dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

flänger

Kategori: En del av mig

De va nu ett tag sedan.. har haft så mkt annat för mig! de ända jag inte hunnit me lr va man ska säga e att gymma =/ så de e lite osis.. får ta ett hårt pass nu denna vecka istället!! haft en såå mysig helg iaf! först så jobbade jag i torsdags o de va hur roligt som helst =) så roligt o va leons fröken =) han hade koll på mig hela tiden så de va inte långt jag gick utan honom o sen va de så roligt o träffa alla andra små söta barnen.. saknar dem så mkt!! sen efter de åkte jag hem till micke o linda o då åt vi årets första jordgubbar!! mums va de iaf!! i vinet iof men de va lika mumsig som annars o dem smakade verkligen jordgubbe eller döda gubbar som linda fick de till hahaha... o vi kollade på änglar o demoner då oxå, dem hade inte sätt den o t.o.m micke förstod inte vem som va skurken för ens filmen va slut haha de e inte varje dag! linda bara sprang runt som vanligt. sedan på fredagen så åkte vi ut till stonehammer! mamma hade dragit ut två tänder så vi pysslade om henne som hon sa.. lagade mat o tog de lungt. spleade lite på kvällen oxå o självklart blev vi tvingade att köpa lite flera jordgubbar men dem va inte lika goda den dagen men vafan de e bara februari så de blir godare me svenska jordgubbar i sommar =) ge mig sommar!
sen på lördagen så hade mia födelsedagsmiddag på jensens böfhus på sveavägen! fy fan för den jäääävla fitt servitören! han va ju helt fucking dum i huvudet! behöver man inte hjärnceller för att jobba me sådant? o judenäsa hade han oxå! =P men iaf så slutade de me att mia o mikko betalade för lite för han kunde inte räkna o använde miniräknare o ändå räknade fel. men de va trevligt o umgås me alla, även om jag inte kände alla vi va väl 11 pers i slutändan. alltså; jag, frull, mia, tilda, emma, towe, anna, cilla, christian, mikko o mattias. även om du inte vet vilka alla e hahaha.. men de va mysigt, nu e mia på landet men hoppas på att hon komemr hem i veckan så vi kan träffas o hon ska få en present av mig för de glömde jag ju självklart bort att köpa haha jag e ju som jag e ibland! 
kom hem rätt tidigt så jag micke o linda busade lite på kvällen igen..
sen på söndagen så åkte jag,micke, linda o mamma till ikea så nu äntligen har jag fått min datastol! wiiie.. slippa ha en stor fotölj ta upp hela rummet! kanske valde lite fel stol! tog ju den största som fanns så dator bordet e ju lite litet nu så jag får vinkla upp datorn men de e okej! går ju o höja bordet om de e så, så nu e jag sugen på att få upp mina lampor från ikea oxå =/ men de lär ju aldrig hända! pappa e så jävla seg ju.. sedan köpte jag ett par nya gymskor oxå! =) nu jävlar får man börja ordentligt bara =) o sen så köpte jag ett par högtalare till dator så nu kan jag lyssna på riktig hög musik! mamma o pappa har redan klagat! hahaha.. o idag har jag bara pluggat! drog de lite lätt o snabbt! lr försökte iaf..
Jag vill ha sommar o massa snygga klänning o pumps o dansa rumpan av mig!! men jag vill inte ha sommar innan jag kommit i form ju =/ för så jag ser ut nu vill jag inte se ut i sommar! de skulle va pinsamt!! nej usch o fy!

har aldrig sagt att jag e normal!

Kategori: En del av mig

sitter här me denna tårkiga bok i knät! eller en av mina tråkiga böcker, men denna heter utveckling, livsvillkor och socialisationen. står så mkt skit i varje bok att man bryr sig fan inte ens! just nu läser jag om vad som är manligt och om vad som är kvinnligt? finns den någon som kan berätta de för mig? vad är vad? jag tycker att nu för tiden så är det rätt lika, vafan alla bögar e väl inte manliga o ända så e dem män och samma sak gäller flator fast dem e ju kvinnor! Nej visa saker tycker jag är löjligt bara! vafan som jag komemr gå runt o tänka på vilka barn som är manliga o kvinnliga? ingår detta verkligen i min kurs lixom =/

Men iaf så orkar jag inte åka till "skolan" mera.. fan behöver inte de förutom på några drama övningar jag ska ha i mars men de e ju ett tag kvar dit så de behöver man inte tänka på ännu! och min handledare (som jag aldrig träffat) ska gå på mammaledighet snart! ja bara jasså? vem ska va min handledare då lixom? dem har gjort jävligt stor sak av att karin inte e min lärare utan bara hon som håller i undervisningarna för min handledare inte orkar typ! så jävla förvirrande! jag vill typ gå o skrika ut lite dumma saker åp dem ibland.. va e de me mig o skolor? varför blir jag så arg o elak då? =/ de e som man e lite o dum igen.. skulle aldrig gett mig in på detta! kunna ha jobbat på ett jobb jag inte trivdes på och försökt få det att fungera =/ men neej jag skulle utbilda mig! dumma jävla hjärna som får till saker ibland =/ och idag började jag min sökan efter familjer som eftertraktar en barnflicka! alla vill ju bara ha en rökfri =/ borde man sluta röka nu alltså? =/ o gärna körkort! va bra att jag ska börja me de i maj då så då kanske man har körkort i sommar =) wiiie...
tydligen behövde jag skriva av mig lite! hoppas du jossan nu njuter av att jag inte skäller på dig iaf =P puss på dig!

emma o mia =)

Kategori: En del av mig


Detta är då i lördags när jag va me mia o emma o när vi satt o drack goda drinkar o snacka skit =) en tjej jag inte alls kände innan men hon va söt o snäll.. hon hade bott i usa. fan va avis jag blir, folk gör saker me sitt liv medans jag sitter här o ugglar bort mig själv. vänder på dygnet så jag somnar sent o kommer uppe mitt på eftermiddagen. o mia ska ju ha sin födelsedagsmiddag på lördag så de ska bli mys o sitta o äta o dricka massa onyttig alkohol o försvinna bort in i dimman hahaha... tror micke o linda komemr ut på fredag oxå =)
men va kan jag säga.. jag valde att plugga så här sitter man fast i de o glömmer bort att ha ett liv.. helgerna brukar jag iof hitta på saker =) o sen försöker jag ju gymma me en gång i veckan nu så de e väl iaf något som händer fröutom skolan =/ o varje tisdag ska jag ju åka till skolan oxå.. jävla värdelöst de e dära.. fan hur trött som helst på stället o jag har bara varit på en lektion!
så idag har min dag gått ut på att kolla på skor. så nu e jag skosugen! hittar flera par som typ mååste ha men självklart så har jag för små fötter för dem så vad ska man göra? gå runt me dem man har o hoppas på bättre tur nästa gång =/ fan får nog palla mig till stan någon dag o kolla på skor haha borde köpt dem jag såg förut när jag gjorde min tripp till kista (som om de inte va läskigt o sååå jääävla onödigt!) ska aldrig åka till kista igen iaf! nej nu ska man väl plugga lite oxå så man gjort någe bra idag =/

Här är jag!

Kategori: En del av mig

tänkte väl få till en blogg bara för att bevisa att jag inte har ett liv haha nej men seriöst måste göra någe annat än bara plugga o facebook så här ä jag! som man fattar på bilden så ska jag troligen träffa mia sen o mysa me henne så jag e små taggad, skulle va mera om jag inte va så himla bakis! han ibland e de inte roligt me lördagar lr söndagar o nu borde jag suttit o pluggat för jag har ju inlämning på måndag kl. 12.00 men jag orkar verkligen inte så himla tråkigt, kan man förvänta sig någe mera av en bok som heter förskola, skola, fritidshem? micke blev typ rädd för bilden på boken så vafan jag e redan trött på att plugga o borde gå in på csn o fixa saker där o fixa me tandläkaren o fixa mitt abonnemang till mobilen någon jävla gång oxå.. =/ kolla jag har inge liv för jag orkar inte ens fixa små saker hahaha