dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

en glad sara!!

Kategori: En del av mig

idag har vi en glad sara :) fick svar av min moster som jag skrev till igår om att jag o nicklas ville hyra lägenheten i spanien runt vecka 22-23 alltså i början av juni.. och dem skulle va där tills den sista maj så de va bara o typ bestämma datum o beställa flyg o allt sådant så får vi hyra den :) jag e mkt mkt nöjd flicka just nu! så de blir spanien me min favorit pojke i början av juni :) omg va lycklig jag e just nu! jobbar, börjat träna, har nicklas o mina underbara vänenr o ska åka till spaninen.. så nu jävlar måste jag verkligen kämpa me träningen, inte bara för att känna mig snygg utan oxå se bra ut när vi e där!
och idag kommer nicklas hem till mig :) så kan de bli en bättre dag lixom?! kanske skulle va bättre om jag slutade lite tidigare men kan väl inte kräva allt :P
hahahaha jag o min kära kusin, varav hennes barn e 1, 10 o 13 :P har jag en liten disskution me (stavas de så?) aja, hon tycker thåström e hemskt o ångrar allt han gjort typ :P o hört av honom.. jag förstår inte, finns de verkligen sådana människor i denna värld som inte förstår sig på honom?! vafan tycker man om då?!
igår så trodde jag iaf att Danny tydligen va samma sak som Erik Saade.. e inte de typ samma sak?! barnen blev lite arg på mig iaf att jag inte visste bättre men vafan..
inte direkt så att de e bra ju =/
Danny??
Erik Saade??

hjulen på bussen snurrar runt, runt, runt

Kategori: En del av mig

haha!! jag gjorde de!! jag va o tog mig ett pass på gymmet igår :) så idag har jag lite träningsvärk men inte alls så farligt faktiskt, antingen e jag mera vältränad än jag hoppades på ;) lr så e nog sanningen att jag inte tog i allt för mkt för att inte va helt fucking död idag, de e ju dagis idag igen.. men har tänkt o ta mig ett till pass nu i veckan sen så köpa mig ett eget kort oxå så jag kan få sällskap när jag e på gymmet :P
http://stenhamragym.se/ de underbara gymmet jag va på igår :P men jag tyckte de va nice, de va en gubbe där när jag kom, en gubbe som jag känner :P som drog strax efter så jag va ensam så de va lite trevligt ju :) så jag känenr att nu jävlar ska jag iaf försöka bli snygg, kan ju inte göra så mkt åt utseendet så får försöka me kroppen istället..
har bara ingen koll på hur jag jobbar denna vecka =/ vet att jag börjar halv 8 idag men inget mera har jag fan koll på hahaha brukar ha iaf lite kolla på tider ju, men nej.. o imorgon måste jag skicka in min T3 så jag får någon lön nästa månad ju.. jag komemr ju få bättre lön då men iaf! blir nog kryssning nästa månad oxå :) så de e lite trevligt o jag o nicklas har snackat lite om spaninen men får se om de blir av, vi ska ju till göteborg o till skåne oxå :P o pratat om örebro o om karlstad oxå :P så en tripp runt sverige blir de iaf :) han får ju iaf pengar hela tiden men allt handlar om mig =/ så förbannat trött på att aldrig ha pengar o att dagis e så fucking dåligt ibland.. någon som vill anställa mig som slav lr någe?!
nej nu måste jag sminka mig o klä på mig så jag kommer me min buss som går om 53 minuter :P

glömmer alltid rubriken ju...

Kategori: En del av mig

så nu e d emåndag igen.. helgen blev inte alls som jag hade planerat, varit cp trött hela helgen!
somnat vid 12 båda dagarna, känns som jag inte hunnit sovit ut alls, o inte nog me de, jag o nicklas har sovit i en 90 säng i fredags, de kändes som förr men va liiite mera jobbigt, för nu va jag rädd för att väcka honom så försökte sova i min kant men tydligen tog jag upp hela sängen :P
men aja, vi han me att fika o så me nicklas pappa på lördag innan vi tog bussen till uppsala, o där så givk vi o köpte nya skor till mig o en ny skjorta o linne :P
jag e lite kär i båda två, o hade den andra paren i lördags när vi va på spelning, lyckades inte se något band men drack öl o vin iaf.. o sen runt halkv 12 så blev jag sååå förbannat trött att vi gick hem efter de.. kunde knappt hålla mig vaken, o jag däckade så fort vi kom hem.. vette fan varför men så va de iaf, sov i typ 9 timmar o va fortfarande helt slut hela lördagen.. o då bara låg vi hemma o va :) sen så åkte jag hem..
hemma strax efter 21 igår o gick o la mig typ på en gång, nu ska jag fixa mig, smink o kläder så kanske jag ska åka mot dagis, packa en väska oxå så tänkte jag gyma efter dagis oxå.. slutar ju kl. 14.45 så varför inte lixom.. nicklas ska på spelning idag me jonny som e nere i uppsala, så kommer ha en fuller pojkvän senare ikväll o sen så komemr han nog på onsdag till mig :) så de här blir nog en bra vecka!

usch... planer o saker..

Kategori: En del av mig

yes tydligen har mamma o micke o linda gjort planer inför min födelsedag, iof så har jag väl gått me på de men iaf! vi alla 6 ska åka iväg på kryssning.. troligen den 30-31 mars.. så fredag-lördag.. så de kommer väl va spännande.. kan man hoppas på :P eget rum o hytt me nicklas :) min favorit pojke.. idag blir de att åka till österby, så har packat o saker igår, fick me mig lite "sorg"- kläder, som jag sätter på mig efter dagis, e ju någon typ av eftervaka när jag komemr ikväll så mäste väl iaf försöka ha på mig kläder som jag kan se lite bra ut i, så yes.. har ingen ork, detta påvekar ju egentligen inte alls mig men de påverkar ju min pojke så jag måste ju ställa upp, de e väl en av mina uppgifter som flickvän!?
och sen så, va jag hade helt glömt men iaf! så imorgon så e de lördag o vet ni vem som kommer då?!! jo världens roligaste o underbaraste jonny!! så de blir o spendera dagen me jonny o nicklas o fest på kvällen :) troligen me alex o agnes oxå.. jippi.. sen hem på söndag för jag jobbar hela nästa vecka.. jippi..
men jaa, helger uppbokade, typ hela tiden, hinner inte ens va hemma, men om två helger e jag ju hemma iaf! då e de ebba gold! :) o nästa helg e inte bokad direkt..
och jaa som ni fattar så tänker jag nog inte va hemma den helgen jag fyller år så de blir inge firande av mig i år.. orkar inte, trött tjej som måste spara pengar till viktigare saker.. som WCR o Millincolin 20 år.. så blir iaf både göteborg o örebro i sommar..
sen vill ju nicklas åka både till skåne o till karlstad, iof skulle båda va roliga åka till så jag säger ju inte nej! o om vi åker till skåne ska vi fan titta förbi ängelholm oxå! träffa inger! nje nu pratar jag på igen..


Jag mins dina ögon dina klarblåa ögon
Din blick den mötte min jag va din du va min
Inga ord behövde sägas vi visste det ändå
Vid min sida skulle du härifrån gå

Jag la mina händer på din hals
Jag kramade hårt
Jag knäckte dina armar jag knäckte dina ben
Jag krossade din skalle med en sten

Jag tog din blodiga kropp och jag hängde den i ett träd
Alla skulle få se hur vacker du är

Nu står jag här
Ensam igen
Jag tänker på den dag då jag får träffa dig igen
Du är på ett ställe där många andra är
Som fått känna på mitt begär

Jag får inte ge upp nej jag måste vara stark
Jag tänker på den dag då jag får en ny vän

rubrik

Kategori: En del av mig

haha ligger just nu  i sangen o skriver, tydligen sa far jag inte till alla bokstver som jag  vill ha =\ men de e okej.. ledig idag, funderar pa att stada o badda om o fixa, borde hora  av mig till nicklas oxa, jag va inte sa snall igar, jag kan vara en riktig javla fitta nar jag e trott o sur =\ sa han vantar pa att jag hor av mig, som jag sa at honom o gora o han e bast o gor exakt de jag vill ♥
jag tycker om min pojke, o imorgon far jag traffa honom igen :) men han ska pa begravning sa han lar ju inte direkt va den gladaste o piggaste personen pa denna jord direkt =\ sa imogon efter jobbet, o om jag har tur slutar jag kl. 15, sa aker jag  ut till osterby, o vi sover dar en natt o sen blir de val uppsala, "ny" rock-krog oppnar pa lordag.. sen  blir de sthlm, jobbar hela nasta vecka, e ju sportlov foir andra men men.. o jag bara skriver :P

löning o tatuering?!

Kategori: En del av mig

ännu en dag mot dagis.. börjar 7.15 idag.. inte alls okej känner jag men så kan de gå ibland tydligen.. måste påpeka att de ända jag gjorde igår efter jag kom hem så va de att äta! men inte min semla som fortfarande ligger där uppe o väntar på mig, usch inte alls sugen kan jag ju påpeka..
kollat lite jobbsökningar, inte ens fått svar av hälften av alla jag skickat iväg =/ men måste verkligen börja söka lite jobb igen, va flera veckor sedan nu! men tror jag har min plan redo! e ni redo?!
jobba som en galning på dagis nu fram till sommaren, adressändra till nicklas så fort jag har chansen, alltså någon gång jag e me honom :P kan ju inte hans adress direkt :P och bara jobba jobba jobba, o söka jobb o sen så börja söka olika skolor i uppsala, tror jag bestämt mig för att först av allt plugga så jag blir barnskötare, men plugga heltid denna gång i uppsala, me studielån såklart då.. o sen söka lite sådana jobba o sen plugga engelska o matte o sen söka högskola :) så låter detta bra?! lr e de bättre i mitt huvud än va de kommer bli i verkligheten =/ men men..
min buss går om 1 timma..
o emma öppnar så iaf 15 min e jag o emma helt ensamma fröknar på hela dagis, jippi!! undra vem som kommer kl. 7.30!? =/ aja, jag vill ha cupcakes!! e dem inte helt underbara?! =/ ge mig!!

leva livet, kom så ska vi leva..

Kategori: En del av mig

dax att börja sin vardag igen.. efter ungefär 11 dagars ledighet! varav iaf 5 inte va räknade me så e jag på gång igen.. hände ju en grej förra veckan som jag inte alls räknat me lixom, jag o nicklas o alex o agnes o en tjej som jag har för mig hette elisabeth.. detta e på söndagen den 12/2-12, så drog vi iväg o skulle åka pulka, på me alla varma kläder o fixa pulka o fika o sen hem o äta gröt o dricka vin.. lr hem till alex o agnes.. o de kom massa mera folk på kvällen.. men jag vägra från början att åka, ville inte riktigt, va så jäääävla stor o hög o brant backe så jag blev lite vuxen :P men dem övertalade mig så jag satte mig på ett tefat o iväg åkte vi.. så de va roligt tills jag hamnade åt fel håll o insåg för sent att "jääävlar!! de e massa bildäck där!!!" för de va mssa bildäck uppe längs kanten för att inte bli påkörd.. så i sista sekund slänger jag upp armen för att skydda mitt huvud, vette fan hur bra allt gick men de gjorde så iaf att jag "bara" krockade me hela min ryggsida, alltså höger, kunde knappt gå på några dager, och huvudet fick sig en jäävla smäll o sen min armbåge såklart..
nicklas har berättat att efter smällen pratade jag me honom men detta komemr jag ej ihåg, för när jag väl "vaknade upp" så kommer jag ihåg smärt och aj.. kom upp på ben o kom upp ur backen och började dricka öl, sur sara går inte vettiga saker alltid.. och höll på att sömna hahaha men så alex tror att jag fick en liten hjärnskakning, o jag va typ död i flera dagar efter detta.. men aja, aldrig igen.. o nu ska de jobbas igen.. måste påpeka att jag fortfarande har massa ont i armen, trodde först att de va på blåmärket jag hade ont men de e ju inte, de e bredvid så i visa lägen så gör de ont o bör väl inte överansträng den direkt..
aja, annars så va jag på den så grymt bra spelning i lördags!! asta kask!!! och jag typ dog lite för att d eva så grymt bra!! jag vill se igen!! o typ nu!! men jaa.. fan asså.. o nicklas o jag har bestämt att de blir WCR u år igen :) men dem har ju flyttat festivalen så denna gång blir de mitt i göteborg o e bara en dag o en månad efter MT så blir massa mys i göterborg me min pojkvän :) puss o hej

just idag så e livet bra!

Kategori: En del av mig

fredag, fredag, fredag ♥ de e så många betydelser ju :) idag så betyder de att; inte jobba den tiden dem ville ha mig på först så självklart får jag inte sluta 15 utan 16, men tidigare än 17 som de vart hela veckan iaf!! så de e väl bättre än inge.. orkar inte jobba mera efter de.. åka till uppsala ♥ men innan dess så ska jag få träffa min andra pojke ♥ han som jag inte sett sedan i november lr vafan de e när jag va på krogen senast :P (jo jag hade ett liv förut jag lover) som jag längtat efter honom!! men hem till nicklas efter de iaf :) o imorgon lördag så blir de massa busigheter me jos ♥ o troligen emil oxå! blev ingen pulkåkning imorgon får bli på söndag, så jag e smått glad, fan kan inte komma o ändra planer tycker jag här men tydligen kunde dem de.. men men så får de blir..
sen så e jag oxå ledig måndag!!! hur trevligt e inte detta!!?? så sen blir de väl o jobba tis-fre igen.. men de e okej för jag har haft helg o e troligen mkt mkt trevligare igen :P igår så somnade jag så fort jag pratat me nicklas o sovit ända tills kl ringde.. alltså typ 21.00-05.30 så jag borde va rätt pigg idag tycker jag ju.. men får väl se hur mkt jobbiga barn de finns men vet att de e mindre barn på alla avdelningar idag så de e rätt trevligt ju :)
just idag så e livet bra o troligen några dager till men men vet ju aldrig.. nej jag borde ta mig o klä på mig o sminka mig o så, annars kommer jag inte iväg säkert.. va skön min säng ser ut, den lockar o typ ropar på mig att komma o sova igen!! jag vill sova!!

torsdag..

Kategori: En del av mig

alltid lika roligt som vanligt när dem säger på dagis att man måste jobba över.. så kommer min fredag se ut.. skulle slutat 15 men nej kommer fan inte där ifrån för ens 16 iaf.. jippi, kommer fan va helt slut!! idag e jag inne på min 4 17 tid, jobbar ju mera heltid än alla andra på denna förskola just nu! och så e de bara massa jävla skitsnacka överallt! jag blir så trött!!!!! jag trodde jag jobbade me vuxna människor som kunde prata igenom saker men nej då blandrar dem in chefen och vill inte jobba och bla bla bla.. vafan kan man på andra rbetsplateser gå in o säger nej jag vill inte jobba den och den tiden?! nej de kan man ju fan inte.. då får man ta de man får och hålla käften.. jag blir så trött.. o jag blir trött på att några försöker köra me mig.. jag e den person!! svårt o tro ibland men vafan.. jag e trött o gnällig o orkar inte.. vill bara hitta jobb i uppsala nu ju, men hinner ju aldrig att söka jobb.. all min energi går till dagis o på fredagar att ta mig till uppsala.. jippi..
nej nu skulle jag tydligen sluta gnälla o klaga o sätta på mig kläder o komma iväg till jobbet.. imorgon e de fredag o efter de e jag ledig i hela 3 dagar! + jag får träffa tre av mina favoriter denna helg! o förra helgen träffade jag vevve :) så nu e de typ bara ela som jag inte träffat på en evighet sen så e de så att jag träffat alla underbara :) empii träffar jag ju hela tiden :P nej kläder va de..

oooh pingu!!

Kategori: En del av mig

en ny dag, skulle börjat 10 men nu e jag uppe o hoppas för ska va på dagis 8.30 istället.. aja, de e väl pengar?! lr iaf försöka få ihop pengar så de blir resan i sommar jag o nicklas pratat om.. skulle va otroligt trevligt att åka iväg känner jag, vafan efter 4 veckor på dagis (yes redan hunnit vara tillbaka i 4 veckor nu ju) så e jag helt slut, kroppen vill dö lite, jag e små förskyld hela jävla tiden, snorig o snarkar säkert när jag sover men vem hör de för jag hinner inte träffa nicklas =/ o på vardagar e jag för trött för att göra någe annat än jobba o helger måste jag iaf försöka träffa nicklas.. detta suger, har sagt de förut men jag blir så trött så trött.. e de jag som e dum?! e de mig de e fel på?! har varken ork lr tid me att va fel på just nu ju! funderar på att ta upp en hobby, o börja designa egna smycken, för jag pärlar ju skit mkt o får ihop hyggligt snygga saker så varför inte lixom.. men måste ta o börja me de oxå då ju.. men en sak i tagen.. juste nu försöker jag överleva denna dag, sen e de torsdag! o då börjar jag 9 igen o sen e de fredag o då får jag inte bara träffa nicklas utan min andra favorit pojke oxå :)

det skulle va en rubrik här..

Kategori: En del av mig

va trött jag blir!! har ni oxå märkt av att de e alla hjärtans dag snart?! den onödigaste dagen på året men åndå så sitter jag har o funderar på om nicklas kommer fira de på någe sätt men varför skulle han?! han visste inte ens om vilken dag de va o de e en tisdag så jag jobbar o tror han jobbar oxå.. så de e ju helt värdelöst i huvudtaget! och så varför ska de finnas en dag som jag ska bevisa att jag tycker om honom för?! de gör jag väl iaf varje dag jag ser honom.. nej jag blir sur på hur jag e o hur världen e.. detta e mitt problem för idag :P och så e denna dagen ett bevis på att man egentligen bryr sig mera om den som singel än om man e i ett förhållande, för som singel så tror man att exakt alla har ett förhållande o gör massa saker medans man själv sitter hemma o typ trycker i sig massa chips, godis o glass lr vafan man nu föredrar, men i ett förhållande så ser man de som en vanlig dag.. kanske en puss lr köpt något litet bara för att va lite söt men de kunde man lika väl fått dagen innan lr månaden efter.. så nej detta dagen borde heta typ "forever alone day" :P
sen så höll jag på att förfrysa igår så jag o mamma åkte iväg oxh handlade nya par skor till mig så nu jävlar har jag nya ordentliga vinterskor! de fann inte riktigt i min storlek så de e storlek 38, största skorna jag någonsin köpt :P o ägt!! nej dem e rätt små 38or, känns som 37or typ, så nu när jag har inlägg i dem o sen raggsockor så e dem perfekta :) så lär jag inte frysa mera i år känner jag iaf! :)

Sheldon: Why are you crying?
Penny: Because I'm stupid!!
Sheldon: That's no reason to cry.
One cries because one is sad.
For example, I cry becasue others
are stupid, and that makes me sade.

Det finns en sång i varenda själ..

Kategori: En del av mig

vaknade upp me massa imperiet på huvudet idag.. o drömt dumma drömmar som att nicklas skulle gjort slut me mig..
haft en lång vecka, låg sjuk halva förra veckan, usch! jobbade bara fredag, fredag åkte jag till vevve tog sista sj tåget till nicklas för han hade fixat om schemat o va ledig i helgen me ♥ annars så e jämna veckor hans lediga helger.. va ute o träffade hans mamma o man på lördagen så blev en helg dag me dem :) o väldigt mkt alkohol!! shit, träffade elas morbror o moster.. sen åkte jag hem igår o va hemma sent!! va förseningar på upptåget så missade pendeln i upplands väsby, så va en halv timma o vänta där på nästa, kom till solna o hade 3 min på mig att ladda på mitt busskort o hinna me bussen, men jag klarade de på bara två ;) så jag va hemma 21.55 tror jag.. lr jaa, tio min efter de ca.. va inte lite kallt ute då lixom =/
jag o nicklas vill göra olika saker till helgen ju =/ jag vill äta middag o umgås me empii o robban medans han vill på pulk-kalas =/ jovisst de skulle väl va roligt me de, o träffa alex o agnes o sen skulle emil komma oxå! så vafan, de skulle va hur roligt som helst men åka pulka?! vafan jag jobbar ju redan på dagis =/ :P
aja, måste leta kläder nu, börjar inse att jag skulle me en buss oxå för att jobba..
juste jag o nicklas hade 7 månader igår ♥ helt sjuk va tiden går fort!! ibland när jag kollar på hans känns de som jag alltid har känt honom o han alltid har varit här o e de bästa som finns o som hänt mig medans andra dagar så kollar jag på nicklas o blir så otroligt generad o blyg o vet inte alls a jag ska säga honom för de känns som han e en främling som jag inte känner för vi inte varit tillsammans länge alls o känner mig lika nykär idag som för 7 månader sedan.. helt sjukt.. tror han har förhäxat mig!!

Ett hjärta e alltid rött
Ett hjärta har alltid rätt
Ett hjärta stinker blod och svett
Ett hjärta har alltid rätt