dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

lön?! ja tack!!

Kategori: En del av mig

gick inge bra för mig o spela vuxen, sjukanmälde mig måndag o tisdag så ska iväg o jobba idag för första gången denna vecka!! va seriöst för slut o tror jag hade lite feber..
har nyss sminkat mig o satt på mig kläder o bussen går om en timma =/ känns som jag inte riktigt vet vad jag ska göra tills dess ju =/ kanske slänga i mig mera mat, lyckades inte äta upp allt för d eva inge gott =/ såå borde slänga i mig lite mera som faktikst e gott, lr iaf ätbart..
nu börjar håret iaf bli långt o jobbigt så om någon månad borde de va lagom o klippa ner detta iaf!!! annars blir de seriöst o använda mössa jämt, ser inte så snygg ut direkt..
emh annars så vet jag inte, nicklas har varit här ute i nästen en vecka :) lr asså han åkte ju igår.. o jag åker till honom på lördag så de ska bli mys :) han kom försent igår till jobbet då slängde hans chef ur sig "snart får din kärring flytt hit lr så får du skaffa dig en lokal kärring" hahaha tur att hans chef alltis skämtar men iaf!! de börjar väl bli sant kanske =/
nej nu måste jag fixa de sista innan jobbat!! så de så.. ska posta in min lön idag oxå så får jag lön efter helgen!! jippi!!!!

försöker spela vuxen!!

Kategori: En del av mig

asså dagens fråga e hur in i helvete fick jag så hektiskt liv?! känns som jag inte hinner andas lr sova just nu, för antingen ska jag upp o jobba lr så ska jag iväg o träffa nicklas, även om han kommer hit så får jag inte sova ordentligt, han somnar mkt senare än mig o jag ska alltid upp tidigare än honom! så jag halvsover typ igenom alla nätter, känner mig helt förstörd o orkar inge asså, har inte ens träffat mina vänenr på evighet för jag e så slut =/ så nu ska jag iväg om en timma o jobba, till 19 ikväll så jag ser inte alls fram emot detta, men får okej betalt iaf!! sen jobbar jag dagis på måndag o tisdag o vinsta på onsdag så frågan e om jag ska vila på torsdag o fredag innan jag jobbar lördag igen lr om jag ska försöka jobba dagis mera o sen va ledig från o me lördag o till onsdag kväll =/ åker iaf till uppsala på lördageftermiddag.. o fredag lär ju bli en hemmadag oavsett vad! inte alls på humör för att få ett liv där allt handlar om att jobba =/ men så ser tydligen mitt liv ut just nu!! fy fan va värdelöst detta e!!! jag vill inte!!
jag försöker spela vuxen men de går inte så bra just nu känner jag =/ behövde tydligen gnälla av mig lite! ska överleva denna vecka så fixar de sig nog! om jag tänkt rätt så e jag iaf helt ledig helgen 8 och 9/10 :) nice!!! så då ska jag iaf få gör något roligt igen :P men nicklas flyttar ju denna månad så han behöver spara pengar!
borde sminka mig o leta kläder o sen fixa me kaffet o typ se vilken väska jag ska ha o lite sådant! innan jag somnar om sittandes! men nicklas kommer ikväll igen :)
så juste, förra veckan jobbade jag dagis o i vinsta :) gick bra de o sen på tisdagen så va jag inne i stan o mötte lisse!! :) huuuur roligt som helst!!! o då kom nicklas oxå, sen så stannande han till lördagmorgon så åkte han o jobbar o vi va ute i skogen på lördagen så jag plockade massa äcklig svamp o försöket typ vakna, orkade typ inget o inte bättre idag..  kroppen håller på att säga ifrån o de kommer nog inte bli skoj om jag inte lyssnar snart =/
men iaf o så komemr nicklas idag igen :) myspojke :) även om jag jobbar o han åker till jobbet på tisdagmorgon =/ men ska försöka få ihop detta på någe sätt, sen så borde jag flytta till uppsala efter nyår kanske.. lr plugga o sen flytta.. aja, en nykel ska jag få nu iaf :) nej ska göra i ordning mig så puss o hej

fast olika..

Kategori: En del av mig

hej hopp, nu e man hemma igen! jobbade som sagt 11 timmar senast jag skrev, men de gick bra, va grymt trött när jag kom fram till uppsala kan jag ju påpeka men fick ju sova me nicklas som va lite rund under fötterna men de e okej :) sötnos han e :)
annars har vi inte gjort så mkt, kollat filmer o va ute i fredags o firade Pauline när hon fyllde 22 år :) så de va lite roligt, va i österby lördag-söndag o åkte hem till Johanna o Emil på söndag kväll o sen kom jag hem igår, efter många om och ment!! äckliga jävla derby!! äckliga jävla aik!!! jävla råsunda!!
aja, annars så blir de o jobba dagis idag, ska iväg o jobba på gläntan me små barn, va skit länge sedan jag gjorde de men de ska nog lösa sig ska ni nog se :P
annars så ska jag iväg o träffa Lisse ikväll o de ska bli mysigt :) va så länge sen nu ju, hon skulle vänta på tåg här i sthlm o undrade om jag ville leka lite me henne :P o nicklas kommer samtidigt ungefär o stannar tills fredag lr lördag morgon :) så de bli jätte mysigt o bra ju :)
och imorgon jobbar jag på frivården igen o lördag blir de nog hem till paula o sen jobbar jag på sönadg så jaa, va ska man säga, uppbokad vecka, och nicklas skulle komma tillbaka på söndag igen o stanna till typ tisdag så de e ju bokat lite nästa vecka oxå.. känns som veckorna bara springer fram här ju =/ hinner inte me så mkt och sen behöver jag ju nu pengar så finns inte så mkt annat o göra än så länge =/ meen de löser sig snart ju :) juste hämtade ut kläder igår oxå!!!
och igår när jag kom hem, sent så åt middag efter alla andra men dem kollade på Thor när jag åt, lr vi så insåg jag hur mkt jag faktiskt har glömt om nordisk mytologi =/ även om jag o micke satt o nördade oss så har jag glömt mkt!! funderar på att plugga på detta bara för att o för de e en otroligt rolig sak att veta!! tror typ mera på nordisk mytologi än på kristendommen!! nordsik mytologi har iaf något vettigt o komma me.. enligt mig så klart, för smaken e ju som baken..
shit va mätt jag e =/ typ klunkade i mig en halv liter mjölk innan jag gjorde oboy så får inte i mig oboyen ju för jag har ingenplats o göra av den :P hahaha
fan försenad!

men jag vill inte fylla i detta jävla fält!!

Kategori: En del av mig

ojoj nu händer de grejor!!
såå yes jag e uppe nu för jag ska iväg till dagis o jobba!! ska vi min lilla snuttis föken idag, alltså Leon :) så de ska bli grymt skoj, kunde ju inte säga nej till det lixom, men jobbar bara till halv 3 ungefär, efter de ska jag ta mig till vinsta och jobba 16 - 21 där borta.. så ska hinna få i min mellis o skit hade jag tänkt innan jag åker oxå!! så man slippe hungra ihjäl där borta!! ska plocka me mig äpplen oxå!! efter de så har jag packat mig för en helg i uppsala och mitt ♥ men om dagis vill att jag jobbar imorgon lr fredag så stannar jag självklart kvar i sthlm o åker efter de lr lördag, de e om mattias verkligen inte kan jobba lördag så kommer jag juva här på lördag igen.. annars så jobbar jag nästa vecka onsdag, o söndagar.. såå allt löser sig nog fint fint ska ni nu se :)
för en gångs skull så har jag lyckas me att leka me datorn och sminkat mig o nu skriver jag lite snabbt för jag ska me en buss om 30 min så stressad!!! ska hitta kläder o skit oxå!! såå ska faktiskt avrunda detta inlägg lite kort nu!! jag e jävlar i mig taggad för idag!!!! bara 11 timmars arbete meeen de e okej!! olika arbetsgivare och allt ska bli skoj!!! jippi!!! kläder va de såå puss o hej!!

i detta inlägg kan det förekomma äckliga saker!!

Kategori: En del av mig

nyss duschat, ska åka till vinsta och skriva på massa papper som jag måste skriva på innan jag börjar jobba och mitt första pass är imorgon!! omg hur ska jag få ihop detta hade dem tänkt?! =/ meeen de borde kanske lösa sig.. så ska dit idag o snacka lite o få dem sista klarheterna i allting..
igår va de en sådan där dag när jag inte pallar bry mig om något lr någon! meen tydligt får man inte va på sådanna dagar när man har en pojkvän =/ han skriver sms när han åker till jobbet och om jag inte svarat för ens han har lunch ringer han o om jag inte svarar då, då jävlar hör av typ av sig tills jag svarar =/ han ringer o skriver sms även om jag kanske har fullt upp me annat o verkligen inte hinner svar.. aja, så e de väl me pojker lr??!
aja, som jag tänker säga så har jag fått schema för vinsta nu iaf! :) ska skicka ut de till nicklas iaf så om någon annan vill ha de får ni väl säga till :P för de kommer jobbas på helger ju! både söndagar o lördagar!! så om jag fattat de rätt så e v 40 min första helg utan jobb på någon av dessa dagar =/ meeen de löser sig, lördagar e ju inge problem att jobba men söndagar e ju jobbare för de e typ 10 timmars pass =/ helt själv o klienterna och då vill man väl inte va bakis =/ aja, ska få ihop detta meen de e ju pengar o de e ju de jag behöver just nu!! annars så kommer jag jobba varje onsdag!! så upptagen från typ 15.30 -20.30 tror jag de blir.. asså jovisst kan ju svara o säga att jag ringer sen o sms o så men inte ta värsta samtalen me er..
juste, jobbad ju dagis förra veckan, och de regnade ju dessa dager så jag hade min awesome gummiestövlar på mig men som sagt, snygghet går ju före någe annat för mig tydligen så jag köpte ju ett par stövlar som e liiite trånga inte så farligt, märks efter typ två dagar hur trånga dem e :P så jag har haft ont i mina stortåar sedan torsdags, men förstår inte varför jag haft de i min vänstra för den e ju minst =/ men iaf i duschen idag upptäckte jag detta!!!
och jag som verkligen hatar fötter!!! inte ens mina egna tycker jag om, och ändå blev jag så chockad över ett blåmärke under tån att jag blev tvingad att visa de!!! så njut nu för in i helvete av min fot!! ni vet aldrig om ni kommer få se den igen!!
juste, jag måste verkligen börja gymma nu!! så e de någon som typ vill göra mig sällskap!!? jag kan anpassa mig, kanske inte all för mkt men asså jaa ni förstår va jag menar!! nu börjar jag bli jävlar i mig tjock!! de e ubte okej att skaffa pojkvän som får en att bli de!!! de e fucking 7 kilo ju!! inte alls okej!! + att jag ser gravid ut helva jävla tiden för allt fett sätter sig inte på magen utan typ nedanför magen =/ som jag ska ha mens hela tiden =/ svullnaden vägrar förvinna lr så e jag så pass fet =/ kan inte använda massa kläder juuuuu!! inte alls okej!!
och jaa jag ser min fot som äckliga saker! och min uppsvälda kropp :P borde jag sminka mig o klä på mig kanske så slipper jag se allt detta äckel :P

världens finaste pojkvän :)

Kategori: En del av mig

ännu en söndag, missade klockan när den ringde för jag hade mobilen i sängen efter nicklas drog imorse hem till uppsala o skulle jobba så han åkte vid halv 8 typ.. inte alls roligt o va utan honom igen =/
twopointegiht va typ helt jävla fantastiskt bra!!! iof så va dem ju bättre i sommras på WCR men detta e ett band jag aldrig kommer få nog av tror jag!!!! Tysta mari va oxå väldigt bra man kan ju inte deras musik så mkt så de e lite tråkigt!
annars så va vi på dop i lördags :) de va mys o se lilly o träffa släkten o ha me mig nicklas o så :) jag va finklädd enligt mig men micke tyckte ju inte de för nicklas va mkt finnare klädd aja, så kan de väl gå.. min älskling va fin, ska se om jag kan få över alla bilder på datorn, ska fixa de efter jag duschat som jag tänkte göra nu :P så kommer väl tillbaka efter de :P

såå nu har jag duschat o så, äter frukost o försöker typ komma igång men inte så lätt faktiskt =/ ska juåka till vinsta sedan efter detta.. mamma har inte lyckas fota ett ända gulligt foto på Lilly ju :P såå får bli något där man iaf ser henne som e halv gulligt, hon e fööör söt o inte många barn som kan slå henne på söthet ju.. Leon e ett av dessa barn, han e ett otroligt underbart charmtroll :)
Lilly o sin fader Christian :) så sötis e hon :) hon e rätt llik sin fader tycker jag men de e nog öronen o håret kanske som gör de :P haha nej men snuttan e söt som bara den jag lovar!!! busade lite me henne när hon låg halv naken i sängen :P o hon skrattade o va såå söt :) funderade på att plocka me mig hem :P tror ni dem skulle bli arga då??!
bästa fotot taget åp mig o nicklas :P japp vi står i ett hörn o väntar på att de ska försvinna folk från fika bordet så vi kan plocka på oss o ta fika o tårta :P satte oss bredvid min morbror o så o snackade lite skit o mitt kusinbarn sa att jag o nicklas va knasiga :P vi "bråkade" om att jag ville smaka nicklas tårta :P slutade me att min moseter säger åt oss o byta tallrik :D men haha han e söt han min kära pojkvän :) visst va han snygg oxå?! :) efetr detta blidde de hämtmat :) thai o sushi blidde de, mums mums.. o nicklas gick upp 6 idag för han inte orkade åka igår kväll för att få sova me mig en dag till o nu jobbar han o jag ska åka till vinsta så fort jag e klart o kolla läget o få schema inför nästa vecka.. men de löser sig nog :)
nu ska jag sminka mig o klä på mig så vi ses en annan dag när jag har hittat på nya dumma små rackartyg! puss o hej

nej men hej, hej men nej!

Kategori: En del av mig

ondag nu då.. gick väldigt bra igår på frivården i vinsta :) såå ska förbi på söndag o se när mattias jobbar o sen så gör vi nog upp schema inför nästa vecka lr om ann lr ulla gör de!? men iaf de visar sig att jones inte alls kan jobba lördagar så jag kommer från o me nu typ jobba varannan lr varje lördag =/ lite halft spännande men de e bra betalat iaf :) och de e ju inte hela lördagen direkt, de handlar om typ 9-15 lr någe sådant och sen kan man byta bort de om de skulle behövas och sådant.. men de e ju lördag o söndag man får bäst betalt för iaf! aja, de kommer gå skit bra, kan ju inte berätta så mkt om de för de e ju tystnaspilkt o skit men fick iaf träffa lite klienter igår o tror de märktes att jag iaf har varit runt "sådant" folk förut :P jones va mera nervös o uttråkad verkade han =/ aja, på vägen hem så ringde min chef maggan så nu e jag på språng till dagis, o imorgon me för den delen.. så just nu jobbar jag två jobb =/ hur in i helvete blev jag så här ambisiös? =/ de stavas väl så??! men iaf!! hur in i helvete gick de ihop!!! jag som undvikigt jobb sedan innan midsommar har nu två =/ de e lite sjukt iaf..
och jag vill typ knulla komvux baklänges lr någe!! jävla idiotiskit!! kommer aldrig få ihop detta me att plugga tror jag!! så komer väl få flytta till uppsala innan jag pluggat de jag hade tänkt, ska väl börja söka jobb dära.. ska bara se hur mkt jag trivs på frivården först o så.. fick ju min egna nyckel igår :) = min första arbetsnyckel!!! jippi!!! och micke o linda kom hem från london i måndags o hit ut igår o jag fick en halv söt nyckelring :P den e babyrosa o gul o står punk på :P så den får nu tillhöra min arbetsnyckel :P så enkelt var det! :)
aja, nicklas e typ frisk nu iaf :) jippi!!! så han skulle tvätta idag o kanske komma ut redan ikväll :) för de va ju fan 5 dagar sedan jag såg honom nu o de känns som en evighet o vi har typ inte varit ifrån varandra längre =/ kanske 6 dagar =/ men jag e osäker asså =/ micke o linda köpte ett paket me skumma cigg till niklas i london så de va lite gulligt :)
efter vinsta igår så mötte jag upp mamma o vi tog oss till skopunkten, jovisst inte världens bästa kvalitet men har ni sett hur snygga skorna e lr??! omg!! kom hem me två par snyggisar iaf :) ett par stövlar som går typ upp till knäna, och sen e de killklack, stavas de så då??! aja som e runt 10 cm lr någe :) och ett par skor som de ser ut som de e snörning på fram till och en liten liten, killklack på sunt typ 1-2 cm :P och de bästa av allt e att båda paren e helt och hållet fodrade :) så de blir nice i vinter :) jag e lite glader, men sökte efter produkterna på hemsidan men hittade inga par så dem aknske va helt och hållet nya =/ mamma köpte oxå två par skor, inte så snygga som mina men iaf! saknar nicklas.. nej nu måste jag klä på mig puss o hej

en ny dag idag som kanske inte misslyckas

Kategori: En del av mig

idag är en helt vanlig dag, ända skillnaden e att jag e uppe o ska iväg :P va länge sedan jag va uppe ju.. hade sms av vevve när jag vaknade om att hon ville göra en percing, och nu har hon funderingar på näsan, jag personligen tycker ju inte alls att detta e snyggt, men jag gillade ju elas när hon hade den o jag har accepterat calles, fortfarande lite små ovant på honom men de funkar så jag skulle väl vänja mig om vevve hade en oxå.. just nu ser de ut som jag har utslag i halva ansiktet för jag har typ massa finnar tror jag =/ lr asså jag e inte säker ännu =/ de e iaf jätte mkt o jag pallar inte.. så håller på me olika produkter för att få ren o fin hud o skit.. ska ju fan på dop på lördag så måste väl försöka se snygg ut =/
jag e oxå jävligt sugen på göra percing, men nu har jag bestämt mig! jag ska tatuera mig så fort jag har pengarna!! så persingarna får vänta lite.. har några jag ska göra :P och så fort jag har pengar igen ska jag fan iväg o klippa håret!! nu börjar jag flippa ordentligt, trodde jag inte brydde mig så mkt om hur jag såg ut men tydligen gör jag de =/ vill sätta på mig en mössa lr raka mig igen men nu har jag bestämt mig för att se lite vuxen ut igen.. får se hur många månader de håller sig.. rätt bra på o få inpulser ju!
som nu, beställde nu lite kläder :P hahaha jag kände att jag behövde de o förtjänade de!! men tror inte mina föräldrar känner samma sak =/ men men så kan de gå ibland.. får väl berätta de senare ikväll lr någe.. väldigt fina saker va de iaf :) juste igår va jag tjejig nog att måla mina naglar så nu har jag gula naglar :P tyckte de va lite fint o funderar o ha de på dopet.. hoppas bara nicklas blir frisk tills dess, dem tror just nu att han har kötelfeber =/ inte okej, för då e d eju mitt fel att han e sjuk, kyss-sjukan som de e =/ att han haft någe virus i kroppen men blev värre av alla kyssar o skit.. usch.. han e sänkt o utslagen, går hade han knappt någon feber iof!! o uppe o ute hela dagen, ja han vägrar ligga stilla.. dumma pojke.. nej nu måste jag sminka mig o klä på mig om jag ska hinna komma iväg, frukost kanske man skulle ha oxå =/ meeen hinner inte de ju.. aja, puss

red room

Kategori: den andra delen av mig

små ledsen o vet inte hur man ska ta upp detta problem =/
nicklas började snacka sängar o inredning idag o han nämnde inget om mig o att jag skulle hjälpa så jag känner mig smått ledsen o vet inte hur jag ska få honom o fatta att jag vill hjälpa honom även om jag inte skulle flytta ihop me honom, som jag nu ju vill o då vill jag ha en åsikt.. men känns som han inte alls tänker på detta, så de slutade me att jag inte skrivit långa svar alls på sms, lr på fb o sen loggade jag ur för jag inte orkade alls o sa att vi kanske hörs imorgon lr någe.. ja jag e barnslig.. ska typ läsa lr någe o inte tänka på hur äckligt barnslig jag e.. har iaf hittat massa saker jag skulle vilja ha i en längenhet me honom.. meeen de kommer väl aldrig hända.. dumma dumma mig!!

kom inte hit o snacka punk me mig era jävla svin!

Kategori: En del av mig

har egentligen så mkt tankar i huvudet att jag inte ens vet vart jag ska börja! o ändå känns de som jag inte har något att säga =/
aja, nu e de söndag, kom hem från uppsala i fredags, åkte till vevve direkt efter de o drack lite o igår mådde man lite halv dåligt =/ tål tydligen inget längre, lr så e de vinet, tål inte detta vin längre =/ måste börja fundera på detta..
aja, annars va de uppsala me en sjuk pojke, o tatueringsmässan helgen innan, ingen placering för min pojke =/ men han va iaf me o tävlade o de e alltid roligt att få stirra lite på sin egna pojke ;)
han gjorde hål i sina öron, han va lite bitter på att dem inte gjorde större hål men de va billigt så han tänkte töja dem senare, blev sugen själv på att göra större hål =/ han har nu 2,3 lr va de e, o de tycker jag e rätt lagom om inte typ 3 =/ men han vill iaf typ ha 5 mm pratar jag alltså om :P så han ska töja dem när dem har läkt o han som gjorde dem, han som gjorde mitt bröst för 3 år sedan :P sa att de borde inte va några problem alls, nicklas har ju annat i örat som läkt :P
sen så beställd ejag tatueringstid men blidde ju inge av de för nicklas blev sjuk o jag tvingade in honom till akuten o saker så vi orkade verkligen inte ta oss in på söndagen igen, då sov vi bara o åkte o hämtade ut hans medicin o så.. sen så måndagen tog vi oss till uppsala o sen har han verkligen legat total däckad, och han skickade hem mig i fredags för jag inte skulle bli sjuk :P han har ny läkar tid imorgon iaf, hoppas dem säger något vettigt =/ han måste bli frisk nu, inte skoj o se honom så klen o svag o typ inte orka någe, o inte kunna äta någe heller för den delen =/
aja, idag ska jag o mamma åka o handla doppresent :) så om typ någon timma lr så ska vi åka :P de e ju friidrott så måste vänta på att de tar slut innan vi kan åka :P för nästa lördag e de dop :) Då ska Lilly bli döpt Lilly Lova kommer hon heta :) lillskruttan :) ville inte skriva ut efternamnet riktigt :P och på fredagen så spelar typ världens bästa band!!! Twopointeight!!!!!!! och Tysta Mari :)
så det ska vi se.. nicklas o jag o vevve skulle följa me o jag vet att Thor o Johan va lite små sugna.. synd att Jonny e i Umeå annars skulle han följt me =/ men vet att calle komme rva där o de paket :P så man träffar nog folk man känner iaf :)
äntligen besrämt mig för tatueringen som blir här näst!!! nu e de bara pengar som saknas!!! men jaaa.. nu jävlar har jag bestämt mig!! och vart jag vill ha den!! jag e inte alls typ jätte jätte nöjd o glad!!!
jag tror jag behöver köpa nya underkläder, på tal om inget =/ mina bhar e typ för små nu när nicklas se till så jag äter nomala mängder me mat =/ aja, nu ska jag iaf klä på mig o sminka mig o sen iväg me mor min!