dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

dan före doppare dan!!!

Kategori: En del av mig

oj oj!!! hade verkligen inte tänk o skriva.. meen jag läste ett sms från kim innan jag ens va vaken så då fick jag den dummaste låten någonsin i huvudet!!! så nu jävlar har jag blivit galen på riktigt asså!!
Min hatt den har tre kanter!!! meeeeeen på tyska!!!
trodde seriöst att jag hade glömt bort den låten =/ men icke!! jävla kims sms =P nu så tror jag seriöst att de e fel på mig!!!
har nyss duschat, har huvudvärk.. men ska iväg in till stora sthlm o träffa en person.. har sådan ångest o funderar på att avboka men de e så elakt att gör sådant =/ men jag har ingen ork me att allt igen.. så jag har lite o fundera på innan jag kommer in till stora sthlm.. om man kommer in ens.. stenhamras bussar e ju som dem e..
annars så e micke o linda ute!! dem gick nyss upp.. ikväll ska ela o sivan komma förbi.. ska bli mys o träffa ela igen =) va någon vecka sedan.. o sivan kommer jag fan inte ens ihåg senast jag träffa =/ så de känns som nästan hela min familj e samlad.. den äldsta iaf =P min riktiga familj o de som kommer närmast efter min familj..
men alla mina vänner e ju inte hära så de e inte på riktigt..
funderar på att när jag blir stor ska hålla i egen jul!? bara me alla i min familj!! så slipper man alla stora feta släktkalas!!! hur tror i de skulle va?! =/
skapa en egen familj!! kan döpa er oxå om ni vill de =P nej usch nu känner jag mig som typ 11 =P mums.. juste ska bli så jävla roligt o träffa kim igen!! saknat honom som fan asså!! nu e de bara 4 dagar kvar tills dess =) myskim =)
o vevve borde jag väl ta o ringa.. har en del frågor =P =D

2011 = ett år utan C?

Kategori: En del av mig

kan de stämma?? har jag fått nog?! så äckligt trött o ledsen o förstörd nu att jag vill bara gråta men de går inte.. arg orkar jag inte va.. bara trött.. ingen julkänsla, inge taggad för kryssning, inge taggad för nyår.. bara trött.. kan ju tacka att jag jobbar iaf.. även om jag inte vill va där för jag vill bara sova.. men e väl bra att jag slipper tänka några timmar iaf!
hur kan en människa förstöra så totalt? o ändå betyda typ allt?!
hatar att va förstörd!!!! hatar att må så här, hatar att inte kunna ha ork till någe o faktiskt trott på att denna gång men icke.. kryssningen kommer va svart för att jag inte har ork till någe längre.. skulle jag ta ansvar för hans fel o misstag?! jävla fitta!
hur kan en människa bli en annan person på bara typ en timma?? e så jävla orolig att jag snart kommer explodera säkert.. gjort de förut på dagis men de e oxå två år sedan.. stackars Meena som tog hand om mig då..
juste nu e de ny snaggat på sidan igen.. lite kort igen =P men de blidde 8 mm tror jag.. växer ju ut så äckligt fort!
dagens morgon låt;
This Is The End (For You My Friend) - Anti-Flag

jag känner mig så fåraktig

Kategori: En del av mig

blev lite fel igår på jobbet som jag funderat på hela natten.. borde va cp trött bara för att jag haft så mkt tankar o sovit så dåligt.. tänk på alla pojkarna oxå =P haha även om de inte e många så kaosar jag till de mesta.. åååh va härligt, jag hittade en dread inne i håret! men jag orkar verkligen inte.. ska ju iaf fixas på fredag så måste jag va duktig redan nu?!
nej men C slutade svara igår så jag tror han däckade o hoppas på att han hör av sig idag, för nu känns de bara fel o nej jag vet inte.. o D har inte hört av sig sedan i söndags.. kanske räknade me att jag skulle göra de?! han sa att jag skulle höra av mig om jag hade tid att träffas någe innan jul.. o hur fan ska jag hinna de?! moa undrade samma sak igår.. aaah o dem åker imorgon upp.. undra när dem kommer hem?! =/ kanske hinner innan nyår annars =/ men de e lite mkt då..
nej usch vilken huvudvärk o ryggvärk jag har! blir att äta tabletter idag!! underbart.. mår illa som vanligt oxå men de försvinner ju me tiden som tur e..
juste ela snacka me mig om nyår igår.. vette fan asså.. e inte så jävla taggad för deras planer.. vet vad jag helst av all gör men de kommer jag aldrig få göra.. sitta hos micke o linda kanske o bara glo tv!? så mkt ork har jag idag iaf.. jävla huvud.. nej ska sminka mig nu.
juste jag vaknade iaf me en otroligt bra låt i huvudet imorse =) borde typ göra en bok om vilken låt som ploppar upp varje morgon så folk förstår hur skadad jag e ibland..
någon måste ju iaf veta va detta e för låt..
Hello Hurray, we are the Great
We are the soldiers of the human race
Hello Hurray, we are the Great
We are the soldiers of the human race

vardagsångest

Kategori: En del av mig

vakna me ångest över att jag drömt om hur lite tid de e kvar tills nytt år..
alltså så som jag känner i verkligheten oxå.. ångest över så mkt som borde hinnas me innan o som inte kommer hinnas me.. iof så kommer ela o sivan förbi på fredag iaf så en sak mindre o oroa sig för.. ela kommer jag iaf träffa igen.. jaaa jag vet.. så här e de varje år.. de e som om jorden skulle gå under o jag måste hinna me allt innan.. jag e lite dum i huvudet men de e okej.. folk verkar tycka om mig iaf =P
kim o vevve kommer jag ju oxå träffa igen.. men vette fan om jag hinner me jossan innan nästa år.. de ger mig för mkt ångest!!!
o min biologiska familj kommer jag ju träffa =P mamma, pappa, micke o linda..
de e bara den andra familjen jag e mera orolig över.. den som jag försvinner in i!!! moa hinner jag inte heller.. o mia har jag fan inte träffat på evighet!! o massa annat folk.. men borde kanske leta kläder som man ska ha när man jobbar.. behöver man verkligen ha kläder då? har ingen ork alls idag för någe.. vill bara ner i sängen igen o inte tänka.. för detta kommer inte gå bra.. fan för dig o fan för mig!

jag är GUD

Kategori: En del av mig

förvirrad o kaos o trött.. får jag aldrig ha de lungt en dag?! när ska de lugna ner sig lixom..
aja, vart helg igen.. fredagen finns inte mkt o säga om.. glömmer gärna den dagen.. hemsk o nej tack!! lördagen va bättre =) mys me Ebba Gold =) dem va otroligt bra!! men den va seriöst inte lika bra som Charta 77 va i torsdags =P men de e ju inte många band som e lika bra som dem live =P så de varit en bra vecka allt som allt.. hamnade hemma hos fel person inatt bara men vafan.. jag e fortfarande samma person som innan =) ser att jag borde tvätta bort sminket från igår kanske.. har nu börjat fungera lite efter gårdagen.. fan varit helt jävla däckat sedan jag kom hem.. o på de så fyller mamma år men vi firar de i veckan när micke o linda kommer ut..
juste fick träffa jonte, fredrik, äpplet, mackan o obban igår =) mys på de me!! va jävligt länge sedan nu asså... så de va fett roligt!!
o jaaa jag ska fixa om bloggen.. bara inte haft ork alls.. denna vecka som  kommer de ju fan julafton på fredag!! de e helt sjuk!!!
glad att allt e inköpt för mig iaf!
jobb imorgon oxå.. o en person kanske kommer ut till mig efter de.. slutar jobba ikväll så han skulle kanske komma imorgon efter han kommit till sthlm.. o nu fattar alla iaf vem de e =P
måste förbi empii en dag oxå, ena nageln ville inte riktigt =P nej ska städa lite o sen sova..
bjuder på dessa två för ena e jag så jävla misslyckad på när jag missar alla människor runt mig o bara fotar mig själv hahahaha
o den andra e så jävla underbart söt att jag inte kunde låta bli.. även om de e fel pojke.. men han e väl mera man?!

vita naglar o glögg

Kategori: En del av mig

nu har de hänt mkt igen!! har inte haft tid lr ork att skriva..
det har jobbats, både dagis o me vevve på hennes mammas jobb.. fan va sexig jag va i skjorta asså!! lovar att ni alla skulle dött för att se mig så!!! mums asså.. men efter de va de 360.. de va galet.. jag va lite galen..
dagen efter va de harrys igen..
orkar inte me detaljer.. ni som vet vet ni andra vet inget haha

min älskling va me för de har tagit slut me pojken.. yes jag tar alltid dem vackraste bilderna!!! hahahaha
självklart vevve o becka oxå.. o träffa TJ o mojje o martina på lördagen oxå.. mys mys..
annars så har de väl hänt massa saker utöver de som jag inte orkar gå in på.. idag blir de iaf en dejt me linda! de va ett tag sedan ju!!
imorgon blir de att handla julklappar me mamma, micke o linda o de blir till dem "små" mina kusinbarn som verkligen inte e små längre så vette fan va man ska köpa för saker till dem asså =/ leksaker fungerar ju inte! så kläder? spel? hanna älskar iof att spela spel.. men dem andra spelar typ DS.. funtar på köpa någe sådant till micke i julklapp oxå.. de e typ han, mamma, pappa kvar.. någe mera till linda kanske oxå men de fixar sig nog =)
o torsdag e de ju CHARTA 77!!!!!! OMG säger jag åt de.. så äckligt taggad!!! om dem e lika bra som förra gången kommer de bli bland den bästa spelningen i år! Kristet va iof äckligt bra oxå!! jobbigt detta.. sett lite för mkt band känns de som ibland =/ o sen lördag e de Ebba Gold.. de ska oxå blir bra.. men de e ju inte som Charta direkt.. men men.. de e okej.. kanske ska köpa en tröja i år?! den e så äckligt skön o snygg!!!
annars så händer massa bus typ..
o sen har jag insett att min blogg ser förjävlig ut på alla datorer utan min =/ faaan!!! måste göra om denna igen!!! bläääää
o jag har vita naglar!! =) o älskar glögg just nu! o va de någon som hörde moa på vinyl imorse!?

de e knas asså

Kategori: En del av mig

har varit med om den knasigaste helgen på riktigt länge!!! den är sååå jävla fel men ändå så jävla rätt!!!
varit en helg me vevve =) självklart!! =)
de e därför hon får de charmigaste fotot någonsin på sig själv upplagt haha =) nej men de varit mkt harrys o fått nya vänner =P hon har en fisk!
för en gångs skull umgåtts me calle oxå.. knas o kaos.. men de fixar sig.. varför skulle de inte göra de när de alltid annars gör de?!
har en telefondejt me honom imorgon.. se va som händer då.. ska fan säga ett o annat o detta kommer troligen sluta åt helvete men kan inte hålla käften längre.. o ska göra nya naglar imorgon me =) wiiie.. vet troligen hur dem ska se ut redan =) såå de bli mys att snacka skit me empii, som jag gjorde i söndags oxå iof =P när vevve gjorde naglar hos henne.. men jag ska ner till marinan.. ska köpa några saker där oxå =/ har äntligen bestämt mig för de.. så jossan iaf får en julklapp =P
hade börjat städa mitt rum men de gick åt helvete när ela ringde.. o ville flytta ihop me mig så sökt lite jobb o varit duktig.. men har iaf lyckas tvätt, bädda om sängen, gå igenom lite kläder o sökt jobb!! så de e väl inte fy o skam på mig denna dag!?
men världen cp nr ringde mig nyss!!! asså de e cp långt!!! hur fan går detta ihop.. de kom bara 3 signaler o jag blev så chockad av längden på nr att jag inte svarade för jag hann inte stänga av musiken innan dem la på o ofta jag skulle ringa upp!! kan ju va vafan som helst!!! de e läskigt!!! sluta ge ut mitt nr kanske =/ o de bord eju inte va från någe jobb jag sökt idag heller =/ de har ju gått liiite för kort tid för de..
såå jag börjar undra asså.. juste smuts som va otroligt trevlig i lördags hör av sig.. även om de e otroligt skum för de e calles kompis.. o inte alls någe jag faller för.. men de e okej.. hans katt heter muffins!!! de e hur gulligt som helst!!
juste imorgon spelar de ett bra band på ankaret.. de skulle va roligt att se.. meen vevve e lite sjuk o svårt att få me annat folk som verkligen inte lyssnar på sådan musik att följa me hahaha.. sen ska vi väl beställa biljetter till kryssningen snart! de komemr bli mys men jag komemr väl inte känna någon.. de e otroligt jätte tråkigt.. fan.. ingen kan!! alla vill men ingen kan!! va e de me mina vänner?! jag kryper ner i ett hörn o säger blääää...
myst me denna sötnöt oxå!! älskar typ detta foto på honom.. de e exakt så här söt han alltid e!! när han inte e jobbig o retas men de e oxå charmigt =P får jag äta upp dig?!

jag hade en gång en dröm!

Kategori: En del av mig

jag drömde i natt.. jag drömde om ett utopia! (för de heter väl så?!) om en värld där allt e fred o lungt, där alla kan va sig själva men ändå inte för extrema, sjukdomar fanns inte, man behövde inte alkohol men visst att man kunde dricka de. de va inte detta jävla skit som de e på dagis.
allt va bra o perfekt. men de e väl min värld jag drömde om.. i den världen så va jag inte sårad eller förstörd.
jag tror denna värld finns, för jag tror ju på parallella världar, men man måste hitta en lr flera. jag vill hitta en, jag skulle utan tvekan gå in, kanske finns någe där som inte finns här, kanske en person som man skulle kunna tänka sig att tycka om oxå.. haha sådant som jag egentligen inte har tid me..
men de va en fin dröm, den gjorde mig glad o lycklig o de e fan inte varje dag man vaknar o e de..
annars så kom aldrig mitt inlägg upp igår som jag skrev =/ jätte jätte skumt =/ o orkade inte direkt lägga upp de igen =P kom nyss hem från dagis, vi har haft de en så otroligt lugn dag att både jag o elena typ haft för tråkigt! de e så skumt asså, lite barn = tråkigt!! de finns väl ingen som förstår de om man inte jobbar dära själv..
leon va så otroligt trött o grinig, tror inte han mår så bra just nu, små barnen blir ju oxå sjuka.. o alla va så snoriga o jag vet inte, känns som man torkat snor hela dagen!
juste ikväll ska jag typ träffa moa =) min favorit moa!! man blir glad o lycklig av moa!! =) o sen så har priset gått ner på kryssningen så nu jävlar ska de bli kryssning!!!! jag e så äckligt taggad!!! men vill inte framåt i framtiden just nu! trivs just nu o de kan ändras så snabbt så jag vill inte alls =/ men man kan ju inte hindra att allt går framåt.. aja, imorgon blir de iväg o träffa herr carl! undra hur detta ska gå denna gång.. har väl ett o annat att säga honom men orkar inte.. vill bara att vi ska va vänner nu!! så trött på bråk o gnäll!! så trött på hur vi e mot varandra o att detta e som de e.. e de så här o ha ex? har någon annan lika komplicerat som oss??? men de ska nog gå bra om vi undviker lite ämnen =P