dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

äntligen...

Kategori: En del av mig

äntligen e bebisarna födda!! ♥

så om 12 veckor e en sådan här våran! nicklas vill iof ha två så vi får se hur d eblir men jag e kär i dem redan nu! vill typ att de ska gå snabbare så vi kan få våran älskling!

vet inget kön på dem ännu men de kommer väl de oxå :) så mkt glad flicka idag, annars så har de varit helg, nicklas ledig så varit på ikea o köpa massa saker som två nya byråar, o massa små saker som galgar o en till skohylla o en spegel o sen åkte vi o köpte en grill :P så nu känns de som sommar :) mys :) nästa månad blir de att köpa utemöbler, och vi har äntligen bestämt oss för att åka till skåne under midsommar så de blir nog bra detta me, o jag ska klippa mig på fredag, jobba mån-tis o den 14:e ska jag till läkaren så sakta men säkert går de fram, och i skåne så ska vi hälsa på Inger!!! ♥ ♥ ♥ så jag e så jävla nöjd o glad över allt just nu! äntligen känns livet lite positivt igen :)

och nu på lördag så ska vi fira att nicklas fyller på så då jommer jossan oxå ♥ så kan ju inte klaga direkt..

nej nu ska jag börja fixa mig för ska ut til gränby i luncha me nicklas, ja jag vet ni tror väl att de e de ända jag gör men idag vill jag till panduro, o de finns inte i centrala uppsala =/ för vi har köpt nya glas som jag vill måla i typ lila/röda färg o kanske svart mönster på.. ja jag vet, men de e okej o pyssla när jag e 23 :P

så puss hej

idag e en ny dag

Kategori: En del av mig

igår va jag på banken, o vårdcentralen o va en duktig tjej.. så nu har jag pengar för hela sommaren, jovisst skulle väl överleva på de jag har men de e väl bättre o ha för mkt än för lite?!
så jag lånade lite pengar av mina fonder..
idag har jag köpt en födelsedags present till nicklas, vi ska gå på spökturen i sthlm, tror att de kan va lite roligt :) o sen hoppas jag ju på att hon sonja me katterna skulle hört av sig igår, dem skulle föddas då ju o hon skrev att hon skulle höra av sig då =/ så nicklas får en kattunge, iof ett tag efter hans födelsedag men iaf, o spökturen :) låter de som e bra ide?! :)
ska palla mig ner på staden här tänkte jag o hämta ut mitt paket o kanske kolla på lite nya spel lr något så jag har iaf något o göra.. o kanske äta lr ta en kaffe i solen :) de e massa varmt ute..
så jaa.. så ser mitt liv ut.. avis?! lr tror ni att jag har lika tråkigt som jag får de o låta..
juste jag o nicklas har snackat lite om sista minuten så sitter o kollar på lite sådant oxå.. aaah hur kan man ha råd me allt?! lr jag har de nu :P så de e väl jag som betalar o de e lungt för mig så länge jag kommer till solen o värmen lite..
nej nu ska jag va duktig så puss hej

vafan

Kategori: En del av mig

klanatade till mig o råkade få bort allt jag skrivit.. fan.. men aja nu e jag påt igen ;) men de va ett tag sedan jag skrev, haft fullt upp, lekt o busat o varit inne i min egna värld o glömt att de finns en till värld :P
idag har jag iaf betlat en faktura o köpt WCR biljetter!! för att de e awesome band som kommer!! så nu har jag två biljjeter, en till mig o en till min Nicklas, han skulle fixa resten som boende o resa ner så de e lite skönt o slippa tänka på sådant.. blir nog o umgås me Emilia där nere oxå..
annars så går jag o väntar på onsdag! då ska våran katt födas!! jag e nyfiken o längtar som fan efter en bild, lr flera :P nicklas vet ju ännu inge om detta men han blir nog massa glad :) de e ju till honom jag köper den :P
annars så har jag sökt UU o SU = Uppsala Universitet o Sthlm Universitet :P o två fristående kurser så joppas på iaf någe, behöver pengarna men ett program vill jag in i typ nu! orkar inte vänta längre, Agnes sa att de går nog bra men vette fan.. får väl se.. sitter o tvingar i mig lite frukost just nu o ska lägga över pengar till mig själv o sen så ska jag iväg o ha en mys lunch dejt men min karl :P ja för han jobbar massa o e duktig!
tröttnat på typ alla kläder som finns här hemma i uppsala =/ hittade fan inget att ha på sig! nu har jag en svart klänning o de e typ bara massa bröst som syns =/ jävla bröst! kan man få bli av me lite lr?!  nej måste som vanligt sminka mig o sen dra :P
så puss hej

massa tidigt!

Kategori: En del av mig

då va man uppe o ska åka mot jobbet, i österbybruk :P nicklas som tagit ledigt idag o imorgon medans jag passar på o jobba lite :) men de e nice.. försöka få in en fot iaf så man lyckas lära känna dem lite så man kan jobba där o kunna flytta hit till uppsala.. trött på att inte jobba nu ju! o trött på att söka jobb, o skolor mär de tydligen inte ger ett skit! hur ska man få ett jobb o skolorna lr kurserna inte ger svar?! hur ska man va säker på att komma in utan svar o jag hatar detta.. jävla meningslöst..
orkar inte ger upp så bajs