dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

ela

Kategori: En del av mig

måste väl lägga upp en bild på ela oxå =) kom på de lite sent men den kom upp iaf =)

efter regn kommer solsken

Kategori: En del av mig

Sitter här o väntar på att ovädret ska gå över inom typ några minuter.. ska ju iväg till bussen o gå på bio!! Inte okej att de regnar så jävla mkt då. Iof hinner jag ladda ipoden lite medans jag inte har något att göra.. annars kollar jag igenom alla foton jag har på datorn och omg va jag önskar att man kunde radera hälften men de e minnen så de får vara kvar =/ även om de e massa dåliga minnen.. hoppas på att gör nya minnen idag o imorgon =)

Annars så händer de väl inte så mkt... mamma o pappa åker till skottland på söndag så man ska få va ensam om de inte var nu så att mamma hade bjudit hem Micke o linda hit! Tycker att hon borde ha frågat mig om d eva okej innan, för dem e ju iof inte hemma men jag som vill vara ensam då? Som aldrig får vara de? Aaah.. lite smått sur men Micke o linda får komma de e okej.. kan va skönt me sällskap även om jag räknat me att vara själv..

Just idag ser jag också ut som en flata! Jag blev chockad när jag såg mig i spegeln.. såg knappt ut som jag men så ser jag tydligen ut.. tröttnat så enormt på kort hår så efter massa hårspray så funkar de att få upp i tofs ;) haha måste väl öva inför imorgon när jag o ela ska in till Pride o svänga på våra lurviga =) haha kanske kommer hem helt som en ny kvinna =P inte för jag tror de men iaf!

Hum bara 20min kvar tills bussen gå.. va ska man göras nu? hatar o sitta klar o vänta på bussen, känns som tiden aldrig går framåt o när dem gör de så springer den fram! Jag lyckas verkligen alltid me att va sen till bussen =/ hum usch för regnet.. nu hoppar min hjärna igen..

 

 

 

som man kanske fattar skrev jag detta igår innan min dator typ inte ville veta av internet längre =/

men men bion va som den va, har fortfarande inte riktigt förstått vad den handlar om o killen bredvid mig typ tog upp både hans om min plats.. vette fan va han gjorde.. flydde från flickvännen? =/ nej jag vet inte.. micke älskade filmen iaf! o linda tyckte om den o förstod den så nu känner jag mig otroligt blåst men men man kan väl inte fatta allt lr?

ska väl iväg o duscha nu.. ska ju träffa ela o alla senare.. wiie.. ska bli lite snygg o hitta lite kläder kanske =/ äger ju fan inte snygga tröjor så kommer se ut som en jävla luffare igen.. aaah.. måste väl iväg o handla när man fått pengar igen.. =/ men men så går det ibland.. hatar o inte vet vad man ska ha på sig, så mkt olika folk så man kommer inte passa in va man än har så för söt vill man inte va o inte för vardaglig heller =/ hum hum.. ibland så lyckas jag tänka lite mer än vanligt.. o skriver fel heeela jävla tiden.. fortfarande trötter =/ usch...

Liam

Kategori: En del av mig

koma.. nej tack!!

Kategori: En del av mig

såå.. äntligen bestämt mig! min koma e över!! nu jävlar ska jag se till att sluta koma ihop sig igen! redan börjat me planer =)
känner att detta kommer funka om jag vill att de ska funka =) jag e duktig jag lovar..
ska göra planer me nästa människa nu så jag blir lite rolig igen.. varit lite anit-vänner o lite hata-livet-koma =P
men nu e de över.. pride i helgen me världens bästa ela =) de ska bli så förbannat skoj =)
o thomas verkar må bättre så jag längtar tills han kommer hem så jag får träffa honom igen =)
o på söndag åker dem till skottland, asså mamma o pappa så då blir de ensamt men vafan får vä umgås me lite vänner o mysa =) nej nu blir de dem sista buffy avsnitten, sedan e koman över för jag kan ju inte sluta me koman utan att sett klart allt!! de funkar ju inte alls de!! usch nej..
puss på er