dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

men.. var är piratskeppet då?!

Kategori: En del av mig

asså jag tror jag dör lite!! igår så jobade jag , o efter de gick jag o empii o leon o tog en fika :) så visade jag fram min tatuering för dem, empii har iof sätt den redan men i tisdags va den bara svullen o hemsk ju :P så nu såg hon t.o.m va de var :P o leon kollar på den o säger "men vart e piratskeppet då?"
han såg inte twopointegiht :P utan han såg en pirat, lr en piratflagga.. hur gulligt e inte detta lixom?! jag typ dog lite.. min sötnöt!! ♥
nicklas säger att den borde börja flagna idag men vette fan asså, den mådde rätt bra igår kväll innan jag somnade men nu e de samma aj igen typ.. vette fan va de e för del =/ nicklas förstår inte alls hur jag kan ha så ont, han har aldrig varit me om de, inte sådan ont iaf.. jag kan ju för fan inte ens röra armen ordentligt o de e fortfarande svullet o rött omkring =/ den mår ju bättre o bättre hela tiden men iaf..
funderar på om inte de e så att jag e lite överkänslig mot bläcket, för jag täl ju inte allt smink, som e skit jobbigt, de e ju bättre nu än förr men iaf!! o me parfymerad tvål blir jag typ som en tomat i ansiktet :P så de kanske inte e så ologiskt att min kropp är känslig mot att få i sig saker.. men va vet jag lixom, detta e bara något jag började fundera på igår..
aja idag blir de o jobba, 8.30-15 :) sen blir de o sätta sig på bussen mot uppsala! tydligen hade min chef gjort fel så min timlön va fel, men inte heltidslönen.. så nu tjänar jag mera i timlön :P men samma i heltidslön :P hon hade väl räknat fel bara men de gör inte mig någon skillnad ju :) skönt me mera lön bara :) men tydligen inte denna här månaden, utan nästa =/
va jag e dum :P tänkte räkna ut min lön för nästa månad :P o framför mig ligger min htc mobil som e avstäng :P men glömmer helt bort mig o startar den.. nej då jag e inte trött på morgonen.. usch nu ska de smörjas, sen ska de sminkas, o sen ska de kläs på.. spännande spännande..

22 mars 2012

Kategori: En del av mig

bara så ni vet så blir jag galen!!! tänker gnälla o skrika o va jobbig på riktigt snart.. hur in i helvete kan de göra så förbannat ont?! de e som halva armen inte går att röra på lixom =/ de pulserar lite över typ armbågen men den sitter inte så högt ens o sen drar de över hela fucking underarmen, de ända som e någelunda fritt o okej e ju handen så jag kan ju göra saker men fuck va onte de gör, hade inte alls räknat me detta lixom, känns som sömn e inget jag kommer få förens om en vecka typ.. vill kapa av mig min fucking arm, vette fan om detta e värt detta ens.. den e ju snygg som fan men men..
annars så blir de jobb idag igen, så lite mera pengar får jag nästa månad iaf :P om dem inte bokar mig något mera så blir de uppsala efter de, men får se, packar iaf ihop en liten väska så får vi se vart jag hamnar :) och från och me i natt någon gång så funkar inte mitt comviq kort lr den gamla mobilen så nu e de min stora gigantiska sak som fungerar, hela min förra mobil e lika stor som dennas skärm, typ dog när jag såg detta!! får se om jag inte byter mobil iaf =/ inte bestämt mig ännu =/ har ju rätt o ångra mig..
och ett av världens bästa band kommer till sverige!! omg jag e helt till mig o ska se dem!!!
om de ens finns biljetter kvar sen lixom =/ inte direkt som min ekonomi e den bästa alls =/ men jag överlever ju så de e väl huvudsaken :) inte haft ork att träna även om jag får o kan så pulserar de för mkt i armen hela tiden att jag typ vill döda den bara.. e berädd på att hugga av mig den om de inte blir bättre snart! inbillar mig själv iaf att de blir de o känns lite som de, kan iaf röra på lite hud nu o se att huden rör sig :P innan va de bara svullet o hårt o inget rörde sig! :P
juste detta e gårdagens, den ville tydligen inte =/

nu e jag snygg :)

Kategori: En del av mig

nu e den här!! lr iaf så ligger min mobil på konsum o väntar på mig :P
så lite dagis o sen hämta mobil :)
inte allt för mkt o skriva, tatuerade mig igår så nu e jag massa massa fin :) lr som nicklas uttryckte de "jag har en så snygg flickvän, varför skulle inte jag vilja att hon blev ännu snyggare?" kanske va lite livrädd för att de skulle göra massa massa ont.. men de va inte så farligt, idag så spänner de o värker men men de e väl så de ska vara så nu så sitter jag här o vill egentligen inte alls jobba, vill ha min mobil, vill sitta o studer min tatuering hela dagen :P o bara vara men tydligen så behöver man pengar för att överleva så de blir lite jobb..
lovar att lägga upp bild på min snygga tatueringa men har faktiskt inte fotat den ännu.. så får väl bli ikväll lr någe.. men min nya mobil :) som kommer va helt awesome!! :) hoppas jag iaf, fortfarand elite osäker på den men måste hur få den o känna lite på den innan jag betsämmer mig, så de blir nog bra, de typ bränner i hela min arm just nu!! fan jag vill inte jobba =/ vill träna men får bli imorgon, känner att jag inte har ork idag, tur att jag får träna iaf :)
ska typ börja fixa mig nu iaf så jag komemr iväg idag.. så puss hej

jävla skit telefon..

Kategori: En del av mig

tydligen inte alls jobbat denna vecka, vet inte riktigt vad jag gjort men tydligen ville dem inte ha mig, känns jävligt bittert behöver ju pengarna =/ fan.. blev tvinga att ta lite av mina sparade pengar för att ens överleva denna månad ju.. så skulle va nice me pengar men aja, får väl ta ut från mina aktier lr fonder i värsta fall.. ligger ju lite där o slänger lixom.. vill ju göra saker i sommar känner jag ju..
annars så har nicklas övertalat mig att byta till telenor, så nu slipper jag kontant kort :P o en ny mobil beställde jag samtidigt så nu jävlar ska de bli andra bullar, slippa denna skit som fan inte vill alls, tar inte emot något från fb, vill inte ta emot samtal ibland, struntar att visa att jag fått sms, och sen försvinenr mottagningen väldigt, väldigt ofta så jag måste stänga av den minst en gång om dagen + att de e nog den segaste mobilen som någonsin har tillvärkas :P ja jag vet, detta e väl inte gilltiga skäl egentligen men tänk er detta i ett år så kommer ni tycka annorlunda..
här har ni min nya kärlek som nicklas lyckades övertala mig om att jag skulle ha.. hade lite andra förslag men han övertalade mig om denna iaf, den ska va grym just nu, bland dem bästa på marknaden, iaf för min "klass" han säger att den nya ifonen troligen e värdelös o man inte ska ha den.. och jag ska väl lyssna på någon som kan iaf typ 90% mera om detta än mig :P så en sådan här svart komemr de bli :) kommer nästa vecka, blev försening p.g.a comviq som cpar sig, ville inte ge ut mitt nr till telenor..
och för er som inte fattat att detta e en sony, inte en sony ericsson för dem finns ju inte ens längre, sont köpte ju upp dem + så ska denna mobilen va jävligt mkt bättre än va dem tidigare gett ut.. nej nu ska jag fixa de sista sen ska jag till bolagret o sen uppsala :) hoppas nicklas tycker om överraskningen att jag kommer me vin :P
puss hej

always look om the bright side of life

Kategori: En del av mig

så känner jag idag, otaggad inför jobbet, trött o sliten, jobbar på skalman me leon o alla 3-4 åringar så kommer va hetsigt o skrikigt o jobbigt men aja, de e väl sådant man får säkna me.. efter de blir de o gymma :)
börde vara klar vid halv 6 lr någe ikväll, sen blir de hem o äta middag o dricka något gott o sen så vänta på nicklas som e framme runt halv 10 lr någe.. så ska han ha mat o så oxå, men de e okej.. sen vet jag inte om han va ledig måndag, han har tydligen bytt veckor nu så måste säga till om de på dagis, fan va jag anpassar mig efter honom.. tönt pojkvän..
så ser livet ut typ.. trött just nu så ingen ork :P
vaknade upp me såå jävla fel o skum musik imorse så nej jag vette fan..
o varför just denna låt lixom??! =/  men aja, transor?! roligt?! vette fan asså

helvetesdag

Kategori: En del av mig

sitter här o kör min vanliga frukost.. oboy, huvudvärkstabletter o c-vitamin.. fick ju hem från dagis igår för jag hade världens jobbiaste huvudvärk.. orkade verkligen inte va kvar så nya tag idag.. jippi jippi.. vill inte alls de idag heller kan jag ju säga men jag behöver alla dessa pengar som jag kan få så nu jävlar ska de jobbas, en liten liten svacka bara så e jag på topp igen.. grejen e väl att jag fått smak av småbarnen o vill vara där o blir bitter när ag få vara me alla andra barn, som e underbara men så hög volym.. men men de fixar sig, borde få mera löneförhöjning känner jag :P
aja, igår träffade jag min personliga tränare, Pelle :) så nu jävlar kan jag alla maskiner o vilken inställning jag ska ha så nu jävlar börjar de på allvar, ett pass på fredag denna vecka så har jag klarat av att göra denna vecka! sen e de bara att köra lixom, så jag kan få lite muskler o se bra ut, bli av me att fett o äckel.. usch usch usch..
annars så vet jag inte va de e me min mobil, den e helt cp, ger upp typ, mottagningen bara försvinner o de går typ inte o skriva sms längre =/ jag blir så bitter, har inte råd me att köpa ny mobil nu lixom =/ måste spara alla pengar jag kan till sommaren, o sen så försöka komma på hur jag ska få ihop allt efter sommaren, inte direkt så att jag lär få ett ända jobb i uppsala hur mkt jag än söker, e de jag som har värdelösa cv lr vafan e de lixom =/ ingen utbildning aja, föröska plugga lite iaf o se va som händer.. så trött på ett liv utan min pojke nu =/ o så trött på att höra hur han mår dåligt men jag inget kan göra för jag e här o får inte komma till honom, tror inte han e på humör för något så de gör att jag inte kan sova o mår dåligt för jag e i sthlm.. jävla helvetes sthlm.. ger upp.. nu blir de väl dagis o en cp trött sara me massa huvudvärk.. fan

känns som jag gör fel =/

Kategori: En del av mig

jo men de känns verkligen så, tror de kommer gå bättre idag när jag får hjälp av en personlig tränare så att jag lär mig alla maskiner ordentligt.. jag tycker inte jag alls känner av idag att jag gymmade igår =/ jo lite i armarna o lite lite i ryggen när jag rör den i något läge men de kan lika bra va ryggont ju :P som jag har varje dag :P för jag va me små barn igår o bar dem så vette fan hur de blir lixom men ikväll smäller de :)
måste säga att de va hur svårt som helst o sov igår, va helt uppe i varv men ändå trött, de e så just nu, trött hela tiden men för uppe i varv för att somna typ =/ vette fan va de komemr ifrån o på dagis e jag lugn o glad hela tiden typ.. de e som min kropp vet o fattat att jag måste jobba för att klara av allt o sen så blir de typ en hel sommar me nicklas :) o lite vänenr ska man väl hinna me oxå :P haha
hoppas på att träffa världens bästa http://iamvevve.blogg.se/ på lördag :) de ser jag mkt fram emot :) men de kan ju bli andra planer ju men de hoppas jag inte.. se hur jag o nicklas gör, om de blir sthlm hela helgen lr om vi tar oss till uppsala något.. lite roligare o va i uppsala ju.. o mysigare oxå.. men vi får väl de..
idag blir de dagis 9-16 o sen hem o tvätta o sen ikväll 20.30 (skit sent!!!!!! för mig iaf :P ) så blir de upp till gymmet o få personlig träning :)
vaknade me en underbar låt i huvudet annars :)

nu jävlar...

Kategori: En del av mig

jag e uppe, men jag e fan inte vaken.. nu ska man tydligen bara fixa i ordning sig sen ska man mot jobbet, lr jaa om en timma går min buss :P
aaaah va jag tröttnat på mitt hår, vill typ förlänga de men vet att jag kommer trassla till de igen, o sen kommer jag känna att de va massa pengar i onödan =/ jag vill klippa till de för de e en boll nu men då kommer jag bli sur att de blev så fult =/ hur in i helvete ska jag få till håret.. e de bara vänta o se lr?! =/ jippi lixom.. + att de e värsta volymen på de, lr volym o volym.. de står lixom åt alla jävla hål o kanter för att de e så volymigt men för kort för att vilja bli något annat :P som vanligt, de e ruffs o stort när jag har kort hår men spikrakt när de e långt :P aja, har mössa ett tag till tills jag har bestämt något =/
idag blir de iaf o jobba me massa småttingar som bara har blöjor :)
vet inte om ni alla som inte har kontakt me blöjor :P vet hur jävla många olika de finns =/ man blir typ matt o sen så e de olika designer på blöjor oxå =/ de e som att de va dem snyggaste o "dyraste" (har ju egentligen ingen aning om priser) som ska på ens barn, e dem bäst då?! inte fan vet jag men vet vilka jag troligen tycker bäst om :P inte för de hjälper något, inte direkt så att jag har barn ju..
aja, efter jobbet blir de o gymma, fixade mitt gymkort igår :) så nu jävlar ska de gymmas :) oxh sedan på onsdag kl. 20.30 (skit sent ja jag vet men va den ända tiden o orkade fan inte vänta) så ska jag träffa en personligtränare o verkligen komma igång me detta!! försöka börja 9 på torsdag iaf! aja, nu måste jag fixa mig så jag kommer till jobbet ens.. puss o hej