dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

ser man håret bättre nu?! =/

Kategori: En del av mig

förvirrad men glad..

Kategori: En del av mig

jo håret åkte av för några veckor sedan.. bara inte orkat visa de.. haha syns på facebook men vafan..
alla säger hur snyggt de e så jag får väl lita på alla att de e de.. saknar lite att bara slänga upp en toffs. för de e så kort där bak! syns inte på detta foto men iaf! har ett foto där de e typ bara fotat på håret som jag väl får lägga upp =)
annars så bestämde jag mig idag för att skit i skolan!! lr rättare sagt när jag har ork ring InfoKomp o kräva att dem flyttar mig från Sweja för detta suger o jag får typ panik! för idag e de min sista skoldag o jag borde pluggat men jag skiter i de för den rättar ju iaf inte mina uppgifter så varför ska jag försöka om  dem inte gör ett skit? nej så detta suger! så i värsta fall ska jag hoppa av skolan o söka mig till en skola som inte e på distans o plugga samma sak men faktiskt ha en skola att gå till =/ lr så söker jag kanske högskola tills nästa år? vem vet.. har ju lite planer...
börjar få ihop lite planer för sommaren oxå =) jag, ela o Thomas snacka om ullared! de vill jag verkligen o de skulle va skoj =) Thomas e ju en sötnöt =) o Jossan kommer nu om bara typ 7dagar lr va de e!! wiiie.. jag har grönan kort jos så nu jävlar blir de musik i sommar ;) o följa dig o Kelly dot oxå!! =) du lovade mig the baseballs i september så de blir underbart iaf! o jag o jossan ska ju till borlänge =) haha de e en resa ingen vill missa hahahaha.. även om de inte låter mkt så börjar iaf sommaren formas o de blir ju ingen festival i sommar o nu börjar jag försona mig me tanken men kanske kommer supa i en vecka då bara för att känna sig lite delaktig hahaha..
o vi såg mustasch i fredags, iof hur lite som helst för allt va koas men jag fick se lite o de e väl de som räknas? o va i orminge för första gången o jaa.. de går så ibland.. o sen ute me mia o frull o massa folk på lördagen o de va huuur roligt som helst! jag vaknade bara upp me fel person men ibland får man väl skylla sig själv.. jag va ju inte direkt nykter någonstans så jag skulle aldrig ha kommit hem så de va väl lite bra att jag åkte någon annan stans =P
o överallt e alla så jävla duktiga o gör saker o va gör jag!? jobbar ibland.. o typ dricker varje helg =/ funderar på att börja göra andra saker =/ men så svårt o komma på någe o sen få me sig någon att göra de oxå! =/
men på lördag e man barnvakt =) me micke o linda men iaf.. skulle varit de själv om inte dem hade nästlat sig in hahaha.. nej men de ska bli roligt.. hanna o oliver e ju så söta =)
o jag e förvirrad som vanligt men mkt gladare än vanligt! Thomas gör mig glad =) bara av att få ett sms o att han ringer bara för att säga hej..
sååå puss

snygging ;)

Kategori: En del av mig


saaaaknar mitt hår o så tycker jag att en sommar bild behövdes mitt i
allt skit som händer! typ vulkan utbrott, o massa äckelväder!

dumma dumma kropp!!!

Kategori: En del av mig

ojoj... hade helt glömt bort.. linda påminde mig om detta =/ hum idag så typ vill jag gå o dö.. min rygg e så otroligt dum!! fan känns som den spricker när som helst asså!!! inte okej!! 
allt började igår när ela ringde för hon va ute på ön för hon fyllde år, grattis ela =) så har hennes nicklas tagit körkort så dem kom o hämta mig så hjälpte jag fan till att bygga en blomlåda på nästan 5 gången 1 meter.. o alla jääävla kompost o jord!! aaah.. sen gav vi upp o fan skruvade in alla nya handtag i hela köket.. så hjälptes åt så de gick snabbare, o sen diskade jag o sen lagde i middag! o sen körde dem hem mig o dåå dumma jag så hade för mkt energi s jag städade hela mitt rum o bäddade om sängen o tvätta o diska hemma oxå.. så idag på jobbet typ a jag död o orkade inget!!! fan min rygg vill dö, o jag ska fan inte jobba imorgon kan jag säga!
ska till komvux så dem kan skriva på ett papper till csn =/ jobbigt jobbigt... så man kan få några jävla pengar någon gång så man kan tatuera sig igan!!! borde köpa nytt vin till far o mor oxå för de har man ju druckigt upp =/ dem är ju i spanien.. kommer på torsdag! riktigt mysigt o a själv.. hinner me så mkt som man missar annars haha.. 

hade dildoparty hemma hos micke o linda i fredags.. min bror va ju självklart inte där! bara tjejer o de va mysigt!! önskar man hade varit lite piggare dagen efter bara =/ men men man kan inte lyckas me allt direkt! nej nu har jag ont i händerna =/ o så mkt har jag inte ens skrivit.. tror min kropp dör snart.. 
just har nya naglar =) wiiie dem e gröna denna gång =) ela ska göra oxå! min present till henne =)