dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

black jesus!?

Kategori: En del av mig

jobb jobb.. så ser de ut just nu.. träffa moa imorgon oxå.. de e väl de ända spännande just nu.. annars känns de som ja jag vet inte.. sista november.. kallt o grått o nej jag vet inte..
har äntligen lyckas me en design på bloggen som jag e rätt nöjd me iaf! ser alla foton bra ut föresten? lr blir allt för mkt?? nej jag vet inte..
tror att någe e allvarligt fel me en person.. vet inte va de e.. lr e de jag?? hur ska jag få fram de?? hur ska detta gå?? jag hatar att va osäker.. vill va säker o få som jag vill...
annars så e jag fortfarande kär i kristet men oxå i charta för de e ju spelning me dem snart =) o denna helg e första jag inte har planerad =/ vette fan hur detta ska gå.. nya naglar nästa vecka förövrigt! har egentligen inget att säga mera =/
jag vill byta ut mitt liv mot ett som inte e så komplicerat!! när blir mitt okomplicerat?! när får jag de jag vill ha? aaah!! nu klagar jag bara!! va glad nyss sen vände de som vanligt.. nej ska väl läsa o försvinna i den värld jag älskar o slippa denna ett tag, kan man önska sig någe annat?!
mums me glögg iaf!! =)
jaaa jag lyssnar på black jesus just nu =P

Under Kemiska Änglars Vingar

Kategori: En del av mig

heeej!! nu har de gått ännu en helg! en helt oförglömlig helg!!! har i stort sett varit helt jävla underbar!!
tänkte börja me torsdagen 25/11-10 då de va kristet!!!
kristet va sååå äckligt bra att jag tror jag dog lite!! dem öppnade me Quinna som e så bra men den e sååå kvinnoförnedrande ju =/ men de bästa låten för kvällen va självklart Kairos Fjollor o de va helt sjukt bra!! vette fan hur denna helg skulle varit om jag inte sett dem!!! skulle varit mkt mkt jobbigare tror jag!!
som man ser på de första fotot va de räääätt mkt folk lixom.. va så äckligt trångt ibland!! usch usch!! men när jag va på väg till toan innan spelningen så stötte jag på han som sjunger o hade en blick kontakt me honom, de e fan lite coolt =P
den andra bilden blev jag tvingad att ha me bara för att visa vilken krog dem hade spelning på hahahah!! allas älskade harrys! va skulle vi göra utan den krogen?!
juste va ju självklart där me vevve oxå =) vem annars lixom?! =P o vi träffade henns vän dära.. Boyne? stavades han så? lr han hatte stefan tror jag.. asså ibland så lyssnar jag otroligt bra.. men denna gång va de nog min infektion som gjorde de svårt att höra allt =P han hade trevliga vänner oxå.. o sist men inte minst bjuder jag på en glad sara =P

Fredag 26/11-10
dååå tog jag mig åt helvete långt bort o kom ända hem till ela =P o köpa me mig vin, som jag glömde dära av andra anledningar =/ o lite snacks o sen kom vevve oxå =) mys mys skulle vi ha.. o så blev de..
men sen så kom elas "grannar" över.. sofia o emis? nej komemr inte ihåg va den andra hette men de va otroligt trevligt de me =) blev inte lika många foton denna kväll meeen de va en myss kväll iaf!
min söta ela hade inte orkat fixa sig o vi lyckades få henne att se ut som lilla my =) haha hon e ju så söt ibland!!
tänkte att sofia blir ju faktiskt tvingad att få va me =P hon påminnde så sjukt mkt om alex.. vette fan varför men de gjorde hon.. o då menar jag stenhamra alex inte bitch alex.. nej men utseended o rösten o sättet att va.. hon va som alex asså.. men grymt mkt trevligare!!
o vevve va ju me.. o dansade o jaa.. de kanske blev mera vin än vi tänkte på =P haha nej men en vevve in action lixom =P tycker att hon har fint får på denna bild, ser så levande ut lixom.. men de e väl typiskt mig att tänka så?! =/
o sen för ela e så söt igen ju =)
o efter allt detta vid typ 4-5 på natten lyckades jag ta mig hem till kim =P han skulle bara äta först o ja jag vet inte..

Lördag 27/11-10
vaknade som sagt upp hos kim, efter typ 3 timmars sömn lr vafan de blev.. båda slitna o vakande upp på ett otroligt underbart sätt.. enligt mig hade vi trevligt hela dagen.. ända va att vi missade mässan som vi hade tänkt att gå på för vi va lite seg o sova inte så mkt så allt blev segt hela dagen o humoren va lite som den va asså =P o man ska inte lita på mig så de åkte fel o hahaha jag e jätte dålig så vi struntade i de o pendeltåget va iaf segt o jaa.. så vi åkte in till stora staden, kim hittade en tröja han köpte sen åkte han hem till sig o jag hem till mig o jag typ total däckade vid halv 10 på kvällen =P så inge spännande hända den dagen..
o bara för att jag umgicks me kim en heeel dag =P så tjuvade jag de senaste foto han lagt upp på sig själv =P

Söndag 28/11-10
Emh hade trott jag o kim skulle på mässan idag men så blidde de inte meen jag åkte iaf väg o kollade på bio me vevve =) mys mys.. sååå vi såg filmen red o den va bra den =) mkt skratt o mkt våld.. så ska en film vara =) men nu blev de väldigt mkt text.. såå nu orkar jag inte mera =P

nu e de ju måndag den 29/11-10 o så mkt har inte hänt idag.. ska jobba imorgon de e väl de ända..
ska njuta av lite kristet nu o svara på sms för jag lyckades att få bas på mobilen ett tag så inte kunnat svara på sms på några timmar.. men men så kan de gå ibland.. de blev inte så fint me sträcken som jag trodde men man kan iaf skilja på dagarna på de sättet hahaha

the kristet utseende =)

Kategori: En del av mig

va nyss uppe.. de e nästan 5 minus ute! vafan.. detta e inte okej lixom.. o jag som e förskyld o blää o ska ta mig ut ikväll för att se the kristet utseende.. som jag har varit så äcklig taggad för.. men när blev de så här mkt snö o kallt lixom? har jag missat så mkt för att jag legat sjuk sedan i söndags =/
får bli tjockis tjockis jackan alltså som jag hatar =/ måste iväg till stan o köpa ny jacka =/ men hur ska man orka de när man inte alls mår på topp lixom?
hur ska man klä sig idag? måste va varmt men ändå bekvämt för jag tänker fan inte försöka me någe extremt idag =P fan inte ork till de =P känner mig blek o trött hela tiden.. o imorgon ska man palla sig hem till ela!? juste hon ringde idag.. ska väl ringa henne se.. o jossan som ringde igår men jag orkade verkligen inte.. huvudet sprängdes o jag halvsov o nej.. orkade verkligen inte.. mår fan inte mkt bättre idag men men får väl palla mig iväg iaf.. äta lite tabletter till o dricka lite öl så borde de fixa sig =)
o juste som ni ser lyckades jag få till designen lite på bloggen. vette fan om jag e nöjd men får va de tills jag har mera ork o kommit in i vardagen igen.. får väl börja fota mera o kanske annat än bara fest bilder så kanske man blir nöjd någon gång =P har börjat leka lite me photoshop igen nu när jag inte haft någe annat för mig än typ läsa o ta de lungt.. juste mina böcker hämtade jag ut igår sååå jag e glad o har börjat läsa 1an =) snart har jag läst ut den o då blir de bara att fortsätta me resten =P när man e på 5an så kanske man måste beställa resten!? lr iaf 5 till =P men hade väl inte tänkt o va sjuk mkt längre o kanske hinner me annat då?! inte va slut o seg hela tiden.. o ont.. o på tal om ont så har jag grymt ont i min höger arm typ hela tiden =/ o igår när jag stod i duschen så tänkte jag att värme brukar hjälpa så jag kördde på värme där jag har ont o då så flyttades de onda ut till knogarna där jag hade så ont förut =/ jätte skumt verkligen! ibland så e de i vänster men inte alls lika ofta =/ funderar på att kanske kolla upp detta igen?! =/ o kanske operera öronen o slippa mera öroninflammation =/ fan inte roligt längre.. om de inte släpper snart får jag väl ringa farbror doktorn..
nej ska leta kläder o sminka mig nu så man ser lite frisk ut iaf =P

känslokall? ja tack!!

Kategori: En del av mig

jo jag vet att nu e ni nog många som undrar varför jag skrev de där igår o varit så anti sedan dess..
finns de någe o säga om de? nej egentligen inte.. de bara går inte som jag vill o då skiter vi i de så blir de bättre o vi alla blir nöjda.. har typ gått tillbaka till mitt lilla skal av känslokall sedan igår så nu borde de bli som vanligt igen.. inge mera tror att man faktiskt kan lyckas me någe som man inte gör, o sluta lyssna på folk som faktiskt bara har fel.
jag älskar verkligen att må så, tror inte jag gjort de på över ett år iaf! så jag hade ju lyckat tills nyligen.. o som vanligt så vänder jag mig till den personen som kan förklara mig bättre än jag själv kan förklara mig själv, vette fan om de hjälpte någe men kan ju hoppas på de iaf! typ den ända personen jag haft kontakt me sedan igår, skrev ju ett sms till vevve nyss..
har ingen lust att skriva mera.. har inget att skriva heller.. hela allt på denna blogg känns onödigt.. varför skriver men här? så folk kan ta del av min vardag? hur rolig e den? o vem vill bry sig om den? asså nej..
kristet imorgon troligen.. inte så taggad längre..

FAN!!

Kategori: En del av mig

fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan!!!!!!!!!!!!!!!
hur kan man bli så dum? välkommen till min värld!
har från och me nu gett upp och sådant finns inte längre kvar hos mig! fitta på allt!! gå o gömmer mig nu o kommer tillbaka på torsdag för då e de kristet! annars så kommer jag vägra datorn o folk som ha kontakt me mig! så jag hoppas ni inte vill mig någe förens torsdag för jag kommer troligen inte svara.. hatar detta!!

00:58

Kategori: En del av mig

jag borde sova men va sitter jag o gör för någe? Jo jag försöker gör en ny design till min blogg!! kommit så långt att jag har fattat hur man ändrar färger iaf =P så nu e de rött som passar mig superduper bra =) ska krypa ner i sängen igen =P somnade ju innan middagen så de e väl därför jag inte e speciellt trött =/
mamma åker ålandsbåt o pappa hade gäster idag.. så skoj va min dag + massa ont i halsen o huvudet o e förskyld =/ spännande spännande.. meen som sagt jag har kämpat me att gör en ny design o nu jäävlar har jag snart kommit på allt helt själv! fan känner mig så jäävla stolt!! inte varje dag jag har sådant tålamod ju! =/ lr ens skulle försöka mig på detta hahaha.. de ända som min just nu förvirrade hjärna inte orkade me va hur man får upp bilder men de kanske jag fixar imorgon istället? när jag sovit ut o inte mår lika dåligt!? kan ju hoppas på de iaf =/ borde ha glasögon på mig oxå så jag inte får så jävla ont i huvudet, som om man inte hade de innan lixom =P men men sådant får man väl stå ut me när man inte orkar gå upp för att hämta dem o blir yr o vimsig istället =P
o boken jag läser, låt den rätta komma in, den som alla älskar o jaa jag e jätte seg o inte läst den ordentligt för ens nu o inte ens sätt filmen men måste säga att de jag läst så fattar jag fan inte mkt av den o den e fan inte så bra som alla säger att den e =/ väntar på att mina böcker jag beställt kommer!!! då jävlar blir d ebra böcker igen som man iaf förstår va dem handlar om o inte e förvirrad hela tiden o undrar vem fan man läser om nu =/

sjukling

Kategori: En del av mig

måndag idag.. sitter här o e sjuk.. inte okej.. känner mig inte alls pigg.. vill krypa ner i sängen men pratar me ela, hon kan ju sådant =P så de blev en timmas snacka me ela om typ allt.. va länge sedan vi sncka om så mkt olika saker =/ men men de e okej.. blir ju mera av de på fredag =)
har beställt lite kläder för jag tycker synd om mig själv, o bestämde me dagis att inge jobb denna vecka, ska vila upp mig ordentligt! jobbigt att dem skulel vilja ha mig hela veckan när jag fan inte mår okej! inte skoj alls, o känns som jag misslyckas me de mesta fan..  men händer väl annat bus denna vecka, på onsdag kommer kim ut =) iof kan de ju ändra sig om jag mår skit lr om han skulle lyckas vända sitt dygn cp igen =P haha nej men jag hoppas på de iaf =) mys me kim e aldrig fel =) han e alltid så cp glad så man blir ju glad själv av honom =P o på torsdag blir det the kristet utseende o på fredag blir de hem till ela me vevve o mys me vin.
jag längtar så jävla mkt efter kristet kan jag ju säga!! ska bli så äckligt roligt... o mys me ela o vevve ska bli skoj oxå =) sen hoppas jag på att på lördag förmiddag blir fotomässan me kim =) skoj att någon annan har samma intresse som mig =P även om jag inte fotar så mkt längre direkt =P mera mera på foton än fota.. men men..
annars så va de harrys i fredags me vevve o hennes kompis paula o väldens bästa jossan!! helt chockad över att hon kom men de gjorde hon =) älskar när du gör de o lyfter upp min vardag! du <3 jag!! =) utan dig skulle de inte funka alls!!
o de bästa me jossan e att hon inte e i kanada längre =) o att du vet så jävla cp mkt om mig att du förstår mig på första meningen jag säger till dig!!
men annars så e mitt hår fortfarande lite flöff sedan i fredags men de e okej, bjuder ju på lite foton från då så de fixar sig alltid =)o d eva ju självklart super mys me vevve o paula! en helg utan vevve blir ju lite fel asså!! så nu blir de ju torsdag o fredag me henne ju =)
juste jag skrev till thomas som jag kanske borde svara på =/ jag va nog väldigt mkt onyktrare än jag trott =/ lite svart här o var o lite fel allting.. taxi hem o snacka vargar o nej jag vet inte.. mådde inte bra dagen efter iaf =P
annars så va jag barnvakt åt mina söta kusinbarn i lördags! hanna o oliver e ju helt underbara!! o de  så roligt me egen tid me dem oxå =) så man lär känna dem utan massa människor runt omkring o bara vi.. vi hade mys o åt pizza o kolla på film o spelade massa olika spel =) dagen efter så va jag kvar till typ fyra o åta frukost o lunch me dem o spela massa me hanna =) o va ute en stund me henne o gunilla.. mys mys..
nej nu ska jag vila i sängen o vänta på att far komemr hem.. han skulle köpa gott till mig o mys saker o nässpray =P hahaha
puss på er alla

lååång dag

Kategori: En del av mig

igår va vi iaf på harry potter!!
som ni kanske fattar av bilden =P jo filmen va bra enligt andra va den grym.. men de va mys iaf!! fick lägga upp benen på kim som på micke =) men micke va bättr eän kim, han kunde ju fan inte sitta still =P hahaha o guuud va kim o vevve åt popcorn =P e jag den ända som inte lyckas äta upp sådant?! =/ men men jag fick i mig en del iaf =) såå man va ju hemma rätt sent igår, somnade kanske halv två lr någe o jobbat hela dagen igår o sen ringde dagis vid 8 i morse sååå jag har ju jobbat idag igen!! =) men de e okej, har gosat me dem små o jobbat me dem stora =P
men jag skulle väl behöva se filmen igen för att verkligen börja tycka om den, för de  eju så jag fungerar =P hahaha nej annars så sitter jag väl o väntar på middagen.. studiedag imorgon så får sova hur mkt jag vill =) mkt mkt skönt!! hoppas på bus på kvällen oxå! iof dagen oxå om de e så =P
annars så vaknade jag upp o hade nattbuss citat av calle hahaha o jag mitt lilla dumma fån fattade ju inte de när jag va ny vaken så nu har jag roligt åt de hahaha =D så han drar några för mig nu oxå så jag e grymt sugen på den filmen nu =/ hum hum kanske blir ikväll?? kan ju sova hela dagen imorgon hahaha =P o jag va sååå otroligt söt idag på dagis me mitt rufsiga hår o inte haft ork o ser allmänt cp trött ut =P otroligt sexig jag e ibland =P
och jag har typ en inbokad träffa me herr carl nästa lr veckan efter de =P ojoj.. ibland lyckas vi faktiskt va vänner oxå =P undra hur mkt hans tjej hatar mig =/
o jag e så kär i mina barn på dagis!! mår så jävla bra av dem just nu att hela jag e lycklig o skulle inte kunna byta bort mitt liv alls för tänk o inte träffa dem mera? haft en så skön o bra dag o jaa.. även om den varit cp lång så har den varit bra! finns inge som kan förklara hur mkt jag älskar barnen! men ett av mina favorit barn ska sluta o jag e så jävla ledsen över de o neej.. varje gång man börjar tycka om någon så slutar dem ju!! fan de e så jävla jobbigt!! detta jobb e så jobbigt ibland o de e väl ett av skälen till varför jag vill göra annat! =/

hej mitt vinterland

Kategori: En del av mig

nej fy fan va de såg kallt ut idag när jag va uppe förut!!! än så behöver jag inte ta mig upp för ens om 10 min typ =/ o jag har verkligen inte alls lust!! kanske borde ha kläder oxå när man jobbade =P haha
nej men idag så ska jag iaf jobba på mellan avdelningen =) det betyder att de e ju alla dem som va små när jag började på dagis går där!! jovisst att de finns några nya barn oxå men de e dem barnen jag har tagit hand om hur länge som helst o dem e så stora nu ju!! helt sjuk!! leopold typ anföll mig igår o va så söt!! fick massa pussar o kramar av massa andra barn oxå iof.. som typ leon o iza o så =) men jag jobbade ju på bamse, alltså stora avdelningen.. och de va smått jobbigt!! får inte glömma huvudvärkstabletter idag!! de kommer troligen behövas o jag vägrar gå runt me massa huvudvärk igen! annars så älskar jag verkligen att jobba igen, jovisst att jag sover extremt mkt igen o e extremt trött igen men vafan på vardagar får jag väl va trött?!
annars så ska jag, linda, micke, mamma, vevve o kim och kanske annat folk som jag inte har någon aning om vilka de e iväg o se harry potter idag för det är ju premiären!! wiiiie såå de ska bli skit mysigt o roligt o kolla på den o jag hoppas den är bra, den går bara lite sent men vafan ska man kunna gör åt de nu lixom? för bion börjar kl. 9 ikväll så de betyder att man inte kommer från jakan innan 12 iaf! så då hoppas jag lite på att berra hämtar linda o micke o barbro så vi kan ge vevve o kim lite skjuts iaf! o om dem skulle vilja de så kan dem ju följa me ut till mig om de skulle locka.. har ingen koll på om jag får jobba mera denna vecka, alltså imorgon för fredag va de studiedag såg jag! så de e ju lite skönt iaf! juste fick äntligen mitt samtal me jossan igår =) så nu har jag lite mindre jossanbegär! =P hoppas på att hon vill följa me ut o busa me oss på fredag! hon e jämt uppbokad o tänker aldrig på mig som aldrig kan boka saker!!
annars så ska jag typ va ensam barnvakt på lördag! men hanna o oliver e så söta o snälla så de funkar nog =) juste nästa helg snacka jag o kim om fotomässan!! de skulle ju va huuur skoj som helst! sen såg jag att de va sabaton på lördagen där oxå! så de kanske blir bus på den lördagen me :O o nästa vecka torsdag e de ju harrys o the kristet utseende!!! jag e så hyper o längtar cp mkt!!!! =) nej ska klä på mig nu så jag kommer till dagis ordentligt idag me!!! puss på er

trött

Kategori: En del av mig

de e otroligt jävla tidigt! sovit dåligt o vaknade upp me ryggvärk..
tror jag ska sätta ett ring förbud till mig efter en viss tid när jag har lr ska jobba.. för jag däckar innan de oftast o blir väckt o har svårt me att somna om.. svårt me sömnen som den e =/ problemet handlar ju inte om att sova utan att somna, de e som min hjärna vill tänka av sig innan dess, som den aldrig får tänka på dagtid =/
aja, som ni kanske fattar ska jag i väg o jobba idag! så jag borde egentligen typ sminka mig o sådant nu men har inte speciellt mkt ork just nu, e de okej o komma osminkad? =/ aldrig gjort de till jobbet =/ borde va rätt hålögd idag oxå.. jag har drömt massa skumt i natt, lr de kanske va i morse nu när jag låg o halvsov =/ jag vet inte riktigt men dumt va de o jag borde iaf inte drömt om två av dessa personer men men va ska man gör åt hjärnan lixom?
o när jag duschade så kom en låt ur lejonkungen upp i mitt huvud så kommer säkert tänka på den låten hela dagen, iaf bättre än alla andra barnlåtar som sjungs på dagis =/
annars e jag så trött på typ allt.. trött på stenhamra, trött på föräldrar, trött på en person som man öppnar sig för o säger typ allt för skiter i de sen, som att de inte du hon som frågade o sen blir sur? visst e de underbart? trött på att hjärnan inte tänker som jag vill o kroppen verkligen inte gör som jag vill, trött på att ha så ont i kroppen hela tiden, trött på att bli äldre o otroligt jävla trött på att tänka på sådant som jag inte vill tänka på.. men de som jag mest av allt e trött på e calle!! han e så jäävla.. ja.. o trött att tänka på en person..  faaan.. får man skjuta sig själv istället för att va så negativ mot allt? önskar att jag fick dö i sängen i dag!

katthår överallt!

Kategori: En del av mig

söndag igen... sov hemma hos kim i natt.. han bodde fint.. väldigt långt borta bara.. katten va väldigt gosig, kim me för den delen =P vi kollade på film o hade de trevligt =) lyckades faktiskt se hela Freddy vs. Jason innan vi däckade =P den va bra, inte alls som jag trodde, asså jag har väl sett den förut men inte hela.. kim den lilla djävulen försökte få mig att se saw 4 men de skulle va mera synd om honom än mig tror jag om vi hade kollat på den =P skulle typ dött o han hade fått va vaken me mig hela natten =P jag hatar verkligen psykologiskt ner brytande filmer.. för jag får så jävla mkt dumma tankar i huvudet som inte borde va där när jag ser sådant =/ såå därför vägrade jag =P
nästa helg e väl planerad redan o får se hur veckan blir nu innan dess.. e så jävla trött idag o jag fattar inte varför.. vi har fan sovit bra i natt, jovisst att jag alltid sover skumt när jag e borta, iaf dem första gångerna men nu sov jag rätt bra, nästan hela tiden o så mkt vaknade jag inte o undrade vart jag va =P
meen va kan man gör åt de? får väl ta o sova ordentligt i natt istället.. ska typ ta o dricka upp de sista av min monster o försöka hålla mig vaken i några timmar till o sen sova i väldigt många timmar.. men senast jag däckade tidigt ringde vevve o väckte mig så man kanske ska hålla sig vaken till efter tio i dag iaf =P om hon skulle ringa.. juste hon har varit på öland denna helg så inge bus me henne blev de =/ men empii o robban o kim =) så jag e nöjd iaf! juste de e farsdag idag.. borde man gratta o va snäll? lr ska man bara skita i de?! =/ aja, han fyller ju år snart iaf.. borde kanske ringa jossan oxå..

förvirrad

Kategori: En del av mig

just nu e jag jätte förvirrad!! undrar va som hänt o hur jag ska få reda på de =/
har iaf varit hos empii o gjort nya naglar =) de blev typ svart/gråa, trodde dem skulle va mera svarta men detta va oxå fint =) hon skulle köpa in en svart oxå =) o ska sen dit igen o mysa me henne ikväll..
hon ville typ fixa me leon o sådant o jag skulle hem o äta mellan bara så snart ska jag ge mig iväg igen.. de e väl de ända som inte gör mig förvirrad just nu =P allt annat e ju som de e..

ingen rubrik idag nej

Kategori: En del av mig

e de okej o va vaken så här tidigt? känns som hela allt e fel.. även om jag såvit mkt mkt bra i natt.. bättre än jag trodde.. kommer väl va trött för jag sovit så bra =/ nu idag e de den dagen jag ska jobba igen.. den dagen jag längtat efter o den dagen jag fruktat.. hur ska man bete sig?
va kommer dem säger över mitt hår? öven om jag inte tänker göra något stort av de så har dessa damer alltid en åsikt om de som inte e "naturligt" i deras ögon.. o jag e ju inte de.. har sett hur dem ibland kollar på mig när dem undrar va jag håller på me.. elena e väl den ända som verkligen gillar mig o eva så klart men eva gillar alla =) elena e nördig som mig iaf! nej okej de e väl bara emma o sussi som jag inte riktigt går ihop me =P försökt ändra de e två år men ibland fun kar de inte alltid.. emma e bara jätte jobbig tycker jag.. men men så kan de ju gå ibland.. o imorgon kanske de blir nya naglar =) beror på om jag får jobba mera lr inte.. o då har empii typ öppnat nere i marinan =) så de ska bli skit skoj o se hur de har blivit där ju =) komemr kännas mkt bättre än sitta hemma hos henne o höra o se dagis heeela tiden!!!
annars så har jag sökt till sthlms universitet nu =) lite kurser som jag hoppas på att jag kommer in på.. ska skicka in mina betyg oxå, kommer väl bli imorgon jag gör de för jag glömt de hela tiden.. kommer ihåg mera när jag jobbar fan =/ undra hur mkt huvudvärk jag kommer få idag?! =/ hur dåligt jag kommer må när jag kommer hem?! men jag ska få jobba me mina små älsklingar o söta barn så jag e ju jätte glad o hyper.. men ändå så känns de som dagis har behandlat mig fel.. men jag har väl behandlat dem fel? =/ så detta e väl mitt straff?
o jag använde någe nytt shampoo nu när jag duschade o de va jätte fettigt o tjockt så de trodde jag skulle blir trasligt o bra hår men icke.. de e äckligt mjukt o jobbigt nu ju =/ lägger sig som en hjälm o ser bara gulligt ut =/ sådant som jag evrkligen inte alls vill ha de =/ o sedan drömde jag om inger i natt. jo om siw o berth oxå iof men dem va mera bipersoner =P inger va den stora grejen, kunde inte riktigt få fram hennes dialekt i huvudet bara =/ meeen hoppas jag sann drömmer bara =/
tänkte bjuda på en full sara från i helgen oxå =P
fy fan va de inte gick bra då =P

the best of you

Kategori: En del av mig

idag har vi gjort de som vi pratat om ett tag.. vi har skapat bloggen som bara går ut på allt dumt våra mammor gör.. och med mammor menar jag min och mickes och lindas.. sååå om det skulle intressera er något så är det iaf http://mammavetbest.blogspot.com/
för mamma tror att hon alltid vet bäst!! och hon slänger ut sig sååå jävla dumma saker ibland att man typ dör på henne.. o barbro e fan inte bättre.. men detta kommer bli roligt, lr man kan ju hoppas på de iaf..
o de e väl jag som leder de hela egentligen men dem kommer oxå att hjälpa till..
känns lite skumt o meningslöst men men så kan de gå ibland..
nej nu ska vi väl försöka kolla igenom alla harry potter inför premiären.. annars va jag inne i stan igår o åt me micke o linda o vevve o sen kom kim oxå =) så de blev någon öl på harrys efter de.. kim visade upp sin fina lilla kamera men jag va lite dålig o kom fan inte ihåg någe =/
puss

vilse

Kategori: En del av mig

så känner jag mig idag!! jag är vilse.. känner att denna helg kommer va misslyckad o jag vill inte alls någe just nu.. vill ha massa alkohol o mys o typ dö bort lite!!
hur lyckades jag hamna här igen?? igen verkligen.. hur fan blir man av me alla känslor? jag vill va känslokall!! stefan kanske hade rätt om mig.. jag e bara hård o känslokall!! kändes som jag fick en käftsmäll idag men tydligen va de inte så alls, de va bara jag som tänkte för mkt o ville mera än va jag borde vilja!! =/
men idag e jag o calle tydligen vänner iaf för vi har smsat hela dagen =) o de blir jag lite glad över iaf! för de e ju verkligen inte varje dag som vi e de.. lr har så här roligt ihop =P  även om de bara e sms så följer jag hans hjärna för lätt!! o de e fan inte okej!!
jag vill hitta mig själv igen!
o jag hade mig själv tills jag började känna känslor igen! fan!
aja, detta va iaf igår! färgade lindas hår o micke fixade till mitt så de e inte lika långt längre men vet inte om de blev för kort nu istället =/ jag blir väl aldrig nöjd riktigt.. insåg här om dagen hur snygg jag va i långt hår oxå.. varför ska jag förstöra för mig själv hela jävla tiden?? juste jag färgade håret igår oxå =P
joo min bror hade väääldigt roligt när han fixade till mitt går =P syns de?
nej nu ska jag duscha tror jag..

god morgon!

Kategori: En del av mig

hahahaha.. brukar inte direkt skriva när jag e helt ny vaken men blir tvingad nu fan!!
har sovit så cp o drömt så jävla skumt!! måste få av mig dem känslorna innan jag drar =P
iaf så drömde jag först att jag skulle ta självmord, hade skaffat mig en pistol o allt, hade fått mamma o pappa iväg på semester o gjort allt som behövs för de, o sen skulle jag ringa 112 så mamma o pappa slapp ta hand om ett äckligt lik när dem kom hem =P de ända som saknades va vart o ställning typ..
jag som tycker att jag inte alls e självmord benägen.. hur går detta ihop lixom? o jag som aldrig skulle våga skaffa en pistol heller =P kan ju skada någon annan p.g.a att de e fel o de kan komma blod =P tror lite jag drömde om att skära i någon, inte helt hundra men har svagt minne..
sen så självklart så drömde jag om calle, kan ju vara för att han va den sista jag fick sms av o jag visste att han skulle till harrys så de e väl inte så konstigt om jag drömmer om de? o självklart e vevve o kim me oxå =P allt började me iaf att jag o calle bråkade, ovanligt va?! =P
sen va de massa andra saker som hände o de borde inte nämnas hära, jag vet iaf att jag stod på mig o vann, men de kanske bara e i min hjärna som jag gör de?! =/ kim fick iaf stå ut me mkt oxå =P kan säga att de hände väldigt mkt mera än jag velat säga så jag tror detta räcker me detaljer o fått ur mig de värsta iaf!! =P
varför lyckas min hjärna drömma o sådant?!
o självklart så drömde jag om min bror o linda oxå =P för de va dem som skulle ringa o väcka mig idag så då drömde jag om el gasto som han brukar va när han e gasten o gastelina självklart.. meen ibland behövs väl sådant me?!exakt fått reda på att vevve e fan nördig!! de e okej, för nu e jag inte ensam nördig, även om min sträcker sig lite längre än hennes så e de lite skönt iaf =)
neej jag borde väl klä på mig o fixa mig!! ska ju åka buss =P ända bort till micke o linda! =)
ska bli röd igen =) o sen försöka snagga till sidan lite =) så de blir vackert o fint igen =) sen snackade vi om bio så d ekanske de blir idag =) meen för att få allt detta måste jag väl fixa mig så jag kommer iväg?!

In your head, in your head

Kategori: En del av mig

idag e inte alls en bra dag!! känns mig inte alls speciellt frisk asså =/ huvudet o rygg o hals bara gör ont!! o d ekänns som jag inte alls lyckas me de jag försöker me hela tiden.. försöker ju få en normal rytm på dygnet men de verkar inte alls vilja funka.. va ju uppe i tid idag men somnade självklart om.. jag e så jääävla dålig!!
såå min dag har gårr ut på att leta igenom datorn o hittat massa bus.. massa minnen som bara mååste upp!!
hahaha när jag sydde mickes byxor när han va obelix! älskar att olle va asterix! men de har jag inge foto på.. fy fan va jobbigt de va o tog typ halva natten, va väl inte speciellt nykter =P
de stämmer o älskar denna tatuering..
jag e sååå jäävla het i kickis mössa asså!!!! fan maltes rumpa där bak! fan vila i frid malte! kom som en chock för oss alla o nu e du borta för alltid! även om de va ett tag sedan..
jossan vet huuur mkt jag älskade detta! finns inga ord om hur sur jag va just när detta foto togs! e de bara jag lr blev han bättre me tiden?
utgång me alla stora pojkarna! hahaha fy fan va rolig denna kväll va tills mixo blev typ nerslagen.. meen iaf så va den underbar ju!! dans o sjung på tunnan o nästan utslägning o jag vet inte vad! jag älskar att umgås me min bror o hans kompisar ibland!!
kände att jag inte skulle lägga upp allt jag hittade utan tog bara lite av allt =P den bilden jag ville lägga upp får jag inte för jossan så de va inte lika roligt längre.. kände att jag behövde lite nostalgi efter denna otroligt tråkiga o jobbiga dag! varför får jag aldrig va frisk? e fan jämt sjuk o de e inte okej!!
o vet att de ser ut som fan allt nu men orkar verkligen inte bry mig!! tänkte bädda om min säng o sen typ krypa ner i den o inte finnas så mkt mera idag!

happ....

Kategori: En del av mig

ja jag vet att jag redan skrivit idag men ville bara säga hur jävla förbannat trött jag e på detta!!
jag vill här ifrån o aldrig se tillbaka verkligen!!!
värsta e att jag e typ likadan som de jag försöker försvinna ifrån.. finns de vita riddare som räddar en från saker?!
nu har jag tröttnat på detta så jag gömmer mig i sängen... värsta e att jag snart läst ut böckerna o då undrar jag seriöst va jag ska göra för att försvinna in i min egna verklighet?!
den ända jag litar på e dum i huvudet o jag orkar inte mera.. så välkommen tillbaka koma?!
hur fan har denna person rätt att säga åt mig saker som mera passar in på den personen?? jag gör fan mitt bästa hela jääävla tiden.. så jag e trött o slut.. hjärnan vill inte mera alls..

...

Kategori: En del av mig

lalalala.. så e mitt huvud just nu!!
ofta jag kunde sova i natt lixom.. så jag däckade typ vid 4 lr någe.. legat sedan typ 11 då o verkligen försökt att sova men lyckades iaf läsa ut min bok =P
vaknade vid ett o kände mig dålig att jag stängt av larmet som jag ställde igår för att få tillbaka mitt dygn =/ såå annars e jag jätte trött o inget verkar vilja funka idag men de e okej.. fan va ont jag har i mitt ben oxå!!! o blåmärken över heeela benen!!
har iaf duschat o känner mig lite piggare! ska försöka hinna me massa saker denna vecka o hoppas på att jobba oxå!! börjar bli lite trött o dygnen e åt helvete verkligen =/
annars vill jag ha mat o börja va duktig igen!!
annars saknar jag min sötnöt jossan!!
känns som en evighet sedan nu ju!!!