dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

finns mer än 10 orsaker att hata dig

Kategori: En del av mig

ännu en morgon vaknar jag upp o tänker på dig!! hatar att tänka på dig!! speciellt hatar jag verkligen att vakna o tänka på dig, de funkar iaf när jag e sur på dig o vaknar av att jag typ vill slå dig, men inte när jag vaknar o känner så här.. men de värsta måste va när jag vaknar o gråter för jag har drömt någe cp om dig.. fy fan va jag hatar dig!!
du kom in i mitt liv o sen så vägrar du att försvinna där ifrån..
men de e måndag, o man har aldrig lust me någe på måndagar.. lr inte jag iaf, har verkligen ingen lust o åka till jobbet iaf!! vill bara ligga hemma o sova ut men de får man ju inte.. såå då så ska man väl klä på sig o komma iväg.. jobbar ju till halv 5 idag igen.. gör de fan hela jävla tiden, aldrig sovmorgon o aldrig sluta tidigt.. jovisst blir härliga pengar i mars men vafan.. min rygg e redan helt jävla cp o blir inte bättre direkt..
längtar efter o va ledig på onsdag!! har oxå varit duktig o tagit o skrivit ner nr till komvux så nu ska jag bara komma ihåg o ringa på min rast!
nej usch nu måste jag fixa kläder som jag ska ha på mig idag.. vill krypa ner i sängen!!!!

varje söndag har jag Raketraili i huvudet =P

Kategori: En del av mig

för trött för att göra värsta inlägget!! men har varit en bra helg :) vart lite små saker man kunde varit utan men jag får väl skylla mig själv mera.. nu ska man typ göra lite små saker o sen hade jag tänkt att sova för man ska ju upp o jobba imorgon.. inte alls på humör för de just nu men får ju träffa underbara empii igen så de e iaf roligt :)
måste verkligen beställa ny tid för mina naglar =/ ska snacka me henne imorgon.. juste måste verkligen ringa komvux imorgon!! tror ni jag komemr ihåg de om jag skriver upp numret? hum hum..
stenhamra o harrys har denna helg bestått av o de e så de ska va o då jag e som nöjdast! :) men saknade lite folk i lördags o såg lite för mkt av annat folk.. orka att tottie e så jävla söt o snäll fortfarande.. orka att lilla herr C e en idiot ännu.. men aja, han e på jobbet imorgon tror jag så då kan man iaf snacka me honom utan att de blir ett stort äckligt bråk =/ de e nog de värsta när han e hemma..
mys me jossan va underbart <3 borde ringa moa men mina pengar tog ju slut igår =/ förbannade smuts.. hatar att han inte har comviq..
Söndag söndag jävla skit, fem dagar kvar till SPRIT!!
älskar Raketraili!
nej nu fixa inför imorgon.. hoppas ni haft en lika bra helg som jag!! :) puss

attans

Kategori: En del av mig

mina dator mår inte bra just nu asså =/ dee  mkt attans på de.. funderar på att stänga av den när jag går till dagis!! =/
annars så har man sovit 10 timmar inatt :) mkt härligt, blidde lite för lite igår så tog igen de nu istället :) o de va exakt de min kropp behövde.. o sen står kaffet på där uppe o väntar på att jag ska komma o hämta de, mums.. fan blivit lite kaffe beroende igen =/ men de ska fan aldrig bli som i gymnasiet igen!! de va liiite för extremt.. stackars jossan o kicki..
nej men annars så ska man väl ha kläder på dagis? =/ hatar detta, när man fan inte alls har en aning om va man ska ha på sig =/ finns fan inga kläder kännde de som =/ nu börjar jag få kläder på golvet igen, fan snart har vevve någe o säga åt mig att jag kan göra när jag e uttråkad ;)
juste de e fredag, så de betyder helg!!! o sen betyder de Jossan!!! wiiie :)
annars så måste jag försöka få tag på komvux, har lite jag måste plugga, o sen så e de typ jobb hela nästa vecka, utom onsdag för då e jag iaf ledig :) oavsett vad typ.. :) jag anstränger mig för att förbättre vissa realtioner som behöver de.. jag mår väldigt bra i mig själv just nu o kommit på min bästa egenskap typ =P när jag har förlåtit någon så släpper jag de o går vidare :) juste nu e livet helt fucking underbart :)
nej nu ska jag hitta kläder, packa o fixa de sista innan jag måste gå..
puss på er

dude i totally miss you, i really fucking miss you

Kategori: En del av mig

idag så tänker min hjärna på exakt allt som den inte borde tänka på.. himmel, jord, upp och ner, höger eller vänster, döden lr livet och vänskap etc.
måste säga att idag mår jag mkt bättre iaf :) så en till dag me att läsa, spela wii o kolla film e de som kommer hända idag! lr nu lyssnar jag t.o.m på musik..
vill verkligen ha en räddare som komemr säger att allt ordnar upp sig, nej tänkte kolla lite högskolor nu tror jag!
bästa:
vänskap - mina vänner är dem vackraste som finns! säger de inte ofta nog me jag verkligen älskar er!
helg - de e snart helg o den spenderas me jossan, va verkligen länge sen bara hon o jag umgicks!
hallonkräm - yes jag har nyss ätit hallonkräm. väldigt, väldigt gott :)
sämsta:
bråk - bråk o tjafs som känns så onödigt! älskar dig de vet du!! <3
mens - jag hatar mens o mensvärk!!! fuck off på de lixom!! operera bort de?! o aldrig få barn på köpet =/
håret - för att de fortfarande blodar när jag duchar!! trodde först att jag blödde näsblod men de va bara rödfärg! dumma hår..

puss på människorna som bryr sig!!

Kategori: En del av mig

såååå äntligen har jag tagit tag i att göra om designen.. hatade den innan, men har den sprade om jag någonsin skulle tycka om den :P
såå de har jag väl kanske gjort högst en timma iaf, letat efter va jag ville ha för bild längst bak, lr va man ska säga.. inte lätt o till slut hittade jag någon o jag tycker allting bara skriker att de e sååå jag!!! :)
lr tycker någon att denna hära sög ännu mera?! =/
men men.. annars så kom en karl o gjorde min dag underbar, mitt i allt de sjuka, lr flera faktiskt =P haha o flera kvinnor oxå för den delen haha.. tycker om att folk bryr sig när man mår dåligt :) då mår man lite bättre ju!! nej nu blir de film tror jag :)

mår inge bra idag!

Kategori: En del av mig

idag skulle jag jobbat men har feber o väljer att ligga hemma i sängen o mysa o faktiskt för försöka bli frisk till helgen när världens bästa jossan står på schemat! <3
fick ju massa filmer av bror o linda i julklapp som jag inte hunnit kolla på ännu så jag har ju faktiskt saker jag kan göra idag, o sen så kan jag spela wii om de skulle viljas!
men annars hoppas jag på att min räddare i nöden kommer o tar mig me storm.. lr iaf ett samtal så jag slipper ligga själv hela dagen =P om jag hade en räddare..
en vanlig ute kväll..
jag lyckades bli blond ett tag! men de va inte så fint!
sååå nu e jag svart o röd!!!! o mkt rödare just nu!

otroligt skum natt asså =/

Kategori: En del av mig

måste berätta om min natt!!! efter verkligen tvingat mig själv att sluta kolla på tv så lyckades jag iaf somna igår vid typ 11.. kände att de va bättre sent än aldrig iaf lixom.. meen tror ni inte att jag vaknade kl. 2.20 o va törstig o insåg att om jag går upp o hämtar vatten då så kommer jag fan aldrig somna om =/ såå cola fick de bli o de fick jag ont i bröstet av så jag ska nog sluta dricka cola =/
men iaf då låg jag vaken iaf en timma o försökte somna om.. lr just när jag vaknade så drömde jag en jätte skum dröm, om typ min drömlägenhet.. lr ja asså en liten drömlägenhet :D lika stor garderob som sovrum iaf :) o jag skulle inte ha mindre sovrum än jag har nu, o lika stort kök typ o badrum o sen stoort vardagsrum :)
men de skumma e att jag drömde om en karl, o jag kan säga vafan han hade på sig, converse, rutiga strumpor :D o svarta jeans, färglada kalsonger, o en bandtröja o frisyren vet jag exakt oxå, svart lite längre meen jag har ingen aning om hur ansiktet ser ut =/ asså nej de går inte.. o han bara fanns där o va skum..
men iaf efter typ närmare två timmar när jag väl halvsov igen så drömde jag nog de skummaste jag någonsin har drömt.. o den började me ela o sivan, o typ en liten mulatpojke som ela va kär i haha.. sen så försvann de iaf o sen blev de beverly hills, den gamla versionen =P o brandon fick va me länge i drömmen o massa från den serien o sen va C lillebror, Rasmus me i drömmen o sen så Sonic, den blåa lilla igelkotten =P o sen ett rymdskepp.. jo detta e helt och hålet min egna hjärna.. jag tor den total krocka i natt!!
o de ser fortfarande ut som jag blöder när jag duschar av denna nya röda hårfärg jag satte in i lördags =/ hum undra när de ska sluta!? =/
men nu så e de iaf inte lika platt som de va förut o de e lite skönt :)
nej ska ju iväg o jobba idag, o inte på mitt dagis utan de andra som jag oxå vikar på.. har ingen lust, har inte varit där sedan mars förra året =/ känner ingen knappt o inga barn iaf! även om dem alltid e snäll som fan o empii skulle jobba där idag oxå, men på den andra småbarnsavdelningen..
nej usch ska försöka få ihop mig själv o se hur man man mår o ser ut, ungefär som man sovit 3-4 timmar inatt =/ inte okej o inte vackert.. nej usch puss

lite smått gay asså =/

Kategori: En del av mig

uppe o vaken o nyss kommit hem igen.. idag har jag gjort de jag lovat mamma o pappa så grymt länge men aldrig e hemma tidigt nog på en söndag att göra =P såå vi har varit iväg o handlat!! haha jaaa ibland så e man fan duktig asså... de va ju därför jag pallade mig hem från moa mitt i natten, så jag gjort de som jag lovet, så jag hittade lite fynd oxå så de e väl de som e perfekt =P

yes så nu kan ju alla som känner mig gissa på va jag ska göra haha.. spela wii.. har ju fan inte hunnit de på en evighet =/ fastnade ju på spelet så kom inte längre o senast jag spelade vet jagatt de va massa människor som smsade o ringde hela tiden så jag inte kom så långt i huvudetaget.. kanske spela om de spelet?! =/ de e iaf ghostbusters som jag spelade då =P o nu blir de planet 51 :)
men blev lite flera strumpor o strumpbyxor som e perfekta att ha på dagis för jag jobbar ju imorgon igen :) men inte på min vanliga förskola utan den andra, va väl ungefär ett år sedan jag va där senast, lr iaf typ 9 månader sedan, när jag praktiserade dära.. me lilla tösen som har down syndrom :) typ älskar henne.. hon borde typ va 4 nu lr någe.. o empii skulle jobba på den förskolan i två veckor så de ska bli skoj att jobba me henne oxå, inte gjort de o jag har haft detta jobb i två lixom =/ o hon haft de typ 3!? nej längre.. leon fyller ju 3 i år o hon hade de innan hon blev gravid.. hum men men..
juste blev en ny mascara, den jag hade luktade ju fan jordgubbe o va skum så den åker i bort på en gång, den tycker vi inte om, även om själva "fodralet" lr va man ska kalla de e grymt snyggt =/
juste ser väldigt gay ut idag när vi åkte iväg iaf hahaha.. försökte rätta till de me converse o palle sjalen men de blev inte så mkt bättre hahaha stora jävla jeans hade jag oxå.. ibland e jag snyggast i världen asså.. tur att byxorna e grymt snygga, även om mamma försökte dra upp dem typ hela tiden hahaha
juste köpte en till sak.. den e lite smått gay asså.. men den e typ grym!! vet ni hur ren o fin min mobil e just nu?! o dotorskärmen :D o tvn :D haha
en rosa me vita prickar!!!! MIKROFIBERDUK!!! haha detta e lite smått gay asså!! o de e e typ bara för jag ska få min mobil så ren o glänsande som den blidde =P
juste om jag inte blir bokad någe på tisdag så ska jag iväg o fika me en sötis :) va grymt länge sedan.. får man ta me sig sin mikrofibderduk då o va så gay?! =P jag e verkligen kär i den!!! nej nu ska jag ringa jossan o sen ska jag spela lite wii..
juste!!! moa blev helt till sig över flogging molly i juni så fan hon o jocke skulle följa me!!! :) jippi..
puss på er

Izor som sover på mig :) de e jag under tä...

Kategori: En del av mig

100media_imag004 (MMS)

Izor som sover på mig :) de e jag under täcket haha

Bebapeloba - Hela jävla dan

Kategori: En del av mig

kom nyss hem.. haft typ världens bästa o underbaraste helg verkligen!!
igår, lr ja de blir ju fredags för kl. e ju över 12.. då så pallade jag mig mot micke o linda.. men linda mötte upp mig i vällingby o sen så tog vi oss ut till jakan o kollade på gullivers resor :) den va väldigt rolig.. haha men sög verkligen i 3D så om ni ska se den så e de inte värt i 3D =/ men betalade ju inte som vanligt så va gör de för skillnad för oss? betalade inge den dagen förutom de jag handlade på systemet.. men de va inte gott så linda o micke o peter drack upp de haha tror jag drack ett halvt glas o sen så åkte pojkarna hem o sen fick jag sova äntligen.. va liiite smått febrig bara, men de e okej.. men izor va typ helt till sig, han vägrade att lämna mig på hela fredagskvällen, han brottade ner mig o sniffade fan överallt o va helt till sig.. o väckte mig me att trycka upp nosen i ansiktet på mig o har legat på mig halva dagen o nej jag vet inte.. hunden verkar tycka om mig ju.. han struntade fan i linda o ville bara va me mig o vi lekte o sprang o jag va rastlös o gömde mig bland stolar o nej man ska inte låta mig leka på en tom biosalong hahaha de slutade me att jag blev skickad till en stol =P men hade izze ju :) söt hund..
sen när jag vaknade så blev de massa film o mys me micke o linda, o jag fick ännu mera dumma mig saker haha me love it..
senare på kvällen drog jag mig till moa, fan i detta väder kändes de som att de tog en evighet men de gör ju inte de, typ 30 min från micke o linda ju.. vi gjorde sådant som tjejer gör, åt pizza o godis o snacka skit.. önskar lite att jag va i hennes liv asså.. inte okej.. har exakt allt som man kan önska sig ju.. älskar deras lägenhet!! men de som jag tycker e skönt me moa e att hon har så mkt åsikter om exakt allt o då kan man tänka bättre när hon kommer me åsikter om saker o ting, jo hon har ju sina om lilla herr C men de har hon haft i typ två år oxå o jag lyssnar ju o de hjälper som fan.. men just nu e han typ bäst o jag skulle inte överleva utan honom.. haha moa har fått nya ideer om att jag ska hitta en ny sjöman så tydligen ska hon tvinga jocke hitta en åt mig hahaha hon e ju för underbar asså...
sen pallade jag mig hem, hon ville att jag skulle stanna men ville bara hem till min underbara o sköna säng :) så nu sitter man här me ett glas saft o njuter av att va hemma.. o tror ni inte att jag hade glömt mina jävla nycklar lr? hahaha tur att pappa va vaken iaf..
juste träffade sötis anders på bussen.. hur fan lyckades han bli så mogen o snygg?? orka de lixom.. =/
juste!!!! lite sommarplaner blev bokade i fredags ;) haha nu jävlar ska de blir skoj!! tror vi pratade om ale oxå.. lr någon annan skojsig pojke haha man måste älska mickes vänner, fan roligaste som finns typ!!
Helgens bästa just nu e;
Thåström - för att jag får så otroligt underbara minnen :) o jag bara sitter o njuter av dem o drömmer mig bort...
mobilfri - inte orkat me den, vet ni hur skönt de e lr? fan skulle kunna skippa den för evigt typ, förlåt att jag missat dina samtal jos =/ ska försöka ringa imorgon!!!! <3
C - för att han lyssnar o älskar mig för den jag är....
Helgens sämsta e;
Mobil - den låter exakt hela tiden.. de e lixom folk som jag inte räknat me som ska höra av sig.. o tvärt om..
Nycklar - haha jag suger verkligen, har för många handväskor att hålla reda på tror jag.. =/ juste ska beställa en skit snygg till!! typ dog för den när jag såg den!!!
Säng - den e väldigt tom o ensam.. efter en natt me hund så e de tråkigt o sova själv =/

usch på feber

Kategori: En del av mig

har så mkt jag vill skriva men pallar verkligen inte.. kan säga att jag inte orkar detta igen iaf.. jossan jag kommer till dig snart o åker aldrig hem igen.. lovar.. men idag så åker jag här ifrån iaf!!
ska mysa me linda hela kvällen, helt själv för micke hade annat o göra.. så sara o linda mys :) de va riktigt länge sedan vi hade de :)
men jag kan säga att jag tror att jag har feber o mår typ skit! typ illa mående o varm o kall o nej jag vet inte.. usch.. men jag kan verkligen inte sitta här hemma idag. de funkar inte så..
tycker synd om linda som får ta mig ikväll.. känner igen sådan hära kväll hahaha men de va ett tag sedan.. jävla pingvinman..
o imorgon har jag mys me världens bästa moa!!! o hoppas på att jossan har tid för mig nästa helg!! vill ha dig hela helgen o du borde fatta varför ju!!! =P
nej nu ska jag typ klä på mig o åka..
ända jag säger e att blod e tjockare än vatten.. bra att jag har min brors hem ibland.. <3

sådant jag funderar på

Kategori: En del av mig

sitter o funderar på va folk säger o tycker om mig.. asså säger saker till mig..
varför e de så att folk inte tror mig?! hur mycket o hur ofta måste jag säga någe för att någon ska tro mig.. mitt största problem just nu e att jag har ont i halsen o vet inte riktigt hur helgen kommer bli.. lr jo jag har en aning om hur den kommer bli o hur de kommer bli i huvudtaget o de e väl så de får bli.. finns inte så mkt jag kan göra åt de direkt..
för mig e de lätt o va iskall o känslokall för jag e van me att vara de, jag har varit de sedan jag va 15 ungefär lr längre.. men de e bara de jag visar för alla andra.. folk som känner mig ordentligt vet exakt hur känslig jag e.. jag gråter egentligen för allt o inget o e ofta hur ledsen som helt o ger upp o gråter o sen tar nya tag igen.. arg e jag inte ofta egentligen men de blir så mot folk för jag inte vill visa dem att jag e ledsen egentligen.. jag ser det som en svaghet att gråta inför andra människor, jag hatar att göra de o gör de inte ofta om de inte spricker.. när jag väl e på mitt rum, min ända trygghet o punk så försvinner alla murar o här e jag exakt den jag egentligen e.. så nu e detta avslöjat oxå.. utnyttja de om ni vill, de finns inte så mkt annat jag kan göra åt de direkt.. för de e ju ingen som tror på att jag mår bra.. o ja jag vet att de e jag som sätter upp o säger att jag e känslokall men de e för att jag får höra de hela tiden o då så blir de bara värre hela tiden.. va jag tycker e att jag visar mera kärlek till mina vänner nu än förut..
mitt största problem e att jag inte litar på människor, o speciellt inte killar.. blivit sårad av för många killar verkligen.. o kompisar oxå för den delen.. o nej man kan inte skylla bara på mig, även om de e eran första tanke.. jag faller ju bara för kaos hela jävla tiden, både killar o vänner.. vi ska inte ens gå in på alla kaos killar jag haft runt mig men den ända som gjort så pass mkt intryck e C o oftast e jag inte glad för de.. han e min kaos pojke.. sen undrar folk varför jag e kall o trycker bort dem.. jag gör aldrig det med flit o hur mkt jag än försöker förklara de så lyssnar ingen.. känslor e inte min grej.. nu gråter jag oxå, kolla jag e inte kall..

ny dag, nya möjligheter

Kategori: En del av mig

känner att jag behöver förklara mig lite, lr iaf få ut känslorna som jag sitter inne me.. även om ingen tror mig säkert så e de så här..
både igår o idag känner jag mig stark, starkare än jag gjort på väldigt länge..
må hända att jag flippade ur i tisdags kväll men för varje flipp blir man starkare o de e de jag e.. orkar bara inte riktigt med att folk ska ringa o jag måste förklara ännu en gång hur jag mår..
att de tog slut visste jag ju redan att de skulle göra, varit säker på de i över en vecka men sedan ville hjärtat inte de för jag tyckte tydligen om honom.. lr jo de e klart att jag fortfarande gör de.. så de e inte de som gjorde mig så förbannat ledsen o svag.. just då.. de va att jag kände mig så utnyttjad o trampad på, att jag skulle lyssnat på mig själv, känslor o kärlek e dumt o fel.. varför lär jag mig inte de?
jag har bara pratat i telefon me mamma under dessa dagar, o de e för hon undrat va jag vill ha till middag.. annars så har jag knappt haft mobilen med mig, den har iaf inge ljud på så de gör ingen skillnad knappt..
där emot vände jag mig till den ända personen som faktiskt klarat av mig, o han sa väldigt mkt o vettiga saker o de e fan sjuk hur en person kan känna en så väl o säga så dumma saker o skratta så mkt åt en o ändå så vet man att de ändå blir bra till slut, bara man tror de.. sen får folk undra hur mkt dem vill över att vi e vänner men här har ni ett skäl till varför vi e de, han får mig lika ofta glad o lycklig som han får mig vilja döda någon..
men emh de va jag o känslor, sådan jag aldrig vill veta av igen just nu för varje gång jag försökt så har de slutat fel, o jag orkar inte mera fel så igen e jag anti detta skit o så kommer de vara tills jag typ inte pallar mera.. de ända som räknas e att jag älskar mina vänner o dem få stå ut me mkt skit från mig känns de som men ibland e de så.. dem som läser detta o känner sig utpekade, förlåt..
så jag lovar att nu e jag den personen som vevve lärde känna haha så mkt fick han mig att må bra av bara några sms.. men kunde lika bra blivit åt andra hållet =/ tur att vi tydligen förlåter varandra för allt.. vänskap e fan inte alltid lätt heller jämt.. nej nu ska jag väl börja bli social igen o ringa mina vänner o säga att jag lever o att jag mår bra.. för de tror typ ingen.. ofta jag skulle ta självmord, för de första e jag för feg för det o för det andra så har jag saker o leva för, börjar ju plugga snart :)
juste ska träffa favorit moa på lördag o mysa, hon e gräsänka o jag saknar henne, okej de låter fel men de va jag som frågade om helgen inte hon bara för hon va gräsänka =P haha hon e ju de ibland, förbannade sjömän asså.. tur fan att de e otroligt sexigt =P o vi umgås faktiskt när jocke e hemma oxå =P har lovat att umgås me linda snart oxå, vi ska gå på bio o mysa.. fy fan va jag saknar vår o sommar nu asså.. även om jag inte gör de, för jag vill inte springa runt i bikini asså =/ kanske kan få mamma att vilja åka iväg me mig igen, typ bästa semestern ever.. oj va fjortis de lät.. nej nu tänkte jag väl ta mig mot duschen o kanske tvätta lite mera.. funtar på att åka mot ela ikväll oxå.. men vet inte om jag orkar tjatet.. hon o jag tycker o tänker lite olika just nu.. men men
puss på er

anti idag

Kategori: En del av mig

älskar att vakna sur för man somnade sur.. lr somnade o somnade.. gjort mitt bästa.. hur många gånger måste jag säga att jag har inge problem me att sova, de e somnadet som inte brukar va en höjdare..
känner att jag ser ut som en zombie o jag ska iväg till jobbet.. underbart.. kommer fan inte ha en så rolig dag idag nej..
måste undrar hur folk tänker.. om man inte svarar i telefon.. varför fortsätetr folk att ringa? känns som min telefon gick på högvarv igår.. ingen slutade ringa.. jag orkar inte prata i telefon varje dag.. vet att de e hemskt att säga, älskar mina vänner men nej.. huvudvärk o skit får en att inte vilja alls.. o igår va de typ allt.. nej usch.. sitter jag o klagar på saker jag egentligen inte orkar bry mig om.. bara för jag vaknat o somnat sur så blir de så här..
igår gjorde jag exakt samma sak som jag gjort mot pingvinmannen, jag siktade på att såra.. kände de själv.. men jag pallade inte att bry mig.. usch vilken hemsk människa jag e.. nej hörde att jag fått sms men orkar inte ta mig mot sängen.. borde sminka mig o typ klä på mig.. o komma iväg till dagis.. underbart.. äcklig jävla tisdag..
o måndagen igår va fan inte bättre!! hoppas ni alla där ute fick en bättre alla hjärtansdag.. jag som e mest anti sådant än någon annan typ, bara skit.. jag som egentligen e anti kärlek oxå för den delen.. underbart..
nej usch ska försöka typ sluta av anti under dagen iaf så får jag va hur sur som helst ikväll, för annars komemr de drabba alla barn =/

New York New York

Kategori: En del av mig

kom på tänka på låten New York New York av Frank Sinatra..
de gav mig väldigt mkt minnen av Thomas.. haha vette fan hur jag fick ihop de riktigt.. men min hjärna gör ju som den vill ju.. men de e minnen från den kvällen som vi va ute me Victoria, elas ex nicklas kusin =P haha om ingen hade fattat de.. finns bilder från den kvällen någonstans på här på bloggen =P den kvällen va lite speciell o väldigt väldigt rolig iaf =)
fan va jag fick thomas sug då men han har ju vädligt mkt valt nicklas så mig vill han väl inte veta av.. =/ men men så kan de gå ibland..
annars så va jag o vevve o ela på harrys i fredags me vevevs halv syskon :) de va en trevlig kväll, för första gången på väldigt länge så fick man umgås me daniel oxå.. han va väldigt trevlig men vi hade lite olika åsikter om väldigt mkt.. orka att han inte tar hänsyn till vissa saker men jag va väl kanske inte världsbäst.. han fick höra mera än han borde, skönt att prata ut me honom iaf.. :)
sen kom henke o hämtade mig..
sen på lördagen så lyckades jag, ela, vevve o henke ta oss till meduza.. bara jag o vevve som drack, men blev typ 3 öl var.. sen drog jag o henke hem o han körde ut till honom mitt i natten så sov vi där o snacka o hade de trevligt..
juste, haha träffade rasken hemma hos vevve i lördags som vi lärde känna samma kväll som jag new york new york =P haha.. blev tvingad.. kanske e därför jag tänkter på thomas =/ han e otroligt trevlig o snäll iaf :)
skulle träffats jossan imorse men mådde fan inte bra o feber hade jag då oxå.. men nu börjar de fixa sig.. bara liute halv dålig men feber borta iaf... så lovat o jobba imorgon, har jobbat när jag mått värre..
nej nu ska jag typ göra någe viktigt.. typ tvätta o va duktig.. puss

It's my life

Kategori: En del av mig

It's now or never
But I ain't gonna live forever
I just wanna live while I'm alive (It's my life)
älskar att vakan upp me låtar i huvudet =P
annars så sitter jag o typ funderar på hur in i helvete jag ska ta mig utifrån stenhamra =/ tur så e de först till ekerö bara o sen vidare..
men en sak i taget, har hittat ett par byxor jag måste köpa idag!!! kommer inte ihåg om de va gina eller om de va bikbok men jag ska iaf ha dem!!! ska.. dem va så äckligt snygga att jag typ dör!
har redan sett en tjej utifrån ön som haft problem me bussarna, kört i diket som vanligt.. underbart.. tur e att flera går nu på morgonen så någon borde man ju kunna ta iaf! orkar bara inte 336 igen o tralla, ska ju inte jobba som tur e.. ska ju bara hem till empii o göra nya naglar :) vette fan färg ännu =/ som vanligt.. men den har växt som fan iaf! emh insåg att mitt inlägg igår innan jag gick o la mig sårade, jag ber om ursäkt.. tycker om dig.. men sluta bråka me mig!!!
usch, nyvaken inte ringa o prata då.. när ska folk lära sig de?!
tydligen kommer men ingen vart idag!! men jag ska komma iväg, ska ha dessa byxor!! fan vi ekeröor kommer alltid iväg även om de verkar omöjligt.. mina bussar går fortfarande såg jag oxå på sl.. så de fixar sig.. bara man komemr till bromma fixar de sig alltid!!! nej nu ska jag fixa mig!

idiot

Kategori: En del av mig

åååååh va jag älskar mitt liv.. lr jo de gör jag väl men inte detta förbannade bråk!! o de kommer helt från fel håll oxå!! helt fel person som bråkar hela jävla tiden!!! jag pallar inte.. får man ge upp de redan? för detta e fan inte okej!!!! inte alls.. jag e trött redan, trött o de som fanns finns typ inte längre..
tror fan inte du e värd de.. senast jag bråkade så här me någon va me pingvinmannen o då va de bara roligt o bråka, för han kom aldrig åt mina känslor men du din jävel kommer åt dem även fast du inte tror de.. så nej.. tror inte de e värt att bråka för någe som du inte tror på, någe som du inte vågar chansa på om de kommer se ut så här hela tiden.. vaddå så här? två fucking jävla fittmånader.. de e inget, du tror att jag inte e känslokall som jag säger att jag kan va, nu kommer du få se de, för nej jag pallar inte..
de ända jag ville va att faktiskt gå vidare o tycka om dig men nej de går tydligen inte får vi bara bråkar, o du va den första men nej.. kärlek e fel, när lär jag mig?! aldrig verkar de som.. mår dåligt, vill inte alls.. hatar detta... får man gråta? men nej de vill jag inte heller..
tur fan att de e fredag imorgon o tur att jag ska upp imorgon o måste få sömn annars vet jag inte riktigt va som skulle hända o hur de skulle se ut.. jag bara önskar att någon kunde säga till mig att de va värt allt bråk.. orkar inte va osäker mera..
nej nu går jag o lägger mig o ser om man kommer upp imorgon o faktiskt har ork me mera bråk.. bad honom att inte höra av sig för ens imorgon o jag tänkte fan inte höra av mig.. såååå nu får vi se.. va har jag för relations status tror du?!
jag har väl pojkvän men känner mig som singel o tror att de e de som jag kommer bli inom ett dygn!! underbart!!
annars har veckan varit bra, han har bara bråkat me mig i 6 dagar nu.. men jobbat lite o sen tagit igen mig typ.. haft mera kontakt me folk jag tycker om oxå :) så de e bra iaf!! undrar bara va som hänt me mia?! hon e så off o jag fattar inget alls.. försöker men men.. o kim e som han e ju.. fattar inte va som hände där heller..

puss

the fight is on..

Kategori: En del av mig

ända jag har att säga just nu.. bråket har börjat.. hej då världen! nu kommer jag antingen slå sönder honom lr gå sönder totalt! underbart att jag e så jävla dum i huvudet o de e alltid mitt fel allt.. fan fan fan.. hatar att älska dig o älskar att hata dig!! de e ungefär de som mest beskriver dig mest av allt.. fitta..

ännu en helg har gått..

Kategori: En del av mig

måndag igen.. va ska man säga, varit en lång helg, lång o mkt skit.. för mkt skit.. inte ens ork att tänka på skiten längre.. idag har jag iaf jobbat o imorgon me =) så de blir lite pengar nästa månad o då börjar jag plugga oxå fan.. måste ta tag i de o kolla efter böcker o lite sådant.. CSN oxå..
meeen de löser sig alltid.. jos va me ute i fredags :) de va väl de som va de rätt då asså.. jag o C bråkar typ.. underbart.. e väl mitt fel men hans oxå.. vette fan va som händer nu asså.. kan ha nått botten nu.. de sista.. hoppas han mår exakt lika dåligt som jag gör för detta.. jag mår verkligen skit o vet inte hur jag ska hantera detta..
o pojken vill inte att jag pratar om honom så tänkte inte snacka om honom me honom om jag inte måste.. juste pojke har typ fått jobb!!! de e väldigt väldigt bra =) så kanske han kommer igång me sitt liv igen, han e så äckligt förstörd hela tiden, trött o jag vet inte.. ungefär som mig innan jag hade dagis.. men jag va väl värre..
annars så har jag huvudvärk o har ingen ork att prata mera i telefon typ.. känns som inget funkar just nu riktigt. igår va verkligen inte min dag asså.. usch.. då hade jag god lust att gå o gömma mig o komma fram i sommar.. vill ha sommar typ nu.. men de va underbart o träffa alla barnen idag på dagis iaf :) älskar ju att jobba, mår så mkt bättre av de, o imorgon me dem små o söta =) så de ska bli riktigt roligt o nice, alex älskar mig typ haha.. vet inte va jag gjort för att förtjäna de.. han e så äckligt söt oxå!!
juste min plånbok gick sönder igår så har beställt en ny nu iaf =/ riktigt tråkigt iaf! så fick leta fram en oldie som jag använder tills den kommer o hoppas på att den gör de innan helgen för denna e riktigt ful o jobbig =P känns inte alls som mig o man måste väl trivas me sin plånbok?! juste fick tag på ela till slut oxå o hon låg på SÖS i två dygn o har hjärnhinneinflammation =/ inte okej asså.. hon e typ jätte sjuk.. =/ hatar o se mina personer sjuka.. man mår så dåligt av det.. o juste nu när pojken typ fått jobb så komemr han inte komma ut på onsdag som vi hade sagt =/ utan ska jobba, så de blir helgerna vi kommer kunna umgås på.. lr de blir kanske bättre när jag börjar plugga men vafan.. han kommer aldrig kunna åka ut hit på vardagarna då ju.. men men.. sådant får man väl ta.. va lättare me en sjöman som va ledig hela veckor.. men va ska man säga?!
pappa ska tydligen till åland på fredag, spela bridge på båten, vette fan varför man måste göra de på en båt men dem ska väl oxå ha de roligt.. funtar på att va hemma på fredag o hålla mamma sällskap.. kanske får ut pojken oxå =) ela skulle nog till jönköping har jag för mig, om hon orkar o sivan kör.. snacka me vevve o hur läget ser ut kanske.. men jag e otroligt sugen på hemma kväll iaf =/ måste väl ta igen mig lite =P
nej nu ska jag typ kolla tv lr film lr någe, e på riktigt mys humör asså =/ saknas en pojke till de =P
lite blandade bilder från två helger nu :)

na na na na na

Kategori: En del av mig

har jag slutat? o har jag börjat? de e typ dessa frågor som finns i mitt huvud just nu! o vette fan asså.. vill så mkt o gärna men ändå inte.. aja, helgen va bra iaf.. pojken va ute hos mig i fredags o träffa hela min familj, de gick bra tyckte jag, han kommer ut idag oxå.. om han har fått någon sömn.. själv så har man normal tidrytm igen, fan jobbat sedan i tisdags o imorgon oxå så alltså 4 dagar denna vecka.. ojoj.. o jag inte blivit sjuk än heller :O va e de för fel på min kropp?! =P nej men de e nice.. men helgen va de.. de gick bra när pojken va här ute iaf.. o lördagen blidde de harrys, jag blev lite för onykter så.. ja va ska man säga.. men runt 1-2 på natten så kom jag på den genialiska idéen om att fråga pojken om vi va tillsammans lr inte så då kom vi fram till att vi va de så jaa, jag har pojkvän.. ojoj.. de va fan inte igår lixom.. så de varit en bra helg..
senaste va ju lilla herr C.. o de e över två år sedan iaf!!
såg någe på facebook om att ela mår dåligt, ofta hon inte ringer!!! senast hon gjorde så här så blidde de inte bra o slutade fan inte bra.. =/ nej måste klä på mig nu om jag ska komma iväg till jobbet för jag börjar om en timma =/ fan inte okej o börja så tidigt asså, andra personalen på hela förskolan, o skalman e min avdelning idag o vi (alltså jag o barnen) ska gå över vid 8 rycket så de ska nog funka, empii sa att jag o leon skulle komma samma tid idag så får se hur glader han e =/ undra vem av dem som lämnar oxå.. igår hämtade ju båda två lillkillen.. robban va ledig..
nej usch va de klä på sig?!
fan ta dig ela.. hör av dig!!!!!!
skriver väl en annan dag när jag har mera tid o ork..
ryggen gör ont o huvudet gör ont men ska inte klaga för pojken komemr idag.. fan ta att jag har pojkvän, de e fel, inte de jag räknat me för i år riktigt.. =/ puss