dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

vart tog allt vägen? =/

Kategori: En del av mig

haft fullt upp.. livet rullar lixom på =/ ibland undrar jag om jag är med i det lr om jag sitter o kollar på.. inget går som det ska men de kanske e meningen att de ska va så?? =/
de blev inget flen o inet kan jag säga att jag e ledsen för det direkt.. finns flera helger o annat folk som skulle va roligare o ha me.. sug min pung!! aaah.. förbannat att va tjej.. får man byta kön bara för skulle va skönare o vara kille =/ usch usch.. ibland så undrar jag verkligen om de e jag som e drama queen som calle sa lr om de e bara så att folk bråkar me mig?? =/
annars så va min farbror o faster uppe i helgen.. o olle kan man ju inte glömma! de va mysigt iaf så jag, micke o linda åkte hem o umgicks me dem.. myspys.. planerade vi familjekalas den 17-19juli tror jag de va nere i kallenäs =) de ska ju va hela tjocka örebro släkten =P alltså två stycken familjen bergqvist med lite respektive till o sånt =P jag e väl den ända singel av oss kusiner.. man vet aldrig me fredde ju.. så jävla mkt tjejer som han har hela tiden =/ inte okej..
ska jag plugga för första gången på två veckor hahaha.. jag hatara detta!! aldrig igen!!! fy fan.. o får man skrika på människor för man e sur på dem?? för de vill jag!!!! fy fan..

hahahaha

Kategori: En del av mig

såååå.. nu va de länge sedan.. haft så mkt i huvudet! jag har ju fyllt år!! gammal kärring nu?! lr bara ett år visare.. haha inte de iaf! men de va en underbar födelsedag me mkt olika spännande saker som hände.. jag pussade nog ungefär alla.. kan fortfarande komma på någon som jag missat lr någon som påpekar att jag pussat denna människa me =/ så jag pussar folk på fyllan =/ men men sån e jag.. tycker om att bråka oxå tydligt.. sorry calle.. hoppas du kan förlåta mig för allt dumt någon gång iaf men men..
o sedan va de påsk! lr några/ någon? veckas mellan rum.. har så otroligt lite koll på datum o sånt att jag e hemskt.. =/ men de va mysig påsk.. micke, linda, barbro o berra va här o firade me oss =) myspys..
sen så höll vi på me att fixa me den nya tvn där uppe haha som man ser på bilden så va jag riiiktigt duktig haha...
o idag har vi varit o handlat ny tv till mitt rum =) så nu har jag en platt tv på rummet =) o efter de så installerade jag min nya lampa i taket heelt själv! känner mig otroligt duktig faktiskt.
o imorgon jobbar jag igen =) ska bli så skönt att jobba lite oxå =)