dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

va hände?!

Kategori: En del av mig

Joo de undrar jag verkligen!! innan sommaren rullade allting på o nu e man på samma punkt som för ett år sedan =/ hum.. de e fan inte okej riktigt!! lr okej man mår ju bra nu iaf så inte riktigt samma punkt.. o jag har ju världens bästa Vevve nu =) som kommer ut till mig imorgon o vi ska ha en lugn kväll =) så ska väl in till stan då o handla lite små saker o kolla lite på kläder inför halloween! för jag äntligen bestämt mig vad jag vill vara ;) såå jag e nöjder o glader =)
kanske borde kolla förbi systemet oxå! hum hum.. ska ju till världens bästa moing på lördag o fira me massa vin o massa folk som man inte känner =P haha så jag ska köpa m mig lite vin o så dit så man kan mysa o ta sig några glas =) men vet inte riktigt hur jag ska göra me de så får väl se imorgon!! idag så e jag hemma som igår.. spyde o saker igår så kan ju inte jobba direkt =/ såå blir väl datorspel idag igen!! men men så kan de gå ibland.. iof e de rätt skönt att va ensam =) mamma o pappa e ju i spanien o kommer på onsdag om en vecka hem.. ska försöka njuta av min ensamhet ett tag o verkligen kunna göra vad jag vill utan att bry mig om någon annan!! haha men ändå så blir jag deppig varje gång dem åker =/ för jag blir ensam o har inte ork me så mkt direkt =/ hum.. hur ska de gå när jag flyttar!!? annars så har jag inte gjort så mkt dem senaste veckorna.. festat me Vevve typ ;)
vi hade en underbar bakis kväll på harrys ;) blivit lite mkt harrys dem senaste veckorna men denna helg ska vi inte dit! hahaha vi e duktiga ibland ;)
o vi va på 360 o dansade rumporna av oss!! jag passade inte in alls!! hahaha men man gör ju sitt bästa av att försöka!! men min sminkning va grymt snyggt iaf!!
puss på er

Kommentarer

  • vevve säger:

    Ju mer du kommer umgås med mig dessto mer kommer du dansa och passa in på 360 ;P

    2010-10-27 | 10:55:21
    Bloggadress: http://iamvevve.blogg.se/

Kommentera inlägget här: