dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

jag blir galen!!!

Kategori: En del av mig

aaah.. alla snackar just nu hur roligt dem ska ha de, kryssningar o resa bort o massa andra roligheter.. vafan har jag att se fram emot?! jo att träffa nicklas o få pengar typ =/ jippi, att jag typ suger.. insåg nu att de e den 30 på måndag men då e jag defenitift ledig! från och me igår så e jag ledig måndagar varje ojämn vecka så jag hinner me min pojkvän.. men mina vänner då?! inte fan hinner jag me dem lixom =/ jo empii träffar jag på ett ungefär varje dag, skönt för leon som e ledig idag me sin pappa :) så vi kan få 14 barn idag iaf! de e helt okej.. önskade att de va flera som va lediga men tre st som e borta ska man väl inte klaga på direkt..
iaf va var jag, juste t.o.m mamma ska på kryssning, den vill jag iof me på men tydligen så e de 23års gräns o e typ en vecka innan jag fyller 23 så de e mkt bittert..
jag vill åka bort me nicklas o slippa tänka på livet ett tag, men som om de kommer hända lixom, har en massa massa rik opjke just nu oxå, han fick värsta lönen.. men denna månad ska han o jag ska tydligen iaf följa me köpa ny soffa tills hans lägenhet så de komemr väl inte va så skoj i slutändan iaf :P han o jag har olika åsikter om hur man köper saker, han köper när han har pengar o jag tycker man sparar lite i taget så man klarar av alla månader me pengar, han e lite pank i slutet av måndern :P
kan inte någon ringa o säga att jag e dum o borde sluta sitta på min rumpa o bli fet! aaah, nu blir jag galen av mig själv! jag vill hitta på något!!! kan någon komma på något o säga de till mig?! men om jag offrar att jag något me någon annan en helg så har jag väl en pojke som kommer va bitter.. varför faller jag bara för sådana killar?! de blir jag oxå galen på.. fan.. och han inte träffa calle denna vecka e mkt bittert oxå! har inte sett honom på jätte länge o jag saknar honom så jävla mkt ibland! typ panik mkt..

jag åtkallar jesus..

Kategori: En del av mig

jo vaknade upp me en The Kristet Utseende låt i huvudet idag.. men de e okej.. man blir lite glad av att vakna upp me sådant tycker jag.. usch va jag e trött nu! känns som jag inte har ett liv längre, lr ja de hade jag ju iof inte innan jag började på dagis igen, för nu så måste jag försöka hinna me nicklas oxå.. usch, inte alls okej känner jag, jobbar till hakv 5 idag me som vanligt.. hur kan en liten förskola som gustavalund inte ha fröknar nog lixom?! varje dag?! förstår inte hur de går ihop =/
juste jag o nicklas, lr min ide o han gilla den, har iaf kommit fram till att varannan måndag, alltså måndagar ojämna veckor (de e vecka 4 just nu) ska jag va ledig! för då har nicklas ledigt så att vi hinner umgås iaf en dag på ojämna veckor, han jobbar ju helger ojämna veckor.. jag avskyr detta!! vette fan om de e värt de..
ja jag vet att jag bara gnäller just nu men vafan.. ni kan ju prova detta själva!
annars så e jag uppe i min 9:onde dag men actimel! så tror nog att de hjälper för jag har ju inte blivit sjuk från dagis ännu som jag annars jämt blir efter en vecka på dagis när jag inte jobbat på länge.. så de e lite trevligt :) nej usch min buss går om en timma =/ e de jag som e lite sen idag lr va e de?! =/
usch har ingen lust att åka till dagis idag me, lr jo de har jag ju när jag väl kommer men iaf.. snorar o ont i halsen o hör dåligt men e inte tillräckligt sjuk för att inte jobba.. o de e imorgon bara sen så e de mot uppsala :) så de ska bli trevligt :) nej nu ska jag sminka mig o leta kläder.. stora jobbiga projektet som görs varje dag..

saknar min nicklas

Kategori: En del av mig

en unge sa till mig igår att kommer inte riktigt ihåg om de va hundra lr tusen men tror hundra iaf "ett flygplan väger lika mkt som hundra volvobilar" först trodde jag ju henne inte men varför inte lixom?! de blir nog rätt mkt me hundra bilar lixom =/ så igår lärde jag mig något nytt!
aja, idag ska vi tydligen till skogen, lr jag o pilar o sen på onsdag ska jag o emma till skogen, vi tar ju hälften av alla barnen, jag e inte alls taggad för att jobba ens men pengar pengar pengar lixom.. igår somnade jag när jag kom hem, helt slut o sen som jag vid halv 10 igen.. tror inte att dagis e de jobbet jag borde jobba men för jag sover ungefär lika mkt som jag jobbar varje dag o sen orkar jag inge mera lixom =/
och de e studiedag på fredag så de betyder att jag komemr åka till uppsala ännu tidigare :) o sen så hade jag tänkt o va ledig måndag när nicklas e ledig så vi hinner umgås oxå, vet att jag borde hinna umgås me mina vänenr oxå men hur ska jag ha tiden?! just nu jobbar jag o försöker träffa min pojkvän iaf två dagar i veckan =/ detta suger! vill typ inte mera o de har bara gått två veckor.. hur ska jag klara av mera lixom?! =/
nej usch.. har tänkt o leta efter mina riktiga vinter skor, dem e så fula att jag vägrar att använda dem ju men kan va skönt att ha i skogen tänkte jag.. just vill ni veta hur jag får jobba hela veckan?!
måndag - 07.45 - 16.30
tisdag - 08.00 - 16.00
onsdag - 08.30 - 16.30
torsdag - 09.00 - 17.00
fredag - studiedag = ledig!
inte fan jobbar varken emma lr pilar så här mkt!! så de e typ jag som tar hand om denna fucking avdelning känns de som men emma hon e o skriver papper o bestämmer, hon som helt efterbliven o ett år yngre än mig o har ingen utbildning o jobbar på dagis för hennes mamma gör de o hon inte fått ett annat jobb! så fucking äckel emma! vet att hon e ju snällare nu än förut men iaf! ogilla att hon e som hon e.. önskar att de va emma som va sjuk o inte ewa =/ skulle va så mkt bättre känner jag.. men idag har jag ett större problem än de iaf, jag orkade inte tvätta igår så jag har inga kläder :P jippi.. borde leta kläder o skor nu ju.. min buss går om en timma.. så tack o hej

kommer bli en lång dag idag!

Kategori: En del av mig

äntligen måndag!? lr inte alls.. hostig o snorig o ont i halsen =/ någon annan som har lust o jobba för mig idag?! =/ känns ju som att de inte kommer gå men hoppas på att sluta tidigt iaf :) så slipper jag kanske en ända dag att stanna kvar tills efter 16.00..
annars har det varit en händelserik helg, fredag hemma o va hur trött som helst, typ onykter efter en öl :P som valigt när jag jobbat.. men de fixade sig iaf, nicklas kom o jag drack cola :)
på lördagen va de disco,de va skoj :) jag dansade massa :) o drack massa gott o de va god mat o jaa.. alltså min kusin o hennes man har båda fyllt 40 år så de va 80års kalas :)
jag o nicklas lyckades bråka massa i lörsags, han ville egentligen inte alls förlja me o jag förstår honom, massa skit som han inte kunde släppa så välrdens tråkigaste pojkvän hela kvällen på ett ungefär, men micke tog hand om honom så jag kunde dansa o umgås lite me min släkt :) de va mysigt iaf :) micke dansar ju inte direkt som jag men lite, en låt tror jag han va uppe iaf :P fy va mina kusiner o allt folk från 39 och uppåt va uppe på golvet o dansade hela tiden! men de va trevligt, och min minsta kusin på mammas sida, Lilly, hon e en sötnöt! sötaste ungen i historian typ!! jag vill typ plocka me mig hem! gullunge!
söndag gjorde jag o nicklas detta otroliga som vi inte gjort på jätte länge, vi låg i sängen o bara umgicks o pussades o va jobbiga :P ibland så har jag verkligen världens bästa pojkvän ♥ fixar frukost o myser ner sig o e för otroligt underbar.. så de va otroligt mysigt! han e så underbar.. så åkte han hem igår o idag e de måndag o jag får inte träffa honom för ens fredag.. usch usch usch.. hur kan d eva så otroligt värdelöst att ha jobb här hemma?! måste sköa lite flera jobb i uppsala ikväll =/ nej ska me bussen om en timma borde fixa mig nu ju..

massa, massa fredag idag!! :)

Kategori: En del av mig

jippi.. äntligen fredag :) va ju o köpte nya kläder i veckan så nu jävlar ska jag ha en sak på mig! har väntat tills idag bara för att va lite små snygg när min kära pojkvän kommer, kl. 9.30 lr vafan de blir ikväll, de e lite morr o tråkigt men han ska väl oxå jobba =/ de e så att på hans schema, som annars e otroligt bra, me tanke på hur mkt han kommer va ledig nu, o speciellt me tanke på att de e varannan helg nu :) men så kommer han att jobba varje jävla fredag! till halv 8 lr 8.. såå de e lite bittert men man ska väl inte önska för mkt?! de skulle ju va knäppt..
juste hahaha de hände någe roligt på dagis här i onsdags, jobbat på leons avdelning typ hela veckan :) mys leon! men iaf då e de en kille där, anton heter han, som har sin lillasyster nellie på lilla avdelningen, iaf så visar de sig att de e ju mina grannar haha :P dem har valt att ha barnen på ekerö för hon jobbar där borta så de blev lättare så :P så nu får man lite kontakt me sina grannar och barnen e typ hur söta som helst :P :)
usch kollade nyss på en äcklig bild på fb som jag inte kan släppa, de e flera som jag känenr som lagt ut denna bild, står typ "mindfuck" o ser ut som de e blider på typ tre unga personer me medaljer o blommor.. usch.. när man hittar de som man ska hitta så ser man fan de hela tiden o jag blev fan små rädd :P va inte alls berädd på de lixom :P så usch usch.. borde sminka mig o klä på mig..
men annars så e jag typ pigg i hjärnan men kroppen e helt slut! så hoppas nicklas inte e så pigg ikväll :P så blir de jobbigt, men min pojke sover väl aldrig när jag vill utan e som ett barn.. nej nu va de att fixa sig o mot dagis!

jävla skit helvete!!

Kategori: den andra delen av mig

tröttare än någonsin, vet att idag e de inte fysiskt iaf, de e psykiskt.. känner mig som en värdelös kompis o vill inte alls mera.. ville inte åka till dagis, vill ligga hemma o slicka mina sår o verkligen tänka på hur dålig jag e.. vill inte alls just nu.. hur fan lyckades jag bli så dålig?! hände de något på vägen lr? har fått för mig att jag iaf kunde va snäll förut.. lr har jag helt fel o varit genom ond hela mitt liv?! =/
skulle aldrig ha börjat på dagis! har snart jobbat en vecka o tycker att jag redan har ställt till de för mig o allt e bara skit!
någon som gör detta?! inte fan gör jag de iaf!! jag bara gnäller över skit jag inte kan göra något åt o säga förlåt har jag gjort men allt känns så fel! jag borde inte få ha vänner.. ska nog dumpa hela högen o skita i mitt liv..
ända positiva just nu e att de e fredag imorgon på då kommer nicklas komma till mig ♥
och juste calle hörde av sig igår igen så nu så har man ju massa ont i magen över de oxå, kan livet bli bättre?! nej jag tror inte de.. borde gå o lägga mig o aldrig vakna igen, gör fan mera nytta av att vara död än att leva just nu.. usch jävla skit helvete jag lyckas göra åt mig själv! stackars nicklas som e tillsammans me mig, kommer sluta me att jag sårar honom bara för att jag inte sårat någon på länge.. de e ju så jag fungerar, o fan ta calle, massa ont i magen ju!

hello pussycat..

Kategori: En del av mig

asså har ett svagt minne av att jag faktiskt fick in samma tanke igår kväll innan jag somnade, igår va jag helt slut!! somnade innan 22.. o nu till kl 6, iof vaknar jag ju typ någon gång i timmen bara för jag e så ovan me att klockan ringer så måste kolla kl så jag inte missar den.. idag blir de min tredje dag på dagis denna månad, detta e mera dagar jag jobbat än va jag gjort på månader, iaf sammanhängande :P hahah de ni! annars så jobbade jag igår, me dem stora barnen, allt gick jätte bra så inget o klaga på, inte ens huvudvärk ju.. efter de så ville min bror åka till kista, jaaa jag vet!! kista lixom men där har dem dressman XL som micke tycker om att gå på, ja alla vet ju att min bror e lite större än va han borde vara.. men han köpte massa kläder o de va nog jätte fint för jag har inte sätt de :P jag o mamma började kolla igenom andra affärer, så de slutade me att jag köpte ett par jätte röda och snygga jeans!! mums! och en tröja att ha på lördag o en tjocktröja o en kortärmad polo.. så jag kom där ifrån me lite fynd oxå :) asså inte från dressman :P men av någon anledning så från New Yorker, fan aldrig handlat där tidigare.. men de fanns lite snyggt.. va inne på Monki o hittade hur mkt fint som helst men inge jag va ute efter o än så e de kallt ute o då pallar man inte o typ va snygg :P
annars så köpte mamma fel i förgår så jag fick actimel istället så tänkte ge detta en chans tror jag, vetet fan om jag tror på de men de ska väl hjälpa magen?!
aja, ni kan ju få läsa själva om de e så.. http://www.actimel.se/
aja, ha kläder på sig när man jobbar lät som en bra idé så tack för mig!

livet går runt mig och jag hinner inte me

Kategori: En del av mig

usch jag har tänka massa, de e helt otroligt, nej men seriöst iaf, hade värsta tanken igår innan jag somnade!! har för mig att jag typ löste världens största fråga ever!! men nu e de helt bort ur mitt huvud ju =/ hur man jag glömma detta??! =/ och nu innan min klocka ringde så vaknade jag o då tänke jag oxå massa bra saker men inte fan e de kvar i mitt huvud =/ o då va jag ju ändå vaken =/
tror jag ska börja ha en bok vid sängen o skriva ner de viktigaste jag tänker på så jag kan lösa alla världens hemligheter dagen efter :P kan iaf säga att jag kommer ihåg att jag drömt om hajar o sådant inatt, men de e inte så svårt att förstå att jag gjorde de iof, sa till nicklas på skämt igår att jag blir väl tvingad att tatuera in en haj på mig nu när han ska betala en tatuering åt mig, försöker fortfarande att vägra detta!! men får inte =/ han vägrar =/ iaf att jag borde göra en haj så jag verkligen tänker på honom när jag ser den :P haha han har alltså en haj på magen :P
men men idag blir de dagis, snacka me maggan i fredags o då typ erbjöd hon mig ett fast vik, asså lr att jag typ skulle ta jasmines tjänst nu när hon födder o hon har ju jobbat som en vanlig vikarie på gustava o hoppat runt alla avdelningar men hon har jobbat varje dag i ett års tid! så de va typ den tjänsten maggan erbjöd mig, så ska dit idag o snacka me anna o se va som händer! så om jag för en fucking gårngs skull har liiiite tur så har jag typ fast arbete :) o de betyder pengar igen :) så kanske jag o nicklas kan åka utomlands :) skulle va typ awesome :)


som ni ser e de lite bilder från nyår :) me världens bästa pojke :) o underbara agnes o alex o den nye förste kuratorn, me tjej lr bara kompis, kom aldrig på va dem va för någe.. mkt mkt trevliga människor iaf :) nicklas e iaf den bästa ♥

fredag den 13:e

Kategori: En del av mig

usch usch usch!! denna dagen kommer fan inte sluta bra!! hör ni alla de!! kommer väl sluta me att jag slår runt o bryter ryggen lr något! aja, jag lovade min kära gamla chef igår att jag skulle jobba dagis idag o framåt i framtiden tills jag hittat ett jobb i uppsala, yes jag behöver ju oxå pengar mellan de lixom =/
ser inte direkt framemot att jobba på ett jobb jag inte varit på iaf 4 månader.. som jag undvikigt att svara när dem ringer, inte velat veta av detta.. förstår inte hur arbetsmarknaden kan suga så totalt! jag blir ju trött på att bara tänka på de.. men men.. tur att jag faktikst har världens bästa pojke ♥ som inte kräver att jag ska ha ett jobb lr pengar, han har ju de o bryr sig inte om att man inte kommer kunna göra något roligt för jag e dålig.. ibland e han för bra för att va sann! tänk om jag inte hade träffat honom, typ en ångest jag får ibland.. lr tänkt om han tröttnar på mig! han säger att han inte kommer göra de men hallå!! den personen som träffat mig vet att jag inte e charmig, o hyper o pratar i 120 o att de e lite fel på mig! så jag skulle förstå honom om han lämnade mig!
jag vill iaf ha ett jobb i uppsala, så jag slipper massa här hemma, som t.ex att inte sova me nicklas, vet ni hur jobbigt de e o sova själv?! usch och fy! nicklas klagar på att jag sover så mkt hemma hos honom, men här e jag fan glad om de iaf blir lite sömn =/
om jag tänker tillbaka ett år så e jag så otroligt glad att så mkt hände just då, för om de skulle hända nu skulle jag fan inte orka mig igenom de, lr så tänker man bara så för man gått igenom de en gång?! =/


livet ger o livet tar!

sthlm i mitt hjärta!?

Kategori: En del av mig

låt mig besjunga dig nu.. o så vidare.. vet inte varför jag fick denna somringa låten i mitt huvud men då kan man ju frågesätta.. sthlm lr uppsala de e frågan ju! just nu känns allt så platt, så meningslöst så jobbigt =/
va hos empii igår o lekte lite me leon o umgicks lite me robban o empii, hon gjorde naglar o så på vevve oxå, leon va sur på mig att jag inte hälsat på, o d eva en EVIGHET sedan jag va där =/ har haft huvudet fullt me allt annat ju =/
just nu snurrar mitt huvud om jobb o jobb o sen åter igen om jobb.. aja, följde me o hämtade leon på dagis så lovade att börja vikariera igen, bittert att ta samma jobb igen om jag inte vill ha ens me va ska man annars göra lixom?! =/ så japp nu börjar detta igen, må skit o försöka få ihop livet igen, söker ju jobb i uppsala men vem fan vill ha mig lixom?! har ingen jävla utbildning o mitt CV o personliga brev suger!!! kommer aldrig gå.. vill inte, vill sova nu bara men ska iväg o jobba på frivården idag.. måste hitta min almanacka =/ o min tisrapport så jag kan få lite pengar från frivården =/ o tänkte be ann att bli min referens oxå, lr parisa.. ska iaf höra vem som jag kan använda..
har iaf beställt en nya almanacka nu :P ja jo ni ser ju hur den kommer se ut :) men den blir og bra.. kände att jag ångrade lite att jag hade bilder på den förra året, inte så att de inte va trevligt o se ela o vevve vare dag jag kollade på den o så men de lixom blev för mkt ibland, typ en hastig ångest som slog en av saknade, lr att man gjort något dumt o inte vågat o ringa o säga förlåt lr ja.. sådant så njaa i år så skiter vi nog i de, o vågar ju inte ha på nicklas om de skulle ta slut, inte för jag vill de men man måste få va sig själv ibland o inte va så äckligt kär o hoppas på de bästa jämt :P måste bara hitta min gamla nu =/ hitta den från 2010 =/ bör ha en från 2009 någonstans oxå :P men iaf, har viktiga pappare o skit i den, o när jag har jobbat, nu pratar vi om den från 2011 :P o sen de viktigaste av allt! jag har ett foto på jossan där i från gymnasiet =/ så ja bär runt på henne iaf helta den, borde typ fixa ut på alla mina favoriter o göra något fint av de.. =/ ända e att nicklas blir inte så bra på foto :P så han har slutat att en försöka va me på foto.. trist för mig så jag försöker fota i smyg men går inte de heller ju :P
nej nu ska jag upp i duschen.. skirver kanske några väl varda ord efter de..
hittar inga väl valda ord men kan säga er att en dusch o någon huvudvärkstablett så e man typ som en vanlig människa igen! musik i huvudet..

kom på att..

Kategori: En del av mig

kom på att man kanske skulle skriva något oxå när man väl va hemma :P o inte bara typ mitt 2011 saken.. såå iaf jag e hemma, kom i onsdags (de e lördag idag) tänkte åka till uppsala igen för jag jobbar tydligen iaf inte imorgon, de e bara 8 dagar kvar sen e jag helt fucking arbetslös =/ fick lite panik på de idag så jag va duktig o sökte runt 20 jobb, iaf andra gången jag söker sedan i början av december :P så något kanske nappar :P men just nu känns de inte som de =/ arbetsmarknaden i uppsala e skit dålig =/ kommer aldrig hitta ett jobb känns de som, jovisst kan ju jobba me Nicklas mamma om de e så men tänker iaf försöka hitta något själv, ger de iaf en månad utan jobb så får vi se om iaf något hört av sig =/ annars så får jag väl bege mig ut till österbybruk..
som ni fattat så va jag på gasque på nyår lr rättare sagt Sylvestergasque..
jag o nicklas betalade 370 kr var för en 4 rätters middag, som bestod av; (och jag smakade på allt detta!!)
Förrätt: Soppa Vellutata di zucchini: zuccini och gorgonzolasoppa - inte alls gott!!!
Dryck: Infintus Chardinnay Viura - mkt gott :)
Förrätt nr 2: Mandelplättar med citrruscrèmefraishe och löjrom - gick att äta iaf..
Veg alt. Avokadogremolata istället för löjrom..
Dryck: Spendrups 5.0 - detta e väl jämt gott?! :)
Varmrätt: Kanin kokt i rödvin och kanel, serveras med sötpotatis- och potatismos samt vaxbönor och haricot verte - kaninen va grymt god!! men de va fan ingen potatis till, va jävla rotmos lr någe =/ inte alls så gott =/
Veg alt: Portabella - och auberginebiffar
Dryck: Vina Bujanda Madurado - ett rödvin som va helt okej men Nicklas fick dricka upp de o Alex hämtade öl åt mig ;)
Dessert: Chocklad - och kastanjekaka med grädde och glöggmarinerade russin - grädde e jämt gott! och fick i mig lite av de andra oxå men Nicklas fick äta uppe de, för mkt chocklad för mig..
Dryck: H&H Madeira Finest Medium Dry - enligt mig va detta gott men Nicklas o Alex sa att de va hemskt! =/

Och sedan va de ett glad skumpa på tolvslaget som ingick oxå! och en snaps..
och vi köpte två "snaps- och avec" biljetter var :P så blev två avec för mig o nicklas tog en snaps extra..
sen blev de dans o sång o saker oxå! mkt mkt roligt :)
vi på nyår! älskar min man :) ♥

mitt 2011

Kategori: En del av mig

tänkte va som alla andra för en gångs skull :P
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
va på WCR o MT :) spenderade nyår i Uppsala! Sett Twopointeight! två gånger! :) bästa bandet på hur länge som helst! söker jobb utanför sthlm! etc. 

Höll du några av dina nyårslöften?
Nej.. dem som firade me mig året innan vet va de va o jag sög på de!  

Blev någon/några av din familj föräldrar i år?
Hahaha i min familj?! räknas kusiner då lr?! :) så fall så har två av mina kusin fått barn i år :)

Dog någon som stod dig nära?
Hum.. de va som.. tror inte att jag kännt en ända som dog förra året, men de måste va fel =/ de e ju alltid någon varje år =/ måste kolla upp detta hära =/

Vilka länder besökte du?
Hahaha räknas Göteborg o Finland?! gbg e ju helt omöjlig me sina rondeller o skit så de borde räknas o Finland e ju inte Sverige :P 

Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Pengar?! Ett fast jobb?!

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
15 juni :) när vi åkte ner till WCR o självklart kommer jag inte glömma dessa dagar eller!! dem va awesome ju! 5 junli :P när jag o Nicklas blev tillsammans.. 31 December :) bästa nyår på några år! o massa andra datum.. 

Vad var din största framgång 2011?
Att jag inte längre har denna där skumma relationen som jag hade me Calle.. låter fjolligt men e sant!

Största misstaget?
Att jag mått som jag mått o inte tagit mig ur de, o allt runt mig får lida för de, för jag e världens sämsta kompis o orkar inte me de jag lovar mig själv o andra.. 

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Njaa, knappt de ens, lite förskyld o så men inge mera.. 

Bästa köpet?
Festivalbiljett!! :) O troligen biljetten till nyårsgasquen :) 

Vad spenderade du mest pengar på?
Alla resor från o till Uppsala!! O alkohol :P o kanske mat o kläder :P 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla som finns där när man behöver dem, dem man inte behöver prata me varje vecka lr månad men iaf e ens vänner :) 

Vilken/vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Allt me Twopointeight :) Gogol Bordello såklart :P Imperiet.. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Beror på, första halvåret va nog de värsta på hur länge som helst men sen kom ju Nicklas o de börjar ordna upp sig då ju :) 

Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit tag i de som jag borde gjort men skjuter bara upp tills jag inte orkar mera o slänger bort de o får panik i slutändan.. Tagit bättre hand om mina vänner, varit mera i sthlm, o mera närvarande i huvudtaget.. 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Mått mindre, tänkt mindre, försök att förstå mindre.. 

Hur tillbringade du julen?
Först i Hässelby Gård hos Barbro o sen i Hässelby Villa Stad hos mina kusiner. 

Blev du kär i år?
Hehe jaa :)  

Favoritprogram på TV?
Finns väl inge favorit.. tycker iof om Say Yes To The Dress :P

Bästa boken du läste i år?
Som vanligt e de Början, den första boken i Sagan Om Isfolket! finns många bra där men första e bäst.. läst andra bra böcker oxå.. 

Största musikaliska upptäckten?
Oj...Tysta Mari kanske.. nej jag har ingen aning.. mkt bra musik har man hört!

Något du önskade dig & fick när du fyllde år?
Pengar.. 

Något du önskade dig men inte fick?
?! inte vet jag.. 

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Vi åt middag på Ankaret o sen blev de Harrys, väldigt lyckad kväll för mig!! :) men den riktiga dagen va väl hemma me familjen o åt gott o myste.. 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jo massa saker.. men varför klaga när de blev lyckligt i slutändan?! 

Vad fick dig att må bra?
Vänner, Nicklas.. Som man hittat hem..
Vilken kändis var du mest sugen på?
Hahaha ojoj.. de va en bra fråga.. De finns ju en del..

Vem saknade du?
Saknat många personer i år.. men de gör inte så stor skillnad.. lr gör de?!

De bästa nya människorna du träffade?
Jo en del :) men framför allt e de väl Nicklas vänner o så som jag typ träffat o blivit vän me o har roligt me :) Men annars träffade jag ju Nicklas i år oxå :P