dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

en helt ny värld

Kategori: den andra delen av mig

lr? e de en helt ny värld?! e jag helt ny, kan jag acceptera detta?!
igår gjorde jag något jag lovat att aldrig göra, jag konfronterade honom.. för första gången på 22 år sa jag till honom va jag tyckte och kände och grät och mådde skit.. men va gör man inte för dem närmaste?!
försöker just nu känna mera än ångest, sovit fyra timmar och orkar inte.. varit vaken i över en timma.. bussen går 7.24 till jobbet... sen ska jag hem till jossan, hur fan jag än ska klara de men dit ska jag..
just nu vill jag spy o överleva, hur kan jag kommit till denna punkt?! att mitt liv handlar om att överleva?!
börjat söka jobb i uppsala nu iaf, så ett steg närmare nicklas e jag nu iaf..
och han har erkänt, nicklas alltså, att han avskyr mitt temprament! han tycker jag e för hetsig o han kan inte stå ut me de ibland.. älskar honom men jag e hetsig ibland..

va ska man säga?!

Kategori: En del av mig

fredag fredag..  gör något helt otroligt just nu!! har skrivit mitt CV.. nu jävlar kan jag faktiskt börja söka jobb igen :P har fan inte sökt ett jobb på typ 3 år.. såå emh ska väl börja.. ska väl skriva ett personligt prev kanske oxå =/ men CV.. helt okej nöjd me de faktiskt.. tänkte skicka de till mammas mail nu så får hon kolla på de så kanske de funkar o skicka iväg till folk senare :P borde väl ha något foto på mig själv oxå =/  finns fan inte ett ända foto som duger ju..
bitter på nicklas oxå.. han e dum! orkar inte skälla lr icke skälla.. känns som jag gjorde de så bra på calle förut hela tiden så orkar typ inte me nicklas.. framför allt så e allt e de en mkt bättre relation me nicklas, bara jag som inte tänker steget längre hela tiden.. och han fattar inte att jag hatar o prata om pengar o blir sur när han gör de.. för de e pengar.. man kan skaffa nya om de inte funkar lixom.. de löser sig alltid, så jag bryr mig ju inte..
och sen kommer massa dumma dumma tankar upp i huvudet hela tiden.. sådant som jag trycker bort och inte vill veta av!! bara så ni vet de.. jag vägrar..
nej jag ska faktiskt upp o duscha nu.. så man gjort två vettiga saker idag t.o.m :P både fått ihop ett cv o duschat :P ibland e de otroligt ju..
skickade mitt cv till mamma o hon hade massa som hon tyckte jag skulle ändra på, har hunnit lugna mig efter ett utbrott o kan finna det okej.. men orkar inte fixa detta idag känner jag.. så duschat o ska börja fixa mig så puss på er

när jag blir en kärring!!

Kategori: En del av mig

jag tycker att dagens fundering e att jag ser ut som en helt vanlig svensson flick =/ hur kom detta sig?! innan jag träffa nicklas så hade jag iaf en stil o nu känner jag mig så vanlig =/ som alla andra.. vet att han föll för mig när jag va "sådan" men jag har fått någon dum ide om att genom att jag inte har någe hår o känner mig lite okvinnlig så måste jag klä mig kvinnligt, iof gör de inget för jag gör väl de iaf typ jämt =/ men om jag har för mkt manligt så tror fölk att jag e kille =/ jovisst de e kanske våsrt när jag e sminkad o så jämt men har jag inte manliga darg i ansiktet =/
känner att jag funderat lite för mkt på detta!! lr lite för lite.. skaffa hårförlägning?! hahaha iof de skulle jag aldrig göra om! sitter just nu o lyssnar på DLK o känner mig allmänt normal..
ela har fått köpa en lägenhet nu, skriver på sådant ikväll.. alla lyckas o vart kommer jag?! inte långt lixom.. tror att jag lyckas me att de e för sent för att söka skola tills januari perioden.. så plugga i mars?! iof gör de väl inge.. men stoppar mina såkallade planer.. men men..
idag blir de o jobba, o sen åker jag till uppsala, lite smått sur att jag inte fått lönen ännu men den borde komma när som helst känns de som ju! har gått över en vecka nu iaf!
ger er en otroligt bra låt att njuta av ett tag! för jag vill så otroligt mkt bli en sådan kärring!!! :)


ingen anarki, bara nostalgi..

Kategori: En del av mig

http://www.aftonbladet.se/kultur/article13902495.ab

hittade en rolig artikel, ja de händer att jag faktiskt läser nyheter o sådant skit, typ minst en gång om dagen iof :P iof inte lika ofta när jag e uppsala, men de e för jag tänker på annat då ju, har iof nu spenderat äver en vecka i uppsala, kom hem i söndags o nu e de tisdag, så va har jag gjort sedan dess?! hum, jag har tvättat, o tvättat o tvättat.. o bäddat sängen.. o jag tvättar lite mera idag.. nej då jag hade inte alls bara smutskläder :P och inte alls bara sådant i uppsala oxå, har verkligen inte orkat.. så hade oxå tänkt att hänga upp kläder o fixa me de så de e fixat, har verkligen aldrig ork annars ju, så varför inte göra de nu..
annars så ser min vecka ut så att jag jobbar imorgon, efter de blir de uppsala, o kommer väl hem på fredag tror jag, jobbar ju på lördag, hoppas på nicklas följer me då ju, så kan vi kanske hitta på någe skoj på lördagen.. jätte sugen på att göra något nu ju, men vette fan om jag fått lön, kanske borde kolla de =/
har väl tänkt att få mig att köpa en present till pappa nu oxå, han fylle rju år så man har de klart o sen en födelsedagspresent till mamma så man kan börja tänka på julklappar, har troligen två saker bestämt mig för men vette fan om jag e nöjd me de till nicklas =/ men de får va okej, jag vill mer och mer flytta till uppsala nu ju!!! har tröttnat totalt på stenhamra o sthlm.. låser in mig i detta rum för att slippa va hemma.. o nu så gör jag saker som måste göras för att slippa tänka.. brukar spela spel annars ju..
nej ska upp o duscha sen ska jag börja få i ordning på de jag hade tänkt att göra.. så de faktiskt blir klart idag, har ingen ork men ibland fr man väl skaffa sig de, för de måste ju fixat någon gång.. vette fan hur jag ska få plats me allt bara =/ inte alls okej känner jag här nu ju.. stackars nicklas den dagen jag flyttar in..