dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

ser en ljus framtid just nu <3

Kategori: En del av mig

aaah just nu hände de så jävla mkt på en o samma gång!!
sista sommaren slog över o nu e de verkligen våår!!!
 våra katter e här hemma nu o verkligen huuuuur jobbiga som helst hälften av tiden :P vette fan va de e för fel på honom ibland men dem e söta men usch va jobbigt de kan vara me små bäbisar.. typ alla runt oss säger att de e såå jävla seriöst att vi skaffat katter!! men hallå e inte mitt o nicklas förhållande seriöst enligt er lr vaddå??! nej jag pallar inte, förstår inte grejen riktigt de e två katter, våra katter, en början på vårat liv, vi bor ihop, delar säng ihop o planerar ett liv ihop varför ska vi inte ha katter då?! =/ folk e som dem e..
nej sedan igår har jag iaf gått på jobb utbildning så kl 15.00-20.00 3-6 september och 10-13 september e jag på utbildning :P igår va så jävla roligt va skeptisk som fan till detta att börja jobba som en black jack dealer på tre olika casinon här i uppsala men shit va skoj vi hade igår när vi började lära oss!! och tror inte de kommer va tråkigare idag direkt.. o lönen e helt okej, mera ingångslön än dagis + de e nästan bara kväll o nätter jag kommer jobba så massa ob på de :P så jag e nöjd :)
ända tråkiga e att jag blev tvingad o ringa min tatuerare idag o avboka min tid den 13/9 :( men har ju all tid i världen på att göra klart den + pengar behöver man tydligen för att leva :P
men på fredag så e jag heelt ledig, trodde jag iaf för de e ju begravning o jag måste ta hand om min käraset pojkvän då.. de e ju hans mormor vi ska begrava.. känner att detta suger lite o jag kände henne ändå inte allt för väl så vet inte riktigt hur nicklas känner =/ han e ju inte direkt den som visar känslor, jovisst han e ledsen de vet jag, typ cp ledsen vill säkert bryta ihop men gör inte de.. nej usch har inte lust o vet inte ens va jag ska ha på mig mig så detta suger lite..
 
meeen på lördag!! då e de kulturnatten!! o micke o linda kommer hit till uppsala oxå :) dem tyckte bara de va massa dyrt me hotell o ett hotell o sverige går på ca 700 juuu.. o känner att de e en engångs summa o utomlands skulle man ju betala detta !? så varför inte en minisemseter här i uppsala me oss lixom =/ men men..
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: