dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

blunda hårt och gapa stort..

Kategori: En del av mig

asså, e de jag som blivit gammal lr min kropp som blivit de lr e jag på väg att bli sjuk?!
igår så va jag o handlade jacka o då hade dom erbjudande "köp ett par jeans coh få halva jackan på köpet!" så jag slog till, så nu e jag stolt ägare till ett par jeans oxå :) de ni! tror nog jag ska sätta på mig dem idag o fota dem o skicka till nicklas så han ser att jag använder mina jeans :P han tyckte de va onödigt :P
iaf sen kom jag hem, åt middag, drack ett glas vin, några små, små, små klunkar punch till kaffet, som jag för övrigt inte drack, för starkt kaffe va de.. och tre st små öl på de oxå.. och gick o la mig runt halv 12 -12.. inte alls för sent lixom o upp nu.. och tror ni inte att jag mår skit?! asså typ skakar o spytt, o kan knappt gå.. så va e de för fel?! e jag bara gammal o bakis?! sjuk lr bara klen.. ingen huvudvärk lr så har man ju.. så måste nog trycka bort hur jag mår och börja fixa mig inför jobbet nu.. har lite o fixa innan min buss går om 1 h..
och jaa.. de blev en väldigt passande rubrik idag men de e från en The Kristet Utseende låt.. vaknade men låten i huvudet imorse.. blir så glad när jag vaknar upp me bra musik i huvudet :)

emh

Kategori: En del av mig

hade tänkt o skriva någe vettigt men e på språng nu så blir inge vettigt! förutom att nicklas flytt blev skjuten på tills söndag så de betyder att jag kan åka till vevve imorgon :) han snärjer mig me fina ord o saker men nu e ehan bitter o besviken men men då får han va de känner jag! vänner behöve rjag umgåslite me nu ju!! så nu ska jag in till stan puss hej

de e okej att känna sig värdelös ibland o idag e en sådan dag!

Kategori: den andra delen av mig

livet leker, livet är en fest vi alla gör de bästa för att komma vidare och må bra och göra allt som måste göras av ens liv!! hur mkt jag en stressar och får ångest över allt och försöker få ihop allt och inte göra beslut som jag inte klarar av o bli deprimerad så verkar de aldrig bli som jag vill =/
tror seriöst allt började vid den tiden jag träffade calle, jag va ung o dum o deprimerad över typ inget, lr jo rättare sagt en otroligt dum o ung ungdomskärlek, sen träffade jag calle, livet lekte.. de va mkt på en gång hela tiden i vårat förhållande, och när de inte va de så va de inget mellan oss.. han e calle och jag älskar honom för det och jag hatar honom för det oxå! till slut pallade jag inte me alla krav han ställde på mig så jag ställde krav tillbaka men de va för mkt så jag dumpade honom, otrogen va jag först, sen va de pingvinmannen, stor kuk hade han o de va de ända positiva me honom, otrogen mot honom me calle, otrogen mot calle me pingvinmannen.. olyckligare kvinna får ni leta efter.. ett år va jag me pingvinmannen, han tvingade mig att äta o att leva, han tog hand om mig när jag va helt borta och inte kunde röra mig, han såg till så jag inte söp ihjäl mig, han har gjort mera än någon annan ens kan tänka sig, ändå tål jag inte honom.. men om de inte va för honom så skulle jag inte va den jag e idag, så mkt vet jag iaf! jag vägrade säga att jag va tillsammans me pingvinmannen, sexet va de ända jag ville ha av honom o då följde de tydligen me hans känslor, tror aldrig jag varit så dålig och okänslig någonsin! ca. ett år senare när jag dumpade honom, calle kom in i bilden igen vi började ha sex.. och jag bestämde mig för att ta mig ur mitt liv o må bra, följde me ela till pride o lärde känna vevve!! detta e en av dagarna jag aldrig kommer glömma, må hända att vi inte har dagligkontakt så vet hon att jag älskar henne för allt hon gjort för mig o jag önskar jag någonsin kan va den som ger o den starka men de blir jag väl aldrig.. tänk på de när du mår dåligt, jag vill försöka va stark för dig!
som sagt strax efter de gick jag på konsert me calle, cissi o linda och från och me den dagen så började vi ha sex igen, han hade flickvän, jag va andra kvinnan! han gjorde samma sak mot tottie som jag gjort mot honom! skillnaden va att han va me oss båda från och me augusti-maj! min sista kyss fick jag i juni iof! efter vi började ha sex började jag gå på krogen, fortsatte att dricka och må skit.. calle sa att han älskade mig, de säger han fortfarande.. han sa att han ville dumpa tottie men vågade inte, han va rädd att jag skulle såra honom igen! jovisst att jag sårade honom, jag va en fitta men vafan gjorde han mot mig??! varje gång vi hade kontakt så ville han inte mera än ha ett förhållande me mig o jag gick på de varje gång, varje jävla gång! fortfarande sur på honom, han valde o kommer aldrig att välja mig! även om jag inte vill ha honom så kommer han aldrig att välja mig! jag som gjort allt för honom, skulle troligen gör så jävla mkt mera om jag inte träffat nicklas..
men mellan detta år som jag o calle knullade had ejag andra pojkar så jag va väl ingen ängel själv men han hade flickvän o jag hade bara kks så otrogen va jag inte! aldrig igen, en mardröm!!
och nu undrar ni vart jag vill me detta lr hur?!
i dagens läge e jag lycklig, speciellt när jag tänker på dessa år som varit, då e jag lycklig! men varför kan jag inte tillåta mig själv o må bra?! varför ska jag hela tiden hitta felen?! lr inte hitta dem, ibland letar jag och letar men hittar fan inte va som e problemet, bara mår dåligt, har en perfekt kille som verkligen älskar mig, han vill följa me mig om jag vill byta stad o plugga, han vill bo me mig o hatar att de e jag som tvekar, jag som e rädd, tänk om jag sårar honom?! ibland får jag flippar o e elak mot honom! han vet om de, han vet att när jag e sådan e jag bara elak för att han ska förstå vilken hemsk människa jag e o att han borde dumpa mig! så slippe han stå ut me mig i längden! vilken jävla flickvän tänker så?! andra gånger e jag världens sötaste att han typ inte vet vad som e fel på mig, han typ kan frågesätta va jag gör o varför för han känner inte igen detta beteende..
och jag har underbara vänner som verkligen skulle gör allt för mig, o va gör jag för dem?! jo jag trycker bort dem för jag ogillar att ha dem så nära att dem vet saker om mig, känner mig kvävd o fel..
och jag vill ju plugga men känner mig för värdelös för att börja för skulle jag någonsin klara de??! nej de tror jag inte så då e jag fast på värdelösa jobb, dagis vill inte ha mig mera för jag jobbvägrade typ, och frivården går de halv bra för, asså mig som personal går de bra för men inte verksamheten.. min chef berömmer mig ofta att jag e duktig o de tror jag för jag trivs verkligen.. och inte nog me dem jag e blond!! kan inte fatta de o vet fortfarand einte om jag gillar de =/ nicklas gillar de..
vet inte varför allt kom idag men de e väl någe som bara legat o tryckt på mig!

nämen.. vafan..

Kategori: En del av mig

snorig, huvudvärk, ont i ryggen o slemmiga ögon.. yes börjar bli sjuker men de skiter vi i för fått lön av dagis :) o på lördag skickas min lön in till vinsta, hopaps de går lite snabbare denna gång annars blir jag fan piss asså =/ har inte tid o vänta två veckor känner jag ju.. forfarande inte bestämt hur näste helg ska se ut ju! vill ju festa me vevve o folk men ändå vill jag sova första natten i nicklas nya lägenhet samtidigt som honom.. så vi sover i den ihop ju! o nya sängen o allt sådant..
har sådant ångest o de känenr ju som jag borde skjuta upp detta lite mera.. men har iaf tänkt o övertala mina föräldrar me att skjuta upp kyrkogårdsbesöket tills efter jag slutat jobbet på lördag så dem kan komma o hämta mig så jag kan följa me dit iaf :) de känns viktigare än någe annat iaf, förlåt.. annars så har jag ingenlust me någe just nu käns de som, stavar fel på typ varje ord!! de e fel på mig!!
annars så va fredagen lyckad tycker jag :) ska se om mor min lägger upp lite bilder som jag ska tagga sen så finns de iaf lite bevis på att vi hade lite roligt iaf :P vill ha en riktigt utgång snart känner jag :)
men sådant har iaf inte min pojkvän råd me denna månad, efter köpt en helt ny säng så e han små pank.. o hyran o allt sådant.. känns som de e jag som får betala resten denna månad så kommer väl oxå va pank.. inte okej.. måste köpa födelsedagspresent till min pappa o mamma oxå.. o börja köpa julklappar. har typ kommit fram till något jag kan köpa till nicklas o till linda :P så duktig e jag :P och nu säger jag detta en gång för alla!! så alla vet och om någon tycker de e fel så e de inte mitt problem men har inte råd!!
jag kommer bara köpa julklappar till min familj!! och min pojkvän.. tycker otroligt mkt om mina vänenr men har som sagt inte råd och jag vill verkligen inte ha något av er!! så nu e de sagt och kom inte o klaga på mig!

puss

Micke 25!

Kategori: En del av mig

I invite you to a world where there is no such thing as time
And every creature lends themself to change your state of mind
And the girl that chased the rabbit, drank the wine, and took the pill
Has locked herself in limbo to see how it truly feels

idag fyller min kära broder 25 år!!
han är på jobbet, mamma städer hela huset, pappa o linda e o handlar på ekerö och jag sitter o lyssnar på musik o ska börja fixa mig för att åka o jobba.. så missar helt hans födelsedag idag men tar väl igen de på fredag :) o imorgon tänkte jag att han får presenterna från mig o nicklas, då e ju nicklas här oxå!

har funderat på en sak, borde jag lägga upp bilder på mitt hår?! asså jag e inte nöjd ännu, färgat två gånger och inte fått till de så jag vill ha de.. hum.. jag e förvirrad.. vill inte visa detta heller riktigt känner jag men måste ju till jobbet idag oavsett vad :P vägrar va hemme för de ju!! och när de va rött va de fan snyggast tycker jag om jag får säga de själv så ska in o handla lite mera färg idag inna jobbet, en röd o en typ vit.. så ska se hur detta blir.. värsta fall e de väl bara färga de rött igen :P

men bjuder på en bild iaf! och en bild på mig o min bror, men hittade fan ingen nyare =/ måste fixas tror jag!!

oj de hände en grej..

Kategori: En del av mig

hände en grej igår.. råkade färga håret.. jag får en chock när jag ser mig själv i spegeln =/
men ska fixa till detta ikväll.. vi ska ut o handla present till micke, lr mamma o pappa o jag erbjöd mig o följa me, o linda ska oxå men så de löser sig nu!! jag e egentligen bara på jakt efter ny hårfärg :P
och juste!!!! från och me februari-april så har Thåström Sverigeturnering!! :) jag e glader!! så nu jävlar ska jag få se thåström igen :) vevve kollade upp o biljetter släpps på fredag =/ men han ska ha tre spelingar i sthlm så de löser sig :) och han ska släppa ny skiva så detta komemr bli en fantastisk vår känner jag redan nu!! omg va jag e lyrisk just nu!! måste sminka mig men får ihop de riktigt!!
va ska jag ha på mig?! hum, börjar bli kallt ute nu o då e de inte lika roligt me min skinjacka men går i min röda jacka oxå men känner mig så fruktansvärt kvinnlig i den =/ o även om jag tycker om o va kvinna så finns de en gräns på sötkvinna o typ kvinna.. lyssnar på thåström nu..
tydligen kom bara om min älskade väntar upp... har inte hört den på otroligt länge, de va innan jag blev tillsammans me nicklas.. hur ska jag kunnat lyssna på den när jag mitt hjärta inte då finns hos nicklas?! känner mig dålig nu när den kom upp oxå =/ de e inte nicklas jag tänker på, och den andra personen, han finns fortfarande i mitt hjärta... nej ska inte gå in på honom igen.. nu ska jag sminka mig.. kommer bilder senare på håret ;) :P

håll om mig, släpp inte taget om mig!

Kategori: En del av mig

måndag! vilket betyder att de e dagis men jag pallar fan inte, tror jag seriöst inte alls vill dit mera typ?! så nej de e så att jag får ont i magen bara av tanken just nu.. så de funkar inte längre, ska ringa nu.. inget svar, hur fan ska man få tag på sitt jobb när dem inte svarar innan 8 o man börjar 8? tycker de e jätte dumt ju! jag tydker du e jätte dum ju! nje de e du väl inte.. på onsdag lr torsdag kommer nicklas iaf :) o stannar ända till tisdag tror jag :) o på fredag så får jag träffa massa roligt o underbart folk så jag klagar ju verkligen inte! släkt o vänner o mickes vänner :) och micke lagergren!! en person som de fan inte går o tycka om!! vill springa o gömma mig men han lyckas alltid, han kommer komma först o gå sist och på något jävla sätt lyckas sova här!! han har fan sina föräldrar typ två gator bort! han e så äcklig o jobbig o jag skulle kunna skita i allt detta bara för att jag inte vill veta av honom!!! vet att de e hemskt men så e de..
aja köpt lite nya kläder iaf :)
en skit söt bh!! o massa annat :P
de e väl de som kommit men kommer mera senare :) så de blir nog bra detta!! handlat presenter till micke oxå!!
en snygg tröja från dressman o sen två säsonger av tecknade batman :) han kommer älska de ju!!
och dagis svarade nu!! äntligen fri!! nu mot sängen.. vi ses en annan dag :)

sover gåendes snart..

Kategori: En del av mig

nej vafan!!! asså jag har många gånger kallat min kära moder för kärring, de e inte lika hårt som andra ord som dyker upp ibland när man e sur, så jag tycker att man får säga kärring om folk man egetligen tycker om när man e sur lr bråkar.. men idag har hon gjort de lite för mkt!!
går o beter sig som hon e i min ålder!!! aah, blir så sur bara av att tänka på de..
iaf, allt började me i fredags tog jag "ledigt" från dagis, va helt slutkörd.. så in o shoppa me nicklas.. fick ihop present till micke så de e jag nöjd över iaf :) sen så klippte jag mig, så de e lite mindre hår nu jaa..
sen så åkte vi hem, åt middag på innan oxå o tog en öl, kom hem o lovade någon öl me mamma innan vi gick o la oss, jag tog väl 3 öl o kom i säng runt 2.00 då vaknade upp igår för sent men kom till jobbet i tid o de fixade sig :) seg o trött hela dagen där emot!
kom hem o mamma skulle åp middag hos sin arbetskamerat o ta buss ut till svartsjö, hon tog mitt busskort o gick.. jag däckade vid 22.00 igår så vaknade jag nu, gick upp 06.40 o duschade, insåg innan duschen de jobbiga o omöjliga men de va sant! mamma har inte kommit hem ännu!!! och hon har mitt busskort me sig och jag ska iväg till duschen om en timma!! helt jävla otroligt! och nu får jag inte tag på henne längre, hon svarade förut o skulle ringa taxi då, inte helt nykter men hon va iaf vaken! så jag sa åt henne att jag måste åka om en timma o hoppas på hon komemr innan dess!
helvetes skit, hur fan kommer jag annars till jobbet lixom??! idag e de en lång o tråkigt dag men de e bra betalt så man får väl nöja sig me de, nicklas e iaf ute i österby o målasr o fixar inför flytten o idag ska han få se lägenheten för första gången så han e nog skit nöjd min lilla sötnos :)
nu kom morsan iaf, så busskort igen och jag hoppas seriöst att hon e så fruktansvärt bakis idag o mår skit hela dagen!!

migrän.. jag???! nej aldrig!!!!

Kategori: En del av mig

jobbade dagis igår ju, de va ett tag sedan men de e för jag insett att jag överlever på att bara jobba vinsta o ha dagis som mitt andra jobb, skulle väl va skönt o hitta ett helt tids jobb, ett som man fick de o gå runt på o komma bort hemifrån men hur ska jag kunna ha ett sådant jobb när jag vill plugga??!
aja, jag har mkt planer o för lite ork att fixa de, blir matt av att tänka på hur jag vill o all ångest jag har inför EXAKT allt!!
aja, dagis igår, gick hem till empii efter, blidde inge tvättande, jätte trevligt ju :) leon e typ cp stor o trotsig nu ju!! jävla tre års trots!! men han e go iaf :) underbara barn, får ont i magen när jag inser hur lite jag har träffat honom på sistone o inte ens sponsrar jag hans uppväxt längre, fy fan.. måste skärpa mig!! detta funkar ju inte!! han kommer hinna växa ifrån mig o glömma bort mig ju!! usch!!
men go ungen e charmig som fan fortfarande o svårt att inte skratta åt honom :) o med honom :)
åkte hem så jag va hemma runt 20 lr någe, förjävlig huvudvärk, satt uppe vid hårfästet, i mitten lixom, när jag pratatde me nicklas så höll jag på att spy av huvudvärken o mådde verkligen skit!! min kära pojkvän påpekade att de e nog migrän o jag vägrar!! jag har inte migrän, har jag någonson haft de lixom??! fanns ett tag jag trodde de men de visade sig bara vanlig huvudevärk som jag halv svimmade av men detta e många år sedan..
sovit bra inatt, tror att de e tack vare min huvudvärk som jag sovit så bra, behövde sömnen, men vaknade upp o va lika trött som när jag somnade o har fortfarande huvudvärk men flyttat sig lite, sitter fortfarande uppe vid hårfästet men på båda sidorna istället.. för att ni intresserar er otroligt mkt av min huvudvärk :P
men de får bli o äta tabletter, måste jobba, idag ska jag till vinsta! så bit ihop o hålla käften o se glad ut!
annars kommer nicklas ikväll :) stannar iaf två dagar, kanske tre nätter, sen måste han ut till österby o fixa inför flytten o jag fortsätter o jobbar... va ska jag ha på mig idag??! vill va vardags fin (som vanligt :P) o sen snygg för nicklas, ja jag e fortfarande så pass nykär att jag måste tänka igenom va jag sätter på mig inför honom så jag ser snygg ut, inte alltid iof men iaf! de e roligt o klä sig för någon oxå :) tråkigt o gå i jeans o linne varje dag lixom, så jävla glad att jag slipper arbetskläder för då skulle nicklas inte få komma o se mig så otroligt sexig :P
o imorgon e jag ledig!! om jag fått lön så blir de att åka in till stora staden sthlm o handla present till micke! vafan ska man köpa??! o sen klippa håret hoppas jag på :) nej nu måste jag klä på mig o sminka mig o fixa saker innan jag ska åka om typ två timmar :P äta frukost kanske =/

rent o fint o skönt :)

Kategori: En del av mig

yes, igår så städade jag hela mit underbara rum!! nu jävlar ser de ut som ett rum igen!
lyckas slänga in en skohylla in på rummet så jag har fått lite mer aordning på mina skor, just nnu har jag 13 par skor på min skohylla på rummet! 13 par skor i garderoben där uppe, där man hänger ytterkläder och sen vet jag att de finns skor i iaf två garderober till, men jag vill inte kolla de direkt.. just nu fick jag noll ork att kolla efter skor =/ va händer den dagen jag flyttar ihop me nicklas?! har han ärligt talat fattat hur mkt skor o kläder som jag kommer plocka me mig?! iof inga möbler, förutom mina bord :P o små saker men annars så bara massa kläder skor o hoppplock typ =/ han kommer o flippa jag lovar!!
som ni fattar så e detta skorna på mitt rum nu mera :) yes detta e väl min kärlek! ♥ älskar nicklas men han kan lixom inte fylla alla rum i en kropp och ibland så behövs de otroligt mkt att shoppa!! och de gjorde jag senast förra veckan =/ fick för mig att jag behövde en ny handväska o lite små saker så nu e man typ snart de rikare..
annars så jobbar jag dagis idag, ska försöka hinna hem efter de o tvätta!! japp den roligaste sysselsättningen som finns =/ sen bord ejag städa klart de sista, har lite lådor jag vill gå igenom o använda på andra sätt, ska sätta upp två tavlor och hänga kläder.. låter som jag har världens roligaste tid o se fram emot =/ men när fan ska jag hinna detta??!! som sagt dagis idag, vinsta imorgon, iof börjar jag 16 som vanligt men tänkte komma tidigare ska köpa en sak till linda på missionen =/ så måste hinna de innan jobbet!! sen torsdag ledig!! :) då så ska jag o nicklas in till stan o köpa födelsedagspresent till micke! jippi!! ingen aning om va han vill ha =/ för nicklas kommer onsdagkväll :)  fredag jobbar jag dagis, lördag o söndag jobbar jag i vinsta o måndag dagis.. o tisdag e jag ledig igen, hoppas jag, för onsdag e de vinsta o sen så ska jag va ledig!!! nicklas e här då igen o fixa inför micke fyller år!! så yes välkommen till min vecka!! halloween försöker jag komma på om jag ska fira lr inte =/ lovat nicklas att hjälpa men ändå vill jag träffa vevve ju =/ orkar inte idag..
så puss o hej

mitt lr mina bord jag köpt!!! :)

Kategori: En del av mig

Mitt liv är helt förstört av droger, porr och våld

Kategori: En del av mig

fredag.. inte alls min fredag idag, lr allt har varit skit sedan jag kom hem, pallar fan inte detta.. jävla skit allt ihopa känner jag just nu!! så de blir uppsalla idag igen, hunnit va hemma sean onsdag runt halv 12, alltså natten så detta e inte alls spännande, men men åka till honom e ju de jag vill :)
och nästa vecka går allt ihopa utom tisdag o torsdag ut på att jobba, den veckan efter så jobbar jag måndag o onsdag, som vanligt onsdagar :P
men nästa vecka e de ju både lördag o söndag jobb så de låter huuur spännande som helst.. lr inte.. men skit samma, skulle fått lön men icke så jag e pank!! helt otroligt äckligt pank!! tur att jag har en mamma som ger mig pengar så jag har iaf några kronor tills jag får min lön o om typ två veckor får man ju nästa lön så de kanske fixar sig till slut iaf :) jag måste in o köpa present till micke nästa vecka =/ men hur fan ska jag hinna me de om jag bara e ledig måndag o torsdag nästa vecka o inte fått lön =/ måndag tänker jag väl åka hem från uppsalla lr söndag, beror på lite.. o torsdag lr onsdag komemr nicklas så om han komemr torsdag s får jag väl möta honom i stan o köpa present men om jag inte fått lön så suger exakt allt =/ nej då allt detta går inte runt i mitt huvudet just nu =/
aja, köpt ett bord iaf :) som ska till uppsala :P börjar planer o fixa, så de ska jag betala bara så e de mitt :D men de står här i vardagsrummet iaf!
aja, ska väl uppe till duschen kanske, om jag ska ta mig till uppsala, planen va väl o träffa vevve men hon verkar massa sjukling o då vill jag ju inte störa henne direkt.. så får väl njuta av min kära pojkvän igen :) ♥
han gör mig glad o en mkt trevligare människa, helt otroligt ja jag vet, men jag e trevlig och de känns ju lite jobbigt att behöva vara de :P
annars så va jag en riktigt jävla äckel flicka igår o bråkade o skällde på nicklas, han va den som va nära nog att få skiten på sig!! slog riktigt mkt slint i huvudet på mig igår.. önskade så mkt o ville så mkt men fick inte ihop de alls så de slutade me att jag spelade massa tv-spel o glömde bort dagen helt och hållet!!! idag så läser jag iof bara :)
borde gå upp o duscha nu men hittade min spotify o asta kask så va ska man säga :P

när älvorna dansar

Kategori: En del av mig

de ser verkligen ut som på en gammal tavla när älvorna dansar omkring i dimman uten just nu! och jag me min fantasi ser ju de jag själv vill se..
aja, annars e de lördag, stressad flicka idag, nyss kommit ut ur duschen, packat allt för idag, men helt missat att jag ville ju ha frukost me mig o lön får jag troligen på onsdag =/ så jag e smått pank men tar mig iaf fram o tillbaka till uppsala :) de e som betyder någe just nu iaf! :) så mot jobbet idag, ska fixa i ordning min lunch senare om typ 10 min lr någe, bussen går om 50 min.. ska hinna me att typ va vaken på morgonen oxå =/ tog en typ lång dusch o fixade allt jag ville o typ njöt..
annars så typ händer inte mkt, inger va i sthlm denna vecka o komma o hälsar på idag när jag e på jobbet, förbannade jävla helvetes skit jobb!!! inte alls okej!! smått sur men finns inge jag kan göra åt de, mattias e ledig denna helg o hade planer så han vill ju inte jobba idag o jones jobbar inte lördagar.. fan!!!!!
okej jobba onsdag o ikväll va d enog utgång me johanna o emil :) lr johanna e väl uppe i umeå =/ men men.. pojkar o jag, ungefär som jag e van me alltså..
annars så vill jag till ankaret på torsdag o kolla på ett band så någon som läser detta o känner sig manad kan ju hojta till :) de e iaf allans band som spelar så de skulle va skoj o kolla på dem! annars så e jag ledig nästa helg!!! o då jävlar har jag fått lön o då blir de paaartyyy!! (nej jag kände mig inte alls som typ 14 år när jag skrev de där!)
nej nu måste jag hitta kläder o sminka mig o göra i ordning lunchen o fixa me kaffet o skriva lite saker o få ihop mig själv! fy fan va jag hatar att va vaken på morgonen ju!!! puss på er hoppas er lördag börjar bättre än min! men kan inte sluta bättre än min hur ni än försöker!! för jag har ju min nicklas då igen :) ♥