dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

hahahahahahahahahaha

Kategori: En del av mig

hahahaha tänkte bjuda på det fulaste fotot som blev taget på festivalen!!!
och två skit snygga fyllebilder från midsommar :P bara för att dem e sååå snygga!!!
japp... va ska man säga.. är inte detta kärlek så vet jag fan inte va de e :P

ojoj

Kategori: En del av mig

ojoj, nu har de hänt massa saker sedan jag skrev senast.. varit på festival, bara regn o tråkigt väder.. hände massa skojigheter där!!! :) träffade en pojke där :) som jag umgåtts me väldigt mkt sedan dess!!
såå vet inte va som händer riktigt mellan han o mig men jag vet att jag trivs att umgås me honom! han gör saker lättare och lyssnar och faktiskt verkar vilja ha mig för mig o inte bryr sig om någon annan, även om han o jag har väldigt dålig humor ihop så har vi fått ihop de!
nej jag tror jag börjar falla ordentligt.. sen e stora frågan förtjänar jag detta??! kommer jag lyckas me detta??! kommer jag o calle lyckas att sluta umgås? de borde ju va bäst.. nicklas kanske förtjänar att jag släpper calle helt.. ingen mera kontakt.. de e värt att överväga de iaf! för jag börjar falla.. lr har fallit men ordentligt.. första natten på två veckor jag inte sovit någe alls typ, annars har han varit där o kramat på mig o skyddat mig från mina egna tankar, han har lyckas att få mig glad när de inte alls funkar där inne o haha samma skumma hjärna så vi kan typ förstå varandra.. asså nej jag vet inte.. nu så kommer han iaf jobba tills söndag så kommer inte få träffa honom förens nästa vecka oavsett vad så har ju en tid o tänka på..
och för calles skull ska han va glad att han har festivaler i två veckor nu!!! annars skulle jag inte varit snäll mot honom, jag e så sur o så ledsen o vill säga så mkt till honom men de e inte ens värt o ta de på sms!! han förtjänar de inte.. de va han som hörde av sig senast o tydligen började jag att bråka då.. för jag sa sanningen ännu en gång, han tycker de verkar som jag skiter i honom o inte vill ha någe me honom o göra längre, att jag inte vill ha honojm i mitt liv längre.. hur kan han tolka de så?? hatar när han sårar mig o vet hur man gör..
aja, festivalen va trevligt fick se de jag skulle se så jag e nöjd!! :) kunde väl haft ork för mera men tält och rygg = NEJ!!!! tog säkert en vecka innan jag ens kände att allt låg på rätt plats igen.. efter de så har de varit mass uppsala, mys hemma me familjen :) o uppsala igen :P och idag ska jag hem till empii :) nya naglar o mysa me henne.. kan livet gå mkt bättre lr??? jag e nöjd o lycklig o glad!! ska vi räkna på fingrarna hur många dagar de tar tills calle får för sig att förstöra för mig?! när han inser att jag har en ny pojke i mitt liv o han blir svartsjuk o ska försöka förstöra de..
juste träffa de CC igår, asså jag tror jag underskattat denna människa!! hon e grymt trevlig!!
bara så ni alla vet de där ute!!! nej smink o kläder o sen buss o sen handla jordgubbar o fika o sen empii :)
så puss o hej på er

va gör vi? nu kör vi :)

Kategori: En del av mig

haha världens dåligaste låt meen den har ett bra budskap ibland :P haha men ikväll flyr jag till vevve!!! och imorgon blir de GÖTEBORG!!! sen på torsdag blir de :)

och på fredagen och lördagen blir de :
jag e glader :) nu jävlar ska de bli skoj och äntligen, äntligen festival igen!!!! så förbannat taggad nu asså!!!
har bara små saker o fixa.. kolla vädret, om de ska regna såå måste jag packa om =/ faaan.. skriva över lite mobil nr o byta mobil, tänkte lämna min kärlek hemma.. min underbara HTC, vill inte skada den.. och de e typ bland de dyraste jag någonsin köpt haha joo datorn har jag ju köpt själv o e dyrare självklart men annars så måste de varit min moppe.. hum..
och sen så ska jag nog gå igenom min packning lite =/ insett att jag ska byta lite saker.. hittade en tröja nu som jag vill ha me mig hahahade helt glömt bort att jag ägde den tröjan, såå dem måste ju me :) den e niiice..
måste säga att jag saknar jossan.. dessa små grejer som jag inte tänka på att jag gör som varje söndag ringer jag henne bakis och erkänner mina dumheter jag gjort under helgen.. och snackar skit me henne minst en timma.. bara att ha henne där till hans när de behövs, hon e nog den personen som vet mest om mig och ställer upp oavsett vad och alltid den jag ringer.. lr jaa.. inte nu.. så jag känner mig inte hel utan henne här hemma i sverige!! sen när jag träffar henne e jag aldrig öppen lr visar känslor meen de e en annan sak.. riktiga vänner behöver inte kräva saker av en.. riktiga vänner ställer upp när de behövs.. lämnar inte en..
aja, jag va me moa igår :) mysmåndag me moa :) de va trevligt.. fikade o fruktsallad :) kan de bli bättre??!
men aldrig sett henne så nedslagen förut.. om inte moa kan överleva saker, hur fan ska vi andra kunna göra de då?? hon e den starkaste personen jag någonsin träffat!! såå hur fan ska detta gå? jag ger upp hoppet om kärlek nu!! hon o jocke va kärleken själva! nu finns de fan ingen kvar som kan visa va kärlek e.. jovisst micke o linda.. men kärlek suger pung!!!!!

de löser sig

Kategori: En del av mig

måste påpeka huuur dålig vän jag e!!! detta e inte okej.. har helt missat moa nu när hon har behövt mig ju!! fan ta mitt jobb, antingen jobbar jag som ett cp lr så ligger jag sjuk, hatar mitt jobb.. lr jag älskar de men hatar de.. ska ringa de andra idag.. tänkte bara skriva klart så ringer jag!! nu jävlar ska de ringas och de ska bytas jobb efter sommaren och komma ett steg längre, tror att de e de jag behöver, nytt jobb, nytt liv, plugga lite.. då kanske de ordnar upp sig.. vi får se.. aja, imorgon så blir de att åka hem till vevve me min packning :) o sen sover jag där en natt o dagen efter blir de att åka till gbg :) så otroligt taggad nu att jag inte kan sitta stilla knappt!
sitter o lyssnar på massa underbar musik och jag njuter mera än va de e okej att göra typ.
en ny kärlek till mig :) ska bli så nice o se dem på torsdag!! :) längtar som fan tills dess asså!!
har gjort min lilla WCR lista på spotify nu :) sådär två dagar innan hahaha men hittade inte hårda tider på spotify =/ de va typ jätte tråkigt o jobbigt =/ allt annat finns juuu.. men de e okej.. de e väl därför youtube finns??! :) värsta e att jag gillar alla band som spelar på WCR =/ såå den dagen kommer bli jääävligt körig asså.. komemr springa runt som en jävla idiot, lovar att vevve kommer köpa koppel till mig till slut!! hon kommer inte palla o jaga mig :P nej va de så att man skulle ringa nu lr? har blivit lite peppad av bra musik nu.. såå nu jävlar ska de ringas.. och jag ringde.. nu blir de arbetsintervju torsdag den 23 juni.. jippi.. vette fan om jag hinner göra naglar den dagen alltså.. aja, de löser sig..

duktig flicka!

Kategori: En del av mig

sååådär jaa.. nu e man typ helt färdig packad inför avresan på onsdag :) jippi!!! men pappa sa att han kunde köra mig till vevve på tisdag så de får nog ta o bli så :P låter liiite skönare..
de jag har att bära på e ju en bag, två liggunderlag (min rygg behöver minst två för att överleva lixom =/) o två barncampingstolar och så sovsäcken :) jippi jag tycker att jag inte har så mkt men de blidde nog mera än beräknat =/ så har tryckt ner mina flipflopps oxå o sen conversen så e man ju redo.. sitter o funderar på om man ska byta flippisarna mot foppa :P jaa jag äger ett par sådana o de e perfekt på festival juuuu =/ meeen dem e verkligen fula!! fick me mig lite alkohol oxå så de e nice :)
känner mig så duktig så som faktiskt för en gångs skull inte packat för mkt saker och lyckas me att hålla mig på en bra nivå! de händer ju aldrig.. även om andra skulle väl dö på min packning.. sitter o funderar på om man förtjänar ett glas vin lr inte..
förtjänar iaf film lr någe.. får se va de blir för jag e trött.. lr kroppen e trött.. den vill inte riktigt.. saker o göra imorgon.. jippi..
jag har bra inställning jovisst!! jag e nöjd iaf över packningen :) så jag bjuder på en nöjd sara! och en bild på min packning ;P

trött

Kategori: den andra delen av mig

insåg nu va jag saknar.. insåg nu hur värdelöst de e att försöka.. orkar inte.. går o lägger mig tills festivalen börjar för då e de iaf musik o sen så går jag in i min sommar koma igen.. så trött o ledsen på exakt allt.. inget roar just nu alls.. fan ta allt!!!

jag ser ut som en bimbo

Kategori: En del av mig

såå, nu börjar sjukdomen gå över :) ont i ryggen har man men de kan va andra orsaker ju..
micke snaggade mig igår så nu e man fiiin igen :) ända som fattas e att färga håret sedan ser man snygg ut igen ;) lr iaf så snygg som man kan bli :P jag har varit duktig nu när jag varit hemma, tvättat o hängt upp o har kläder nu :9 även om jag har rena kläder nu vette fan va man ska ha på sig idag =/ ska åka iväg o handla lite små saker :) värsta e att vevve sa att de skulle bli regn =/ och mina gummistövlar e fodrade så dem funkar ju inte alls de =/ så måste typ köpa ett par sommar stövlar oxå =/ men får se va man hittar idag :)
annars så tappade jag min undre kula på percingen när jag duschade men hittade den i handuken så ingen större fara lixom meen de tog ett tag för mig att få fast den igen, dumma dumma naglar!!
nej till lite viktigare saker då rå.. de e en vecka sedan han hörde av sig.. o ÖVER en vecka sedan jag hörde av mig!! jag känner mig lite duktig här nu ju! även om de gör ont när jag tänker på de men de e inte som förut direk.. när de gjorde ont hela tiden, men då tänkte jag på honom hela tide oxå.. nu försöker jag tänka åp allt annat utom honom.. de funkar rätt bra faktiskt, tror de hjälper att jos e i kanada o jag får tänka på de.. hoppas du har de bra där ♥ veet att vi inte hittat en tid att snacka ännu.. våra klockor går lite olika :P ska försöka hinna på måndag/tisdag!! :)
hade lite svårt o välja va som va bäst :P
för er som inte vet så jaa, lite nördig e man väl :P

livet e en fest

Kategori: den andra delen av mig

jippi asså, spytt o har feber o så ont i ryggen att jag inte kan röra mig! livet e en fest!!
va ska man säga, jag kommer inte kunna jobba idag, sitter här o tvingar i mig två stycken treo, en alvedon o en ipren.. de går bra nu! kanske kan röra mitt huvud o min rygg efter de.. tvingade iaf in mig själv in i duschen nu på morgonen så an slipper känna febersvetten efter natten! de va otroligt mkt värt de kan jag ju säga! annars sitter jag o väntar på att dagis ska öppna så jag kan sjukanmäla mig.. sen blir de att sova, o sen måste jag faktiskt tvätta idag!! har tänkt på de i över två veckor nu =/ om man ska lyckas få me sig lite kläder me på onsdag nästa vecka oxå =/ jag av alla personer borde alltid planera o börja i tid men sådan gör jag ju aldrig!!
och sen måste jag säga att min mamma e bäst i världen!! :) hon åkte upp igår o handlade nässpray till mig så jag kan andas! :) så jag överlever kanske denna här dagen oxå!
asså de undliga e att jag däckade igår efter jag pratade me vevve, sov en timma typ o sen total däckade jag vid halv 10 (OMG!!!!! när hände de senast lixom???!) jovisst sprungit lite på toan i natt men annars så har jag sovit mera än jag gjort på grymt länge =/ va ska man säga lixom? jag får sova när jag e sjuk =/



Turn away,
If you could get me a drink
Of water cause my lips are chapped and faded
Call my aunt Marie
Help her gather all my things
and bury me
in all my favorite colors,
my sisters and my brothers, still,
I will not kiss you,
cause the hardest part of this,
is leaving you.

jippi

Kategori: En del av mig

mår skit dåligt!!!! huvudvärk, ont i kroppen, fryser och mår illa!! orkar inte va mera sjuk.. vi skiter i de o ska upp o jobba imorgon!

shit asså!!

Kategori: En del av mig

jag säger bara OMG!! hur i helvete ska jag kunna jobba idag?? shiiiit va ont i kroppen jag har!! tror seriöst att min kropp nu sagt att jag druckigt för mkt o den typ e död.. hjälpte nog inte att jag hamnade hemma hos nicke i söndags :P hahaha o kom inte där ifrån för ens typ 7 lr någe.. men seriöst så har jag typ ont överallt!! just nu så gör de ont på sidan av magen för mitt skärp runt morgonrocken trycker på :P annars så e de fötterna, benen (heeela benen), rumpan! och axlar o skuldror o hela magen så klart som vanligt, och sen så revbenen :P haha asså de e inte okej.. va har jag lyckas me denna helg??! meen måste säga att om min sommar komemr fortsätat som denna helg gjort så kommer detta bli den bästa sommaren ever verkligen!! :) har börjat bli snorig o ont i halsen igen, tror jag haft för lite kläder på mig och varit för mkt ute :P
annars så måste jag faktiskt få påpeka hur jävla mkt jag saknar honom!! de gör typ ont i mig men denna gång ska de gå, denna gång ska jag lyckas va stark! iaf tills nästa gång jag ser honom =/ snart har jag vägrat höra av mig på en vecka!! så jag tycker att de går framåt!! men snart e de WCR o metaltown o han ska ju dit o vi kommer går på samma spelningar.. men men ska göra mitt bästa verkligen! får försökas me mkt alkohol i sommar istället!!
jag längtar sååå grymt mkt till WCR nu asså!! jag typ hoppar runt o bara längtar.. de bästa av sommaren på en o samma gång lixom!! efter de så kommer jag leva på de länge och jag kommer typ va nöjd iaf en vecka :) sen e de midsommar o de e nice me de lixom!! såå jag överlever nog ett tag till :) yes yes.. värsta blir väl när calle börjar jobba igen när de blir somd e alltid blir =/ men men ska väl föröska överleva de me.. shit asså, jag vill bara sjukanmäla mig nu asså =/ så fruktansvärt dåligt mår jag! men de har jag inte råd lr ork me så ska palla mig iväg snart! ska hitta kläder först bara.. för naken får man tydligen inte gå :P

jag älskar mitt Sverige, jag älskar mitt land!

Kategori: En del av mig

Med en blågul patriot
Ständig mjöd & blot
En tvättäkta idiot
I din enfaldiga klubb
Ser allt främmande som ett hot
Men jag vill inte vara med
Är jag sämre svensk för de?
Ärligt talat skiter jag i det!

hej hopp de e Sveriges nationaldag idag! kom nyss hem, supit i 5 dagar nu så sliten o trött e man!! tänkte sova o upp o jobba imorgon så har egentligen inge o säga förutom att gårdagen va en jävla fantastisk!!! vi firade Äpplet 25 år o trevlig utgång efter de o de va nice!! :) lyckades undvika att hångla me mixo som försökte hela kvällen o drog hem me nicke :) dansade som fan me mixo däremot!!! o inte gulligt direkt.. fan.. kommer ju att vakna upp i alby någon dag säkert =/ nej nu sova!!! lr först chips o cola :) puss

dra åt helvete!!!

Kategori: En del av mig

bråk och ångest!! snälla ge mig en pistol så skjuter jag mig nu!!! jag slår snart in mitt huvud i en vägg, bara för att se vad som händer!!! full o mår skit! ska typ gråta mig till sömn nu lr någe!! JAG HATAR DIG!!!!!!!!!!!

en dag i taget..

Kategori: En del av mig

vet inte alls vart jag ska börja, jo kan väl börja me att jag sitter här helt nyduschad i bh o troser.. som vanligt matchar jag ju inte haha, lila söta hotpants och en blå bh på de :P och genom att jag e ny duschad så betyder ju de bara en sak, jag gick nyss upp.. jo jag vet, kl. e 16.. men jag orkade verkligen inte.. sova får jag ju inte så då passar jag på att iaf få vila upp kroppen när jag e ledig.. såå jag ser ju nästan bra ut idag.. inte ofta man gör de lixom.. annars så va jag me vevve på ankaret i onsdags o mötte upp en mixo :) de e alltid trevligt o träffa honom ju :) hemma lite sent o sov länge så de va nice :) sen så kom micke o linda ut på torsdagen o jag lockade me mig linda in på ankaret igen :O de va Pain fest och Eddie Meduza coverband så de va helt jävla fantastiskt faktiskt :) riktigt nice me Eddie Meduza!! dem i garderoben kände igen mig, o träffa på lite folk man känner igen men inte orkar snacka me.. flirtade me en sååå grymt söt o snygg kille!!! fick hans nr skrivet på en lapp men han måste skrivit fel för de funkar ju inte =/ väldigt, väldigt jobbigt!!! så jag måste nu palla mig till ankaret igen o se om jag kan hitta honom!!!! han va helt och hållet för söt!! :) jag o linda lyckades komma hem vid halv 5 lr någe iaf.. sen skulle jag upp o iväg till empii men försov mig men kom iväf iaf så va bara en timma sen, känner mig faktiskt jävligt duktig iaf!! så jag har nya naglar :)
lite annorlunda denna gång :)
sen så gick jag till systemet me empii o handlade inför idag, meen när jag stod vid bussen så började jag kallsvettas, skaka och fick lock för örat o hjärtat gick i 180 lr någe och höll på att spy, o svimmade nästan.. yes välkommen tillbaka mina anfall, jag har saknat er.. lr inte.. de va ett tag sedan jag hade dem, jovisst att jag ofta blir yr o de svartnar för ögonen men de e någe jag har lärt mig att leva me, och mitt hjärta går alltid cp snabbt lr så känner jag de inte ens men de e oxå någe jag kan leva me, men att börja må skit piss öppet bland folk e fan inte o leka me asså =/ hatar när sådant händer, så då åkte jag hem och sov ett litet tag o sen så tvingade jag i mig själv lite mat, o sen så tog jag mamma, micke o linda me izor ner på en lite promenad ner till vattnet, för micke o linda e izor vakt :P sen kom obban så de va trevligt o sitta o umgås lite me obban, de va typ grymt länge sedan man såg honom, de e iaf ett år sedan lr någe!!
och idag ska jag iväg hem till empii o fira att honom har blivit 22 år :) grattis empii :)
under denna här tiden jag har haft ledigt har jag hunnit tänka, vette fan om de hjälper något men har iaf slutat skriva sms (nästen helt och hållet) till honom, och inte svarat heller.. såå jag går ett steg framåt.. har tröttnat så extremt mkt och insett att där är början och slutet på mitt liv.. lr hur man ska säga, de e han som från början fick mig att må dåligt så jag borde väl komma upp ur detta en gång till??! i september innan vi började hålla på igen så va jag stark o duktig! tog hand om mig själv o gillade mitt liv och njöt av allt.. nu e jag varken stark lr lycklig lr njuter av något! har redan insett hur jobbig denna här sommaren kommer att bli så jag behöver nog inte honom mitt i allt de heller!!! nej jag e stark så länge jag inte ser honom för då faller jag igen.. svårt att älska någon så mkt o må så bra av någon när man e me den personen men vet att man mår sämre än någonsin när personen inte e nära.. där av så fortsätter vi me en dag i taget.. kanske lyckas en dag i år..

I'm Batman!!

Kategori: En del av mig

god morgon god morgon!! i natt har jag gjort någe som jag tror jag aldrig gjort förut :O iaf inte i ensamt tillstånd :P jag har sovit på vänster sida i min säng!!! har bara ägt min säng i typ 3-4 år meeen de e okej :P nej jag kom på en ide igår om att jag kanske, kanske skulle få mera sömn om jag sov på den sidan så jag prövade de iaf en natt! och slutresultatet är; kroppen är mera utvilad, bara vaknat upp två gånger (ovanligt lite alltså) meen jag brukar va cp trött varje natt till onsdag, hade grymt svårt att somna!!! så jag tror jag e piggere, känns sååå iaf :P och ont i höger foten, va inte riktigt medveten om att de va en vägg bredvid mig i natt som jag körde in foten i :P
och sen så insåg jag när jag duschat hur stoooor handuk jag hade så jag lekte batman lite :P såå jag tror jag e liite pigger!!
igår skulle vi iväg o handla nya skor, men vi skulle ju äta innan så de blev i jakan för vi va så otroligt sugna på BK så vi kom till barkaby 19.01 och affären stängde tydligen kl. 19.00 så inga nya skor =/ tråkigt!! så då tog vi oss till nya bromma blocks, lr okej då haha nya och nya :P men iaf tre våningar me butiker, jag hittade en cubus, och handlade ett par röda, orange byxer :) jeans alltså :) de tyckte man ju om iaf!! lite orolig om  jag köpte för små men linda sa att dem blir större me tiden och skönare när jag tvättat dem någon gång =/ för de e på gränsen att jag fick dem över rumpan men dem satt så jävla snyggt!! kände mig lite fet bara =/ välde över fett ju =/ men men sen så hittade jag en jätte söt klänning :) trodde att de va ett linne :P så hade tänkt o ha de idag men de åskar o regnar ju nyss =/ vet inte om de gått över nu men jaa =/ vill ju hade den =/ har ju ett litet tag innan jag måste palla mig till dagis meen borde börja sminka mig kanske :P
igår sprang jag runt me min keps o en fläta och såg ut som en liten blöjnasse, de e alltid nice men idag så får de väl va utan keps om de ska regna o va jobbbigt..
nanananananananananana batman