkt jag vill studera till att jag inte kunde skriva just en utbildning!!!
försvinna - jag vill här ifrån i samband me att jag ska studera och aldrig komma tillbaka till sthlm!! får man ha en sådan dröm?! och när jag försviner så drömmer jag om det perfekta livet någon annanstans.. vart som helst utom sthlm o utan dig!
nej just nu orkar jag inte mera.. men nu har ni lite mera tankar från mig.. nu ska jag typ dricka lite mera vin?! lr typ sova.. kan inte bestämma mig riktigt.. borde iaf röka först av allt.. sen kanske kanske de blir empii.. först ska jag få tag på honom.. jag hatar detta.. kan någon komma o skjuta mig??? känns så fucking meningslöst alltihop just nu.. vill gömma mig i täcket o gråta men jag orkar seriöst inte tvinga fram sådant igen.. inge lyckas me de på ett tag igen.. hej jag har problem me känslor.. finns de en grupp som man kan gå i lr?!

e d elite? e de mkt?

Kategori: En del av mig

när jag vaknade i morse så va min första tanke "men detta e lungt, jag e fan pigg nog till att orka mig till jobbet ju o överleve" sen när kl ringde igen o jag skulle gå upp då kom de "heeelvete!!!!!!" asså de e inge fel på mitt huvud idag :P de e så att min kropp inte klara av så här mkt sömn.. lr lite sa nicke att de va lite.. runt 6 timmar, de funkar inte så här, föör då e hela min kropp i obalans o jag e lite skadad då ju :P nej men jag lullar runt i min egan lilla värld o e inte funkbar ännu :P men som sagt hjärnan fungerar ju..
såå idag blir de nog kaffe på hög fucking nivå asså..
måste skriva o säga förlåt.. jag tänker aldrig innan jag säger saker.. jag hatar de.. borde fan radera hans nr..
men tydligen fungerar de inte så..
nej kort skrivet idag.. måste klä på mig o ta mig till dagis.. skönt me en kort dag idag :) såå ska bara överleva 6 timmar sedan blir de o åka hem o sova :) puss o hej

Och jag hörde hur hon sjöng tyst för sig själv

Kategori: En del av mig

hej, hallå, hejsan o godmorgon.. vilket e egentligen de rätta??! okej alla utom vevve får svara :P
idag mina söta små vänner e de torsdag!!! o vet ni va de betyder??! lr de betyder massor iof! de betyder att jag har inte sovit, fick ju sova natten innan så varför i natt för?! skulle ju va heeelt cp om jag fick sova två nätter ju.. men lika glad är jag för det, men gladast va nog räven.. och jag o calle e på samma våglängd!!!! jippi!!! hatar bara hans fucking jobb!! tror jag sa de typ 25 gånger igår till honom.. orka att han baaara e vaken på kvällen o natten jag försöker sova på kväll o natten ju.. även om de inte går meen iaf!! och de betyder att jag tydligen spiller ut min frukost i knät hahahahahahahah!!!
OCH de betyder att de e bandit fest ikväll soooooooom jag ska gå på :)
föör jag jobbar bara 9-15 imorgon :) såå då passar jag på o supa lite idag :) mys mys.. tar iaf me mig en av mina fruar o kanske den andra.. beror på hur hennes schema såg ut! för de blidde ju ingen spelning igår, de bara knasade till exakt allt o de funkade tydligen inte så..
o idag e e jag väl glad att jag inte drack o va ute igår, känns att kroppen skulle behöva vila mera, o att jag ska jobba me små barn idag o typ döö, för jag har kommit fram till att jag vill jobba me stora barn! har seriöst tröttnat på små! blöjbyte o mat överallt, sover o klarar fan inget själva! nej jag vill jobba me stora barn! men allt hänger ju på sina arbetskamerater oxå!?
jag önskar att de va fredag så man kunde festa till det ordentligt! vette fan varför jag e så glad o pigg , kroppen e ju inte de den går på den sista energin typ.. nej jag borde fixa mig för dagis!!
juste hahahaha min chef, maggan e ju liiite speciell asså!!! igår o skrev hon ÄNTLIGEN ut mitt anställningsavtal :P såå nu jobbar jag inte svart längre! de e nice! som jag gick o skrev på o hon skrev fel datum o orkade inte bry sig haha o tidigare på dagen så hade jag varit o snackat me henne om annat o då hade jag frysigt o dragit upp tröjan mer än va jag hade den uppe, så då frågad ehon mig varför jag hade den där skiten i läppen för, o då drog jag lite i den o hon började klaga o tyckte den va äcklig o då sa hon ordagrant "sara, ta ut den där äckliga saker o gå o skaffa dig en tatuering istället!!" vaddå skön chef lixom!!! älska mitt jobb ibland! :)

Jesus died for somebody's sins, but not mine

Kategori: En del av mig

onsdaaaag!!! taggad??! lr inte.. nej onsdag betyder ju att de e lillördag!!! o de e iaf två spelningar idag!! har smååått lust o palla mig in o se den ena iaf =/ meeen vette fan om jag lyckas få me mig någon asså.. för i natt har jag faktiskt fått mig runt 8 timmars sömn, o bara vaknat kanske varannan timma istället för varje såå de går liiite framåt iaf :) har inge minne av någon skum dröm heller såå de e nice :)
måste ju påpeka att jag hade lite svårt o somna men de e bara för att jag somnade sittandes i stolen framför datorn efter middagen o efter jag pratat me vevve =P världens bästa vevve!!! :)
fööör hon hade sett att Metaltown hade fixat CAAAAMPING!!!!! såå gissa vilka dumma töser som ska kampa ;) haha detta kommer bli nice asså!!! nuuu börjar jag känna festival suget igen!! hade tappat de lite men nu jävlar börjar de komma igång asså!!! känner att jag måste kanske snacka me lilla calle oxå om p&l =/ för jag har ingen lust o förlja me om de massa skumt folk, såg typ att tottie skulle me sååå jag får nog skita i de.. jippi.. har ingen lust o spendera en vecka me henne direkt!!! de kan han få göra själv.. e så trött o sur åp honom iaf så jag pallar inte.. varför har han rätt att göra så här??! ge hopp, krossa o krossa o krossa.. varje gång e de samma sak... och fel pojke hörde ännu en gång av sig i natt!! även om jag o calle snackade igår om annats skit så tar han aldrig upp de jag vill höra, lr vettiga saker, alltid jag som får o jag pallar inte mera!!! låt mig gå o gömma mig igen.. nu e jag trött på detta skit.. har gett upp lite o jag tror han börjar märka de för han börjar höra av sig mera o jag mindre..
nej usch, inte tänka mera på de för då blir jag bara mera ledsen..
neej idag blir de o jobba me stooora barn, lr asså stubben me robbine :) de ska bli skönt iaf :) önskar bara att jag fick vara på en avdelning o inte hoppa mellan typ alla, o att jag fick liiite bättre o nicare tider o man faktiskt orkade ha ett liv mellan jobbet o sängen =/ meeen tydligen inte.. fredag har jag rätt skön tid på iof men va hjälper de??! komemr iaf typ vilja ta självmord o döda min kropp då sååå.. aja, pengar får man iaf.. de e väl de som man får tänka på.. nej nu ska jag göra i ordning mig såå.. hoppas ni mår bättre än va min kropp gör iaf!!

jaaa jag e bitter!!!

Kategori: En del av mig

jaaaag orkar inte me detta jävla skiten!!!!! HOOORA!!!! varför ska micke o linda flytta hem igen??! fattar dem inte att dem tar alla fucking internet!!!! de finns fan inge kvar!!!! jag komemr fan inte fram någonstans o tagit mig iaf tio fucking min o få upp denna här sidan!!! har t.o.m stängt av mitt internet på mobilen bara för att de ska gå liiiite snabbare iaf!!! asså detta funkar inte längre.. inte alls!!! för dåligt internet på 4 datorer de e inte okej!! asså jag e ju inte sur på micke o linda jag e sur på att internet e heeelt fuckt :P o att de e huuur segt som helst o jag e inte van me de direkt.. allt brukar funka på en gång ju här hemma hahaha..
annars sååå lär jag mig aldrig, inte somna för tidigt för de betyder vakna mitt i natten =/ o inte kolla sms som man får mitt i natten för man vaknar till liv när man svara på dem =/
o inte tro att de e han som skriver sms bara för att de e mitt i natten utan de finns faktiskt andra som e vakna då oxå :P tydligen.. haha men hade iaf sms av honom som jag svarade på.. varför kan han bara inte erkänna att han saknar mig istället för att skriva så dumma saker?! =/ :P o varför står jag ut me dessa summa saker haha för de e såå roligt o se huuur han kämpar me sig själv... vet ju hur han fungerar så jag får iaf ha lite roligt medans andra nog skulel kalls oss dumma i huvudet lr att jag va helt jävla pantad..
aja, som jag sa så finns de tydligen andra personer som vill mig saker mitt i natten, o de va inte direkt någe jag hade räknat meee.. inte alls.. måste man svara?! jo tydligen för jag komemr väl träffa denna person på lördag iaf..
neej men fy fan va jag fryser!!! skulle de inte va sommar nu??????!!!!
dricker min underbara frukost igen - treo och c-vitamin - bara för sömnbrist e tydligen någe som jag ska leva me.. hade fan aldrig problem me sömnen förut.. fattar inte vafan de komemr ifrån..
om jag ska leva me sömnbrist = dåligt omdöme och temprament och allmänt trött o arg OCH segt jääävla internet hela mitt liv så e de fan värt ett självmord redan nu :P för detta klarar jag fan inte av asså!! bara så ni vet de där ute!!! jag e bitter just nu!!


jag ska dansa fastän hjärtat brister
ska dansa fastän hjärtat brister
dåliga bandet jag tycker inte om er
men ni täcker över ljudet av sms som inte kommer
spela nåt som alla kan jag kan berätta nåt som alla kan
är ni med mig syster, bröder
dansa för att hjärtat blöder

en söndag utan ångest :)

Kategori: En del av mig

söndag = samma kläder på sig som igår, gårdagens smink och pratat me jossan =) ungefär så som de brukar vara varje söndag!
ända som gör lite skillnad e väl att jag inte e cp bakis o sur o arg över någe utan allmänt lycklig :) allt verkar rulla rätt bra på just nu asså.. trivs väldigt bra på dagis igen, längtar tills nästa gång jag ska jobba :) önskar att de va imorgon men inte va jag vet iaf! men ska väl försöka komma i sängen i ordentlig tid iaf!
sen så älskar jag mina vänner!! ♥ helt underbara är ni alla ♥
det verkar gå bra på den fronten som aldrig går bra me annars, alltså killarna haha calle o jag fungerar utan att bråka, vi har kontakt dagligen fortfarande o jaa, nicke e sötast typ :) jävligt synd att vi inte tycker om varandra på de sättet för de skulle fan va hur underbar som helst om vi va ett par hahaha de skulle va virrigt o förvirrande o alla skulle typ få fnatt hahaha
vart e nice helg, mkt skratt o mkt saker som man inte gör så ofta :) o de e alltid roligt!! o sen så har jag ju fått reda på varför jag inte fått lön, för mitt anställningsavtal har gått ut!! jävla maggan!! inte okej tycker jag här nu asså, behöver pengarna o sen så e de fan hennes jävla uppgift o hålla reda på detta =/
juste la nyss över typ alla bilder jag hade på mobilen till datorn, haha jag hade så mkt ork iaf =P

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
can make me like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don't know what to do
I really really wanna..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more