dress up to tumble down

och ger den till en flicka som är stark

allt o inget

Kategori: En del av mig

det finns ju många anledningar till varför jag hatar o jobba dagis på vintern men just idag e den stora anledningen att jag känner att jag inte har några kläder o ha på mig ute i snön! 
slängde ju min bästa jacka ever nu när jag flyttade för den bara åkte de ut dun ur =/ så de va väl på tiden o haft den i 7 år men den va ju så jävla skön! så nu känns de som jag kommer frysa ihjäl o tur att jag sparat min jacka från förra året som blir den jag får ta idag! 
dag till ära har jag strumpnycor, baggybyxor, strumpor, linne o en halvstickad tröja! på detta ska jag ha raggisar o fleecetröja! så jag kanske överleve! men kommer väl frysa om fötterna =/ de gör jag tamefan alltid! har ett par super varma skor ju men dem e ju fula så jag orkar verklligen inte + dem funkar inte alls till dessa byxor :P höga skor o baggybyxor e inte direkt de finaste o de e skönt me dessa för då kan man har strumpbuxor :P jaaa jag fryser hur lätt som helst! 
 
annars har jag jobbat mkt! varit mkt på casinot, lite midre på dagis men jobbat en del nu i höst iaf! ska dit imorgon oxå.. tråkiga e att Nicklas e ledig idag men han skulle hitta på någe me Thor så han överlever nog utan mig! 
Vill verkligen inte gå snart! min buss går om en timma men måste ner till centralen o köpa mig ett nytt kort + lite frukost, hade tänkt o ta termos me kaffe så kanske man slapp sig ner ända dit men den hade nicklas glömt på jobbet! 
 
kollde på nya versionen av mysteriet på greveholm här om dagen, måste nog se ett till avsnitt innan jag kan bestämma mig men de kändes lite fjolligt ju =/ men kommer nog köpas hem båda filmerna iaf bara för att :P 
Juste va på Sci-fi mässan i lördags me min familj, nicklas jobbade sen förljde jag me hem o myste :) köpte mig iaf en stooor darth vader mask till nicklas i julklapp :P den pratar oxå :P världens sötaste lilla högtalar till mig själv, rosa o söt :) mkt nöjd även om jag inte vet vad jag ska ha den till :P o en liten lego darth vader lampa som man har på nyckelringen till nicklas i present för han blev tvingad o jobba o missade mässan :P 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: