dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

en del av mig

Kategori: En del av mig

haha måste säga att jag drömt om typ, emh jaa.. sjömän o hattar o sailor =P och allt detta e nickes fel!!! för jag vaknade upp någon gång i natt av att jag fick sms av honom, lr hade jag inte somnat ännu??! kommer fan inte ihåg asså =/ av att han skrev att jag borde ha följt me på skivan han gick på igår för temat va att va utklädd till någe på S.. o jag skulle då självklart varit sailor trash.. enligt alla o ingen =P såå jag har drömt om sådant i natt!! hahaha
meen jag känner att detta e iaf lite okej att drömma om för de e bara roligt när jag vaknar =P men muterande typ zombie grisar e inte okej!!!!
idag e de fredag, de betyder att mor ska på återträffa me sin gamla, gamla klass o att micke o linda ska på fest me alla grabbarna från stonehammer, lite smått avis asså =/ typ på kth oxå =/ o pappa ska ha alla bridge pensionärer hemma på middag o spela =/ såå jag har typ frågat vevve om jag fick fly till henne.. för jag känner inte för att träffa alla dessa pensionärer asså.. de e inte okej!! när ska jag typ skaffa mig ett liv o ta tummen ur arslet o flytta här ifrån?? har faktiskt börjat kolla nya jobb :O kanske borde ha ett i sommar??! lr va tycker ni? hatar o söka nya jobb, fan de värsta jag vet.. hatar mitt cv o mitt personliga brev o nej allt e bara fel o fult o jag e bara dålig o klarar inte av sådant.. lika bra att stanna på dagis tills jag dör.. kommer iaf aldrig komma in på en fucking skola heller.. så trött på att kämpa för någe som iaf inte går som jag vill..o om saker nu skulle gå som jag vill så e de bara ett dygn typ o sen så skiter sig allt igen!!
tror inte jag föddes till att lyckas, utan till att misslyckas..

All of my memories keep you near.
In silent moments imagine you here.
All of my nenories keep you near.
Your silent whispers, silent tears.

somliga ljus brinner aldrig ut

Kategori: En del av mig

de sista jag läste innan jag somnade o de fösta jag läste när jag vaknade va sms av calle..
kan någon förklara för mig va som händer?! o varför jag e så äckligt lycklig o glad o svävar omkring på moln och vill aldrig komma ner härifrån!! de ända som inte blir påverkat e nog min sömn för den e exakt lika jävlig som innan haha.. i natt har jag drömt om muterade grisar!!
tror nog vi ska lämna just de ämnet innan vi går in på alla detaljer o folk blir skrämda för min hjärna..
måste påpeka att jag har just nu världens segaste dator =P tror jag måste stänga av den medans jag trallar iväg till jobbet =/ så kommer jag bli så här äckligt glad när jag kommer hem trött att den inte e på =/ meeen då kanske inte inte e seg iaf =/ hum hum.. stoora val jag har här i livet asså!! och jag har inte fått någon fucking lön, OCH och kom på näär jag lämnad ein min rapport!! och jag gav den direkt till min chefs hand!! typ den 17 mars för jag trodde ju att jag skulle börja plugga den 21 mars så jag lämnade in den innan!! man neeej jag ska inte få lön jag blir sur, hatar att ha en förvirrad fucking chef!!!
och kommer ha en halv glad far nu på morgonen för jag sitter o lyssnar på musik haha, men de e faktiskt lågt!! tycker att man inte hör någe alls fan!!
för er som inte vet om detta ännu så har jag fått ett kusinbarn till!! :)

de går bra nu

Kategori: En del av mig

nämen heeej!! fösta dagen sedan i lördags som man sovit själv nu då!! o i lördags total däckade jag så de märktes inte ens att jag av själv men i natt gjorde de! har typ inte sovit alls känns de som, har vridigt o vänt mig o vaknat minst en gång i timmen av panik o kollat kl. jag har hela tiden legat o drömt jätta skumma cp drömmar, mardrömmar rent ut sagt!! om mord o saker.. som en amerikans skräckfilm, me massa ungdomar i!! ungefär så har jag drömt.. o nej nu e jag ju inte rädd men jag va de när jag vaknade o kunde ju inte somna om.. spöken o saker oxå.. nej ibland undrar jag va min hjärna vill mig när den gör så här =/ de e som den vill påpeka att "hej, du e dum i huvudet, och jag vill inte va kvar här inne så jag försöker mentalt ta ditt självmord så slipper jag dig!!!" tror jag tror att min hjärna och min kropp för krig mot varandra iaf!!! en dag kommer nog inte min kropp att vinna iaf =P
nej jag vakande oxå vid 6 i morse o då kollade jag min mobil av någon anledning o haha jag hade sms från calle vid halv 5 så undra om han kunde sova utan mig?! lr va han full o skulle sova?! men han skriver ju fan aldrig när han e full, de e för jobbigt tycker han =/ aja, han håller iaf än så länge de han lovat så jag ska väl inte klaga?!
såå slutsatsen av detta är att jag fucking loving min tidsrytm just nu!!! jaaa!! lr inte..

några favoriter från i fredags :)

behöver klippa håret ju =/

Kategori: En del av mig

ojoj.. nu har mkt hänt igen.. lördags stannade jag hemma för jag orkade inte så mkt mera.. när man väl orkade någe va kl. så förbannat mkt =/
så i söndags drog jag o träffa ela, mackan o mojje o drack lite öl på tyresö men de va nice efter de så blev de konsert :) Cancer Bats!!!!!! vet ni hur äckligt bra de va lr?? de ända som saknades va någon som stod me mig under spelningen, för calle o emilio, som jag va o såg spelningen me var längst fram o hoppade o jag pallade inte gå sönder så jag stod lite längre bak me alkohol o njöt av de sitället :)
men de va nice :) efter de så ville pojkarna vidare o de va grymt trevligt o umgås me dem, va ett jääävla tag sedan man gjorde de på de här sättet asså!!! efter de va de tänkt att åka till vårberg haha men de blev stenhamra :P inte ensam iaf.. o pojken stannade kvar ända tills idag, han har nyss gått till bussen, lr jag följde honom t.o.m!! så typ tre dygn me lilla calle, kände att efter all jävla kaos så förtjänar jag de.. så denna vecka, lr från i torsdags så har vi umgåtts i 5 dagar.. asså hur kan de va möjligt??! har vi slagit oss ordentligt lr?! när hände de senast lixom?!
va ska man säga, lyckas vi kaos till de mera än vi lyckats me förut så e de ju fan ett under och de tror jag aldrig att vi kommer lyckas me o just nu så bråkar vi iaf inte så de e positivt.. vi har inte bråkat alls.. vi har varit snälla o duktiga hela tiden.. nej nu tänkte jag försöka få i mig lite mat kanske!! o sen typ försöka få lite sömn haha.. de e väl de ända vi misslyckats me denna tid vi umgåtts hahaha
hade tänkt o lägga upp lite bilder meeeen den va så jääävla seg så jag orkar inte.. juste, kanske kanske blir peace and love iaf :) calle tyckte att jag skulel följa me dem ditt så får se hur mkt man klarar, kanske borde lära känna några flera av hans vänner innan =/ meeen känenr ju en del iaf! men metaltown o wcr biljetter blir de denna månad :) så de e nice!!! me love it!!
nu vill jag typ grilla o sitta o dricka öl!! hoppas helgen blir sådan :) puss puss på er!!

shoohoo de bästa som finns!!!

Kategori: En del av mig

lördags eftermiddag o jag e glader o lycklig just nu!! haft världens bästa helg, lr haha torsdag o fredag :) o idag blir de påskmiddag hemma me familjen så kommer inte röra mig så jävla mkt längre än till min ny bäddade säng :) som jag bäddade om  i torsdags innan jag åkte här ifrån =P
känner mig lite smått duktig asså!!
då rensade jag ur hela min garderob oxå!! o hängde in allt annat så jag känenr mig typ grymt duktig o bra för jag faktiskt gjort de o kan tänka på annat :)
aja, i torsdags så gjorde jag allt de på dagen + färgade håret så man e röd igen :) sen så tog jag o pallade mig till systemet o sen mötte jag upp ela o vi drog hem till henne o skulle ha en lugn kväll o bara softa, vi lyckades me de ända till runt 11, sen ringde rikard o vi pallade iväg oss till, tro de lr ej =p men HARRYS!! ojoj, där e man ju aldrig =P helt nytt ställe lixom! jag som skulle undvika detta ställe ett tag till för de e bara kaos när jag e där.. men inte i torsdags, vi hade trevligt o nicke kom sen oxå o sen så va ju calle där o han o jag bråkade inget!!! men lyckades hamna i vårberg senare på kvällen haha så vi bråkade verkligen inte.. ela e typ fortfarande bitter för de haha
så på fredagen pallade jag mig tillbaka till högdalen o sen kom mackan o färgade hans hår o började föra o senare blidde de paradise :) så man blidde gay för en kväll!!
mackan sa att jag o ela såg ut som ett flatpar o en kvinna fråga om jag va flata o en jävla gubbe frågade om lyssnade på tokio hotel =/ va dra vi för slutsats av detta?! jag e en emoflata tydligen!!!
nej nu blir de snart middag så hoppas ni alla har en lika underbar påsk som mig!! o de blir calle igen på måndag :)
puss o glad påsk

tror jag dog lite av skratt!!!!!!! hahahahaha

Kategori: En del av mig




verkligen de bästa idag!!!! jag älskar det!!!!

så trött, när ska jag få sova?

Kategori: En del av mig

onsdagsmorgon, och troligen e detta min sista dag denna här veckan som jag jobbar!!! vet ni hur skönt de e o va ledig lite längre än alla andra sen lr?! för nu börjar min  kropp gå sönder på riktigt, känner mig som 80 och orkar inget.. knappt så man e vaken till 21 på kvällen men sen så vaknar man iaf mitt i natten av panik, fråga mig inte va de e för panik men kan iaf inte somna om  o ligger o e rädd o ledsen för någe som jag inte kan fatta varför lr vafan va de e.. varit så här en tid nu.. ända gången jag sover e när jag sover med någon och de e ju inte vem som helst som man kan sova bredvid direkt.. har ju några personer jag sover grymt bra me o andra som  jag sover sämre me.. o allt handlar om hur mkt jag litar på människan typ..
idag e de inte lika mkt sol o fint väder som alla andra dagar, betyder de att man ska klä på sig lite mera än va man gjort tidigare då lr?! för de e så förbannat jobbigt o ha för lite kläder på dagis, lika jobbigt e de o ha för mkt kläder, gå inte o göra så mkt åt någe av de =/
nej gustavalund idag, inte varit där på en vecka nu, har bara varit på ekebyhov ju.. och haha gissa vem som har en röd näsa efter varit ute i solen flera dagar =P skulle väl varit hela ansiktet om jag hade orkat att visa mig utan smink, e så jävla ful utan de!!!
och idag kommer linda ut så de betyder att idag, men troligen inte, lr imorgon lr fredag =P så får jag rött hår igen :) äntligen, detta här ser för jääääävligt ut!!!

vill du byta hjärna me mig?!

Kategori: En del av mig

godmorgon världen.. vilken natt.. har knappt fattat ett skit av den, fattade inte om jag när jag somnade lr när jag somnade om lr om jag ens va vaken mellan?! lr har jag ens sovit egentligen?! o vafan har jag drömt lixom?! mår allmänt du piss iaf, o rädd för någe e jag oxå =/ asså detta e inte riktigt okej känner jag, hur fan gick detta till?! =/
asså.. nej jag vet inte alls.. jag e arg oxå =/ asså måste varit massa skumma drömmar.. asså nej, hatar att vakna upp o ha ett skumt humör, men kan ta att de e cp om jag kommer ihåg allt men neej nu e de bara cp o jag fattar inget =/
aja, dagens frukost består av - oboy och treo och c-vitamin.. men jag min lilla geni ;) haha nej men jag fick för mig att man kan ju blanda treo o c-vitamin så borde de bli godare!! o c-vitaminen e självklart me citron smak :) va annars lixom?! och vet ni vad?? de va fan godare!!! man slippe treons beska smak (inte för att den e så hemsk men orkade bara inte) o man får en god o lite nyttigare citromsmak :) såå jag e genigalisk!! :)
har hemska naglar, empii e på väg upp mot åre nu, får fixa nästa vecka! ska iväg o jobba, av någon anledning så saknar jag en annan avdelning på denna här förskolan =/ har jag övergett mina småbarn :O o vill ha lite större barn?! de kan ju fan inte stämma!!! o dem e typ underbara på gläntan, men den yngsta e fan typ 2 så dem e ju inte så små egentligen =P klarar ju av allt själva =P usch torra händer..


vill ha sommar nu!!! vill ha lön nu!!! vill sluta kaosa me honom nu!!! vill verkligen inte att jossan åker igen!! och jag vill verkligen krypa ner i sängen igen o glömma allt!

middagsdejt?! du o jag?!

Kategori: En del av mig

måndag igen.. asså för första gången på riktigt länge känenr jag mig otroligt svensson!! o de e fel! för om jag inte hade kommit igäv till nicke i lördags natt så hade jag fan inte kommit längre än till ekerö på över en veckas tid!! o de ororar mig lite o jag får ångest!
annars så jobbar jag idag o imorgon o onsdag :) o självklart så ska jag hoppa mellan olika dagis men men så e de väl.. kan säga att jag käner mig utvilad oxå för att vara en måndag :) för jag har tagit en lugn helg :) så de e nice!! kom fan hem igår innan 6 på kvällen :O har aldrig lyckas komma hem så tidigt från nicke =P han gjorde sitt bästa för att stoppa d emeen jag va hård igår!! blev tvingad o komma hem o kunna slappna av o faktiskt få en rätt normal sömn o funka på dagis idag!! tog mig fan 5 dagar senast o fungera efter jag va hos honom..
denna vecka så e de väl löning oxå!!? asså på torsdag?! lr har jag helt fel?! =/ e de på tisdag nästa vecka?! jag har ju fan aldrig koll på sådant, vet bara att jag ska få en lön haha o de kanske som de kan behövas nu jaa!! börjar kännas i plånboken att de varit en månad, iof så sparade jag mera än hälften av lönen som jag fått ta lite ifrån iaf!! men då kanske jag kan spara mera denna här månaden :) ha jag e klyftig o duktig ;)
skulle gjort naglar idag meeen jobbet får komma före, för en gångs skull!! o imorgon åker empii till åre sååå måste vänta en hel vecka innan jag kan göra nya naglar =/ de e fan inte roligt asså!! känner atta dessa här inte e snygga längre =/ fan tappat halva på ena fingret hahaha
hahahaha juste!!!!! jag har en ny bula i huvudet denna här måndagen!!! hahaha jävla nicke asså!! han skulel putta ner mig på kudden men missade lite o där va väggen =P hela fucking bakhuvudet slog i o jag va vimsig som fan o såg typ inget på ett litete tag =P haha bästa e att han e grymt söt efter iaf ;)
juste, har kanske en middagsdejt denna här veckan! jag e lite.. nervös.. e de okej att va de?! =/ känner mig som 17 igen fan!! samma känslor då som nu..

I tried to be chill but your so hot that I melted

Kategori: En del av mig

dagen började me liten lätt baksmälla o dumt sms från calle.. för jag hade varit dum o skrivit någe dumt men vi e vänenr igen o han va egentligen inte sur på mig.. så haft en trevlig stund me honom idag oxå :) fan, vi har typ kontakt varje dag o har de trevligt =/ o skämtar :O asså, detta e inte så de varit på riktigt länge.. typ tack för han dumpade tottie!!! nu så e han fri o lycklig o trevlig =P
så jag va lite sur men de gick över när jag insåg att andra pojkar hade sökt mig i natt haha =P och notera andra som i flera =P då känner man sig uppskattad ju ;) nej jag kom i säng tidigt o däckade väldigt mkt o bra!!
så har iaf fått 10 timmars sömn i natt :) o de va väl de jag behövde för på måndag blir de upp o jobba igen! sitter o lyssnar på min helvetes spellista!! o den ska jag inte lyssna på!! de e bara dålig musik där som jag inte borde lyssna på men gör iaf!! fan ta mig!!!


So, I won't hesitate no more
no more, it can't wait I'm sure
there's no need to complicate our time is short
this is our fate
I'm yours


nej jag tänkte hoppa in i duschen o duscha o faktiskt hitta lite kläder o ha på sig =/ för de e väl sådant man ska ha om man ska hem till en kompis?! ska försöka få tag på nicke oxå =P haha så kanske man inte kommer hem i natt igen =P borde seriöst inte göra de för kommer aldrig hem i tid på söndagar men vafan =/ han e så trevlig o umgås me ju :)

du och jag, vi träffades en gång i en dröm..

Kategori: En del av mig

hum, vaknade upp me ont i huvudet, halsont o väldigt, väldigt täppt ( de e väl två p:n?) jippi!! lagom till helgen lr hur?! de bästa e ju att de går streptocker på dagis!! o den sitter i halsen så jag kanske skulle orka palla mig till doktorn =/ meeen så ont har jag inte direkt just nu, va värre i går kväll!! så jag tror de bara va vanligt ont om de inte blir värre under dagen såklart =/
annars så lyckades jag o calle att inte alls ens små tjafsa igår!!! omg när hände de senast lixom?! han e så så glad o äckligt lycklig just nu att jag blir rädd typ.. snart komemr han krossas o vem kommer ta hand om de?! jippi.. men jag skulle oxå va glad om jag hade dumpat tottie..
nej men han e så jävla underbar när han e så här, då så e allt bra o vi e bra o nej asså fy fan!! jag e tragisk..
sen så hörde helt skumma personer av sig igår =/ folk jag egentligen inte tänk på på en evighet typ.. vafan ville pingvinmannen lixom??!! bara för jag skrev på en status som han hade lagt upp sååå måste man skriva på chatten till mig??! asså seriöst!!! fattar inte han att vårt liv ihop finns inte o han o jag inte e vänner!!! han sårade mig för mkt!! gjorde samma tabbe som henke så då får de va..
annars så e de fredag :) mys :) meen mår ju inte så bra =/ såå vette fan hur detta ska gå ihop asså!!
o va komemr efter fredagar??! jo måndagar o dessa dagar e typ dem bästa varje vecka!!! :) även om jag hatar måndagar över allt annat!!!
och yes sjuka tankar har jag drömt i natt igen.. o vaknade upp me disney musik i huvudet.. underbart.. iof bättre än svullo som satt fast i huvudet igår.. och på tal om igår, tror ni inte att jag min dumma djävul lovade en unge, som e 6 år som kommer ihåg saker lixom =/ att jag skulle ha utsläppt hår idag!! fan hatar o ha de utsläppt på dagis =/ aja, dax o försöka hitta en frisyr kanske =/ o kläder va de oxå.. fan..

påsk?!

Kategori: En del av mig

torsdag - jag går på den sista jävla energin idag asså! helt slut, helt trött, helt ont överallt o helt jätte snorig o täppt.. ser typ inge för jag e så trött o ögonen e svullna o jag pallar inte.. jag ville inte gå upp idag när jag blev tvingad! vill inte heller va på en förskola som jag inte trivs på.. lr jo jag trivs ju när jag väl e där.. men de e inte mina barn som e där.. kanske ska gå till empii efter dagis o snacka skit o träffa sofi o becka.. får se min ork..
jävla nicke som kommer o charmar sig, även om de e helt fel vecka för sådant men iaf.. han får väl sitta hemma o gråtrunka istället =P juste fick in mina papper till komvux igår äntligen, en klapp på mitt huvud för jag e duktig!! :) såå nu väntar jag bara svar o de tar ju inte så lång tid så borde väl få de nästa vecka?! hoppas bara jag skickade in rätt adress =/
fredag - har inga planer idag, funderar på om man ska åka hem efter jobbet o sova!!!! o sen om de skulle hända någe annat så kan man faktiskt åka från stenhamra =P bara inte för sent haha.. vet iof att mel, sofi o becka o alla ska ut på fredag men pallar seriöst inte, två kvällar me det folket skulle jag väl skjuta mig i skallen av!
lördag - middag hos empii?! hum, hon har snackat om de länge men vette fan om de blir av.. allt hänge rju på sofi.. hon kanske måste umgås lite me sina föräldrar oxå.. vafan hon ska ju bli storasyster oxå :O
♥ ♥ ♥

I don't want to be anything other than me

Kategori: En del av mig

idag börjar jag tidigt igen.. ingen sömn o mkt jobb e de just nu.. inskolning idag oxå, komemr bli en hård o krävande dag idag.. tänkte nog efter frukten ta dem stora barnene ut på bamsegården o leka.. för de komemr annars bli för mkt o för hårt att ha alla inne.. percingen börjar se fin ut :)
haft lite kontakte me en dryg nicke =P haha han e liiite ful när han håller på så =P men ska väl försöka träffa honom till helgen lr någe..
idag har jag typ jätte mörka ögonbryn =/ lyckades inte alls känner jag o jag skulle behöva åka in o köpa hårfärg.. för nu e de fan inte snyggt asså!! skulle behöva trimma till sidan oxå.. tror att 6 mm va liiite för långt men de andra blir så förbannat kort på dagis!! försöker se duktig ut där.. nicke undrade ännu en gång om inte jag skulle va punk, men vafan!!! hur många gånger måste jag säga detta?! mitt liv o dagis krockar!! fösöker göra det bästa av det men de funkar inte alltid!!
o nicke had einte fattat att jag jobbade me så små barn =P han fick typ en chock o frågade "vaddå, byter du blöja o saker då lr?! :O" hahaha vafan lixom.. lovar att blöjorna inte direkt e de jobbigaste..
e de okej att sätta på sig en svart söt liten klänning på dagis?! känenr att jag tröttnat på jeans o typ allt annat!! behöver seriöst handla nya kläder =/ lite sommar kläder!! o skulle seriöst oxå behöva typ skaffa mig ett liv där allt inte snurrar längre.. men om jag ska handla massa kläder så kanske mina planer om en tatuering nästa månad går åt helvete ju =/ e lite sugen på att göra en ny nu asså!! bara bestämma vart jag vill ha den!! =/ har lite förslag ju.. nej nu va de kanske kläder?! e de en smart ide?!
o juste, imorgon komemr både sofi o mel hem! såå tänkte föröska titta förbi empii idag o se va som händer.. o hur de ska bli.. meen vette fan asså!! va ju ett jävla tag sedan!! aja, nej nu ska jag ha kläder.. puss

You say hello and then I say I do

Kategori: En del av mig

idag har exakt allt känns helt jävla meningslöst!!!
vet inte om de e för att jag fortfarande har ångest över att han o jag bråkade i fredags lr för att vi fortfarande skriver hela tiden o små tjafsar.. borde inte jag tillåta mig själv att bli fri o lycklig någon gång?!
hjälper ju inte att lyssna på musik som man bara blir ledsen av, känns som jag skulle behöva ett mål me saker o ting! men vart ska jag få den orken ifrån?!


jag vill knarkaaa

Kategori: En del av mig

somnade fan halv 8 igår inte fan känner jag mig piggare idag!!! de e ca. 10 timmar o nej jag e fan tröttare än när jag sov 3 timmar natten innan!!! ännu en dag ser man ner knarkad ut o helt lost..
annars så snurrar det lite mkt tankar hela tiden i huvudet, allt handlar om helt fel personer och jag orkar inte.. och sen om ångesten att jag ska till ekebyhov o jobba imorgon, vill inte de!!! trivs mkt bättre på min förskola..
aja, annars tycker jag att min percing kan va läkt nu =/ tar sig en jääävla tid asså, brukar ta runt 10 dagar men nej, jag har ju lyckas supa så förbannat mkt o hårt att den inte vill läka.. ont gör den ju inte längre iaf.. men den varar o e lite ful asså =/ men men.. börjar oxå riktigt ångra att jag satta den i mitten, även om de e grymt snyggt!!!! så va d enog snyggare på sidan =/ meeen jag gillar denn a här oxå ju =)
annars så har jag hittat världens största fucking blåmärke från i lördagsmorse på mitt vänster knä, kommer t.o.m hur jag fick de =P men bulan i huvudet har jag inge minne av hur den kom dit =/ huvudet får väl för mkt skador hela tiden jag vet inte, e kanske för mkt skadat oxå!?
lyckas bli vän me calle igen.. men han e lite för förvirrad o helt borta för att förstå någe o kunna fatta någe..
vet inte va som händer o jag orkar inte heller, såå e de dax att faktiskt sluta nu..
och nej måste sminka mig nu.. dagis va de =/ fan orkar inte... trött o behöver sömn känner jag, måste sluta se nerknarkad ut asså =/

hej huvudvärk

Kategori: En del av mig

har egentligen inte tid för att skriva.. meeen komemr fan aldrig orka göra de annars.. sitter helt nysminkad o ny duchad o någelunda vaken iaf..
kom hem 12 inatt o somnade inte för ens runt 1 o sen upp vid 5 igen.. jippi!!! jag e jätte pigg av att legat o vridigt o vänt på mig hela natten o sovit hur piss som helst!
annars så har de vait en helg me mkt alkohol o mkt vevve :)
i fredags så begav jag mig till jobbet o sen efter de hem till vevve o vi kollade på film o jag powernapade lite haha o sen va de full rulle o de blidde harrys =P ovanligt va?! lyckades som vanligt bråka me calle o denna kväll va inte så skoj.. gråt o bråk e aldrig roligt.. han e förstörd o jag e förstörd.. men han har dumpat tottie iaf.. ska detta va ett plus??? sen slutade vi bråka o han typ drog för han pallade inte mera.. jag hittade en markus :) från skolan i hässelby.. så de va huuuur trevligt o mysigt som helst, han följde mig till rågsved o vi snackade minnen hela kvällen :) lr blir d enatten?!
sen kom vevev hem på lördag morgon o på kvällen åkte vi o spelade biljard me rikard o mattias :) de va nice o sen så lyckades en liten pojke vid namn nicke höra av sig så han följde me på efterfest hemma hos rikard o sen så vid 6 på morgonen tog vi oss hem till solna :) o låg o sncka hela söndagen o bara tog de lungt :) alltid trevligt o mysigt o umgås me nicke :) nej usch!!!! måste till dagis nu!!!!!! puss

följ me raili en fredagskväll

Kategori: En del av mig

sååå äntligen fredag :) bara de får en att må bättre ju! en fredag me mina underbart vackra vevve :)
bara för jag har tur o ni andra har otur!! så de så!! vet inte vad vi ska göra men de e säkert någe spännande o mysigt :) brukar ju bli så ibland :)
jag drömde oxå om vevve o ela, att dem hade fått lägenhet, en stor o fin en men inte så alls för långt borta =P mera rätt sida om staden!
o förlåt jos att jag inte svarade igår, första gången missade jag o andra sova jag! ska försöka o ringa dig efter jobbet idag! men vet ju inte om du jobbar så de blir ju som de blir me de =/ annars så händer de inge i mitt liv direkt, haft raketraili i huvudet hela morgonen, o de brukar inte sluta bra om jag vaknar upp me musik så här, som jag gör varje dag, men brukar va lite normalare så slipper jag gå runt me skum musik hela dagen..
kommit på att jag seriöst inte borde va dagisfröken.. stackars barn lixom, har just nu en fröken som inte kunnat le på hela veckan, inte kunnat äta normal, varit trött av sömnbrist o de brukar betyda att mitt humör inte e de bästa direkt o har mina dumma skumma tankar på de oxå.. stackars barn!! stackars barn som en dag blir mina barn, måste då fan hitta mig en normal karl så barnen kan bli normala..
annars så e de fortfarande ångest över de mesta o jag känenr mig helt fucking handikappad utan att veta någe.. bläää bläää på de!! förlåt för att jag e nyfiken o helt dum i huvudet!

Så här ser percingen ut nu för tiden :) de...

Kategori: En del av mig

imag0097_1302203 (MMS)

Så här ser percingen ut nu för tiden :) den här fan läkt ihop jävligt fint :) men de e ju lite kvar..

6 april 2011

Kategori: En del av mig

ångest - calle - onsdag - sömnbrist - huvudvärk - fuckingläpp - jobba
behövs de säga någe mera?!

måste kolla mitt resultat oxå =/

Kategori: En del av mig

lärde mig någe nytt igår.. att seriöst alla killar e dumma i huvudet! trodde att de fanns någon som faktiskt va snäll o normal ännu men drar ju en fucking nitlott vart man än vänder sig o går.. detta år har jag nog dragit den största o värsta redan så slipper nog iaf sådan mera.. skulle i sådant fall vara om jag träffade pingvinmannen, de skulle vara värre.. skulle iaf få bra sex..
nej men nu senast va bara fult o fel så jag pallar inte.. riskerade typ min percing för va då?! blödde o höll på igår baar för att man inte kunde låta bli men ändå får man ett fucking bakslag! så fucking killar!!
o calle ska vi inte ens prata om, han ska typ ut ur mitt liv! orkar seriöst inte mera.. va e mest värst lixom, ha honom kvar lr be honom dra åt helvete.. usch..
annars så läker väl percingen som den ska, höger sida e fortfarande mera uppsvullen än vänster som den varit hela tiden, förstår faktiskt inte varför de e så =/ så ser självklar lite sned ut men de e väl okej, kommer inte ihåg att de va så här jobbigt me sidopercingen =/ aja, märker väl de oxå en dag när jag gör om dem..
måste skicka in papper till komvux oxå.. har fan glömt det.. men får ta tag i typ allt när jag kommer hem! ska tvätta då oxå faktiskt :P
va ju typ ett tag sedan.. hahaha nej nu ska jag typ fixa mig o sen blir de dagis, e bokad ända tills fredag nästa vecka.. så kommer bli typ en hård o jobbig vecka, men pengar i maj.. fett skönt att jag får massa massa pengar :) asså lön i april oxå :P så kanske lyckas få ihop pengar till saker som man behöver pengar till =P

drama queen?! =/

Kategori: En del av mig

jävla skit helg!!! lr rättare sagt jävla skit lördag!!! hur in i helvete kan jag lyckas bråka me såå många personer på en o samma kväll?? o utan att ens känna hälften.. vafan sebbe förtjänade en hård jävla smäll, men jag tycker om emelie lite för mkt för att göra de =/ o hans fucking kompis som tror seriöst att han kan komma o hota mig o tro att jag ska gå lungt o fint fär ifrån?! idioter!! va e de me dessa små pojkar????! vafan har dem mellan benen lixom?! emh inget!!!
tack för louis o långben :) som man lyckades stöta på när man va på den första krogen me nicklas :) o hans kompisar som va grymt trevliga faktisk! haha va så jävla roligt när jag kom, så ropade nicklas ut att "här e sara!" o alla hans kompisar sträkte fram sina händer o skulle personligen hälsa! o en liten söt poppare va verkligen på haha o sista han sa innan han gick va " vi ses väl igen?!" haha för att popare e min smak o stil me typ fluffet på huvudet hade han oxå =P
o de va dem som kände louis o långben o jag fick mysa me dem hela kvällen, sitta knä o känna sig liten o snäll o ha militärer :) o louis stannade kvar me mig o såg till så att jag inte blev ner spöad av sebbe o hans kompis.. snällt snällt :)
de e lite surt att jag va för trött när jag kom hem o ont i magen, blev nog lite för många öl, tror seriöst inte jag kan dricka den dära billiga ölen =/ mår fan inte bra i magen av den o ont nu oxå =/ bara glad att inget kom upp igen =/ o för att jag hade så fukrtansvärt ont o va så cp trött vid halv 6 när man kom hem så blev de inge me att göra rent min percing såå den mår typ inte bättre idag iaf =/ väldigt jobbigt =/ den e typ som igår när den borde varit ännu bättre =/ den känns mera svullen idag oxå =/ fan oxå =/
juste, bråkade me en till pojke.. o de e fan värdelöst för honom vill jag inte bråka me!! honom tycker jag ju om o känner iaf lite o sovit ihop me.. så måste väl ringa o säga förlåt lr någe =/ försökte me de i natt men han va bara sur o sa att han skulle sova.. o han säger att jag skapar drama =/ e de verkligen sant?! e jag e drama gueen?!

ge mig en öl så ska du se jag vaknar till

Kategori: En del av mig

lalala... hemgången från högskoleprovet!!! de gick väl bra känns de som men varje gång jag tycler prov går bra går de ju ALLTID åt helvete!!!! meeen va ska man säga lixom.. me min tur oxå =P hahaha
annars har de inte hänt så mkt.. försöker ta hand om percingen så gott som möjlig men svårt när man vill göra så mkt annat, nu e den inte gigantisk iaf :) de e bra de :) missade idag när jag gjorde prov, jag o tiden va inte riktigt kompisar haha
annars nya naglar, röda o vackra :) o va på harrys i torsdags o såg lite band, in bloom så bra va dem ju inte =/ o två till.. smash in peices!? tror dem stavade så iaf.. inte helt hundra, skulle spela i september tror jag oxå så de kan man ju tänka sig att se igen iaf :) mys o umgås me ela själv :) va grymt länge sen man gjorde de ju =/ båda har fullt upp me allat annat verkar de som o då hinenr man inte riktigt me egentid alltid =/ men men de e okej.. juste nicke kom oxå :) så de va trevligt o träffa honom igen, han e ju så otroligt snäll :) charmig som fan oxå!
va mera ska man säga.. trevlig pojke.. äntligen fått tag på calle oxå men de e en annan historia som jag inte orkar gå in på riktigt.. men jag känenr att jag förtjänar en öl nu!!! :)
sååå nu ska de iaf bli en öl lr flera beror på hur värdelöst allt känns efter de hahaha