dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

äntligen :)

Kategori: En del av mig

åkte kryssning i torsdag - fredag, mådde skit hela fredagen, försöker fortfarande att typ fungera, alkohol vill man ju inte se lr ha igen lixom =/ såå blir nog o stanna hemma idag o sova o försöka hitta tillbaka till sitt liv igen :P funderar på att städa lite imorgon o bädda om, nicklas kommer senare på kvällen :) nya naglar på måndag + att nicklas e ute hos mig :) kan de blir bättre??! älskade pojke :)
men de bästa av allt e nog att jossan har kommit hem!!!!! hon ringde o väckte mig i morse så ska ringa upp när jag fungerar lite mera.. helt slut fortfarande, känner att jag inte har mkt ork kvar just nu =/ så mot sängen igen.. men kryssningen va så rolig iaf :) hände mkt skumma saker men de va de värt!!

yoshi

Kategori: En del av mig

Nu e de Tisdag igen, e de bara jag lr går tiden så fruktansvärt fort?! som man inte hinner blinka sen så e de lixom nästa dag o sen nästa o sen nästa o nu e sommaren typ över ju =/ Jos kommer hem på fredag ♥ alltså på lite mindre än prick tre dagar! nu ska hennes plan ha landat på arlanda på fredag, lr 16.25 va de väl??!
ska hinna me så mkt innan dess känns de som, om en timma sätter jag mig på bussen o beger mig mot uppsla igen.. yes jag borde få rabatt lr någ så mkt som jag åker =/ inte alls så spännande som man kan tro.. juste ska packa ner min bok då alltså, har börjat skriva ner va jag tycker om böckerna jag läser så jag kan komma ihåg till nästa gång när jag glömt om jag läst dem lr inte :P jaa detta e ett väldigt vanligt problem för mig, glömmer bort vilka böcker jag har läst lr inte läst :P shit va gammal jag känner mig när jag läste de =/
men då blir de uppsala o mys me nicklas, jonny, johanna o emil ikväll :) så va mera kan man önska sig lixom?! imorgon blir de att åka till sthlm o träffa ela o danne o äta middag me dem o gå på bio :) så de e oxå hur underbart som helst! kan nicklas sluta tro att jag inte har några vänner :P han sa t.o.m någon gång att jag väl hade hittat vevve på gatan för att se ut som jag hade någon vän när jag va på WCR :P inte snäll pojke!!! just inte glömma min mobilladdare igen i uppsala! då blir de jobbigt juuu =/
sen på torsdag så ska jag, mamma, ullis o maria åka på en kryssning :) de ska bli skoj ju! :) har packat alla kläder redan men börjar få ångest om jag verkligen ska ha de på mig lr byta ut de =/ har ju lite tid på mig o göra de på torsdag :P men så de betyder iaf att jag får mysa lite me nicklas som jobbar hela helgen!
har ingen aning om va man ska göra i helgen där emot för dem planerna jag hade försvann lite ju! kanske åker till uppsala igen efter båten på fredag o myser de sista me honom innan han e ledig igen som jag inte har någon aning om =/ lr hur länge lr någe.. börjar bli små pank efter allt åkande asså =/ hum, måste få ihop detta på någe sätt, varför hittar jag en kille utanför sthlm för?!
justee, helt glömt o säga de men min nya plånbok kom här om dagen!!! :) ska fota o lägga upp en bild :)

hemma igen

Kategori: En del av mig

yes jag har äntligen pallat mig hem igen från uppsala.. mkt trevlig helg!!
först va jag o såg Harry Potter me familjen i onsdag o de va bra de :) lite ledsen blev man ju i slutet när man insåg att de va över nu, inge mera HP lixom =/ så blev lite sugen på o läsa o alla böcker, får se om jag gör de, läser redan två stycken just nu..
sen pallade jag mig till nicklas :) kom fram typ vid 11, vi tog en öl o sen gick vi hem o myste o snackade om allt, som vanligt.. torsdagen så gjorde vi inte så mkt, gick ner på stan o kollade läget o jag klippte håret :) så nu e de inte så slitet längre lr cp långt, men får ej upp allt i en toffs längre så de e lite jobbigt =/ kollade affärer o myste lite me pojken :) sen så lagad vi mat ihop o drack vin :) snackade o hade roligt ihop :)
fredagen så fick nicklas den iden om att få ihop lite folk o grilla, såå då blev de så men innan de så tog vi oss en tripp till IKEA, han ville handla en lampa så då blev de så.. och folk kom på kvällen o de spöregnade självklart så vi gjorde mat inne o drack vin o rökte vattenpipa :) hur underbart som helst o jag lär känna hans vänner oxå :)
igår drog vi till hans kusin o åt o drack ännu en dag vin :P o rökte vattenpipa :) o då så hade agnes de tråkigt så följde me o hon e sötaste någonsin typ!! liten typ punkbrud som pluggar juridik, som typ inte ser ut som punk längre :P bara söt :)
idag har jag tagit hand om en pojkvän som va bakis o myst me honom i sängen tills vi blev tvingade o gå upp för hans skulle på släktkalas.. så jag åkte då till sthlm, så hemma nu!!! de e min helg :) bara 3 dagar till sen e han ledig igen.. hatar dessa tåg!! längtar tills hans egna längehet!!! men oktober kommer nog snart :)
har ni någonsin känt att allt e så rätt att man typ vill spricka av lycka??! så känner jag just nu, känner mig inte hel utan honom nära mig o jag vill röra o pussa honom så fort jag ser honom, lr bara kolla på honom o njuta av att veta att han e min!! helt sjuk!

osäker

Kategori: den andra delen av mig

idag åker jag till honom igen.. lr troligen, först blir de Harry Potter på bio..
men just nu typ tjafsar vi, och jag vet inte om vad, trodde att detta skulle bli mitt första förhållande me en pojke som hade bätte psyke än mig och jo de har han men han hade saker som man aldrig kunde gissat sig till, och jag mitt dumma fån dra ju till mig sådant folk..
jag börjar ju vela för att jag inte orkar gå igenom sådant hära igen, jag blir osäker.. osäker på att vi kanske e för annorlunda iaf, att vi vill olika saker.. att jag inte vet hur man får ordning på mitt liv o vet fan inte vart jag ska börja.. försökt me att jobba o plugga, inge av de hjälpte direkt.. nu provar jag nytt jobb o ser om de hjälper.. tänk om jag nu då vill flytta till uppsala, vafan ska jag göra dära??! va hemma fru?? me mina betyg så vill ju ingen ha mig! jag vet ju inget jag e bra på! jag vill plugga men de kommer jag aldrig att lyckas me för jag e för dålig o varje snedsteg så ger jag upp.. de har typ alla sagt som känner mig.. jag ger upp för lätt, har gett upp allt utan personer i mitt liv, som jag borde ha gett upp..
jovisst jag e nöjd o glad runt nicklas, han gör mig glad.. men denna osäkertheten o denna distans gör mig redan galen.. men sen så skickar han e så gulligt sms mitt i allt att jag faktiskt fick lite tårar i ögonen.. tror allt handlar om att jag inte kan fatta att en kille tycker om mig, mig för den jag e utan bråk o kaos o väljer faktiskt mig o inte någon annan.. jag vet inte hur de känns lr hur jag ska bete mig.. så jag väljer att trycka bort o han har svårt att visa känslor även om han e den känslosammaste personen jag någonsin träffat!
o han e perfekt, de e väl de jag ska nöja mig me?! inte hitta på dumma saker för jag e osäker på mig själv..
en få bilderna på oss ihop ♥ kan inte svara på vem som e nyktrast :P

nu e de på riktigt!!

Kategori: En del av mig

nu e de gjort, nu e de på riktigt.. jag har sagt till calle att jag har nicklas o berättat att jag e kär o har pojkvän! nu e de gjort, jovisst fick lite ångest när jag sa de men han tog de lungt o gratta mig o tyckte att de va hur kul som helst :) börjar vi bli mogna?!
älskar ju calle men nicklas gör mitt liv lättare o jag e mkt gladare nu än jag varit på flera år o jag e verkligen kär.. shit va jag kände att den klump ramlade av mitt bröst nu! lite lättare lixom..

armband o grejer

Kategori: En del av mig

hejsan :) kom nyss hem, varit o lämnat pojken vid centralen så han kom hem till uppsala igen, han jobbar ju imorgon =/ lite tråkigt o sova ensam igen men så e de väl när man skaffar en pojke så långt bort.. och jaa, nu e de officielt, jag har pojkevän!! jag e kär o helt fullkomligt galen i Nicklas.. han gör mig glad!!! ♥
hade inte tänk o skriva så mkt, svintrött o vill läsa lite juuu...
sista jag fick av nicklas innan han gick på tåget va hans armband så jag kunde tänka på honom nu när vi inte träffas :) söt pojke.. som jag inte skulle tänka på honom lixom =/
nej tror de nu blir chips o cola o min bok :) ska ringa o säga god natt till nicklas innan kanske.. kan kärlek verkligen va så här underbart? visste fan inte de innan!! går runt o ler så fort jag ser lr hör honom lr tänker på honom.. detta e helt sjuk.. vill bosätta mig i uppsala nu bara för att slippa va ifrån honom jämt.. sara = kär!

hej!! jag e dum i huvudet!!

Kategori: den andra delen av mig

asså va ska man säga, utgång igår.. slutade me att jag drog sönder ett tak o kommer betala skadestånd!! jaaaa, jag e dum i huvudet!!! va annars ska man säga.. skäms så jävla mkt.. tur att nicklas kunde lugna ner mig efter, vevve gjorde ju inte de :P
men jag ska åka till uppsala idag när jag städat lite o bäddat om.. kommer tillbaka imorgon efter hans jobb..
juste jag e ännu mera dum me att lyckades sätta på en låt som bara påminner om calle, så nu lyssnar jag bara på musik som påminner om honom.. nej då jag saknar inte alls honom då ju, fy fan hur kan en människa va så här förvirrad? älskar verkligen calle men nej!!! de e över, men nästa gång jag ser honom  så e de väl inte de som varje gång, inte stark nog, saknar honom som  fan o saknar att inte snacka me honom  varje dag lr ha någon sorts kontakt me honom, veta om han mår bra lr om han lever.. nje usch.. ont i magen får jag nu oxå..
men samtidigt så vill jag ge nicklas denna chans me att se vart allt kan leda me honom, käns så jävla rätt när jag e me honom ju.. han e så rätt.. han gör mig så jävla glad o säker på allt.. säker på livet o på att jag vill va den e jag e.. han ger mig mera än va calle givit på väldigt länge, varför kan jag inte släppa honom?? jag försöker ju att välja lyckan här ju!! fan ta honom, fan ta dig calle!!! att du kom in i mitt liv, att du vänt de uppoch ner och förstört för mig att visa känslor lr tycka om någon annan.. fan ta dig!! jag tycker verkligen om nicklas ju!!!

idag är den fredag!

Kategori: En del av mig

bars så alla vet det, att idag är de faktiskt fredag :)
de betyder att jag ska fixa lite kläder o klä på mig o åka mot vevve o ela o tydligen ville dem dansa så jag tackade ja till att följa me för jag e så glad o lycklig som jag e o då pallar jag inte sitta hemma ännu en helg ju.. o de va grymt länge sen jag såg dessa töser såå de e väl bara sätta på sig någe som kanske e snyggt, känns ju inte som  man äger några sådana kläder asså =/ men men ska väl försöka mig på någe.. annars så har jag varit i uppsala igen sedan jag skrev, japp har lyckas mig dit ännu en gång o pojken komemr till mig på söndag troligen :)
jag längtar tills då så får man träffa honom igen!! de e lite ensamt utan honom, och så fucking uppsala, om jag e trött på detta nu hur ska de bli senare lixom??! aja, de löser sig nog..
annars så har inte så mkt hänt, gjort nya naglar, empii e i holland, jocke o moa e tillsammans igen, jocke fyller år idag.. försökt få tag på moa men hon svarar väl senare.. micke råkade ta sönder sin mobil, så han e inte duktig men då köper han en ny till linda o tar hennes.. asså jag pallar inte, om min  kilel skulle ta sönder sin mobil skulle han fan inte få min, även om han betalat för den, o köpa en ny men sämre till mig.. asså nej!! jag blir så arg bara av tanken asså..
äntligen fått över bilderna från mammas kamera så ska gå igenom allt de o se va som finns dära..en del e nog mitt.. men men ska väl försöka hitta kläder kanske.. inte alls sugen men men får väl göra de iaf.. varmt o jobbigt just nu bara, juste vi har en pool som man kan bada i :) har inte provat den ännu men får bli imorgon nog :) jippi :)