dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

hinner inte me att leva

Kategori: En del av mig

nej så kan de vara ibland.. just nu känns de som de iaf! varit hemma smått deprimerad ett tag nu iaf men börjar se ljuset på tunneln igen, så de börjar nog ordna upp sig..
idag ska jag ut o göra massa små ärenden så de suger lite men men sen så ikväll så ska jag o nicklas gå o kolla på eldkvarn! för han fick ju biljetter till detta av mig i födelsedagspresent :) så äntligen blir de av iaf!
lite saker har iaf hänt sedan jag skrev senast;
min inflammerade revben är inte inflammerade längre :P känner av dem ibland men inte värre än att de ska gå över av sig själv ju!
Vi har varit och kollat på Social Distortion på cirkus! va skit bra iaf o världens bäste present av min pojke ♥
vi har varit och hälsat på våra katter :) (tror iaf att jag inte skrivit om de förut :P) hade tänkt o få upp några bilder men tydligen så segar allt ihop sig.. slänger väl upp dem när dem har kommit över på datorn iaf! Nicklas har köpt datordelar till sin dator för typ 5000 o inte fan tycker jag att de e någon jävla skillnad på den nu än då men men sånt kan tydligen inte jag avgöra :P
Vi har myst massa me alex oxå :) på bullit o på gh o här hemma så nu borde agnes komma hem så man kan mysa lite me henne me :) hoppas hon klara sin andra uppkörning!

Och seriöst min mobil hittar runt 7000 bilder just nu =/ har jag ens fotat så här mkt sedan jag fick den?! förstår ingenting just nu men de kanske e okej iaf! och förlåt att jag ljuger de e över 8000 bilder =/ :P så nu borde katterna komma upp oxå :) o annat smått o gott kanske från i sommras :P







massa kärlek på detta iaf ♥

min kropp hatar mig

Kategori: En del av mig

hur kom vi hit?! hur kom du dit du är idag?! o varför är jag där jag är, jo för att vi valde vägar i livet, o om man valde en väg som inte va planerad för en så blev de som de blev.. så tror jag de iaf, man står inför val hela tiden o om väljer alltid ett val men de behöver inte va de valet som man egentligen "ska" välja..

just idag ser jag en halv deprimerad ung kvinna som aldrig lyckas bli frisk men om jag inte valt alkoholen förrförra året kanske jag inte ens skulle va me nicklas, men kanske frisk..
aja, i natt blev de akuten, hade sådana jävla fruktansvära bröstsmärtor, som va i rygg, bröst o vänster arm så in o lite mera än tre timmar senare så gick jag där ifrån, me 10 spruthål i kroppen o mindre smärta..
på 9onde försöket och 4 sköterskan så lyckades dem äntligen hitta en ven på mig som lyckades få blod av mig, jippi!! fruktansvärt jobbigt o bli en nåldyna när man avskyr sprutor!!! o sen kom doktorn o tryckte lite på mig o konstanterade att de inte va något med hjärtat uten en infektion i revbenen! jippi!! efter min infektion i magen så har de spridit sig lite o dem va väldigt förvånade över att de kom nu o inte för en månad sedan..
så då skulle dem köra in voltaren i rumpan på mig, har fortfarande ont i höger skinka!! ännu mera jippi.. sen va de bara o ta sig hem o faktiskt typ svettas som en gris o bara vilja dö..
nu mot apoteket o hämta ut lite medicin, o hoppas på att den inte får mig att få min infektion i magen som doktorn trodde att den skulle göra kommer tillbaka av medicinen, så ska hämta ut magtabletter oxå!

vill någon byta kropp me mig?!